Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Ounai to Chicco Next2me dream?
i najlepsze, że wyprałam w pralce na programie pranie ręczne/wełna i nic się nie stało.
Jedno prześcieradło zamówiłam we wzorze rozka, a podkład nieprzemakalny i drugie na allegro. Na jedno ich drugie jeszcze czekam.kic83, Edyciak, Inaa89, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Tez mam te łóżeczko , jest super
używaliśmy z synkiem i teraz tez na początku będę go używać
myśle ze jakieś 4 miesiące
A tu mój synuś jak był maluszkiem w tym łóżeczku i akurat jeszcze w Kokonie
Bardzo polecam te łóżeczko, spi się praktycznie razem z dzieckiem i do tego łóżeczko podnosi się z jednej strony dzięki czemu maluch jak ulewa ( jak mój synek ) to się tym tak nie dławiInaa89, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Ale ogólnie problem się nam pojawił bo przewijak się nie mieści. No i teraz nie wiem co dalej
A jaki przewijak chcieliście mieć koło tego łóżeczka?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Edyciak wrote:Ounai, zazdroszczę, że już urządzacie pokoik dziecka. 😄 My zaczniemy o tym myśleć najwcześniej we wrześniu, jak mąż wróci.
A jak Ci bez męża, dajesz radę? Bo z tego co pamiętasz masz pomoc teściowej?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Edyciak wrote:Ounai, zazdroszczę, że już urządzacie pokoik dziecka. 😄 My zaczniemy o tym myśleć najwcześniej we wrześniu, jak mąż wróci.
-
nick nieaktualny
-
suzi1994 wrote:Ja tam i tak uważam ze najlepiej przebiera się dziecko na własnym łóżku , bez przewijaka , jedynie maty podkladalam jednorazowe kiedy w pampersie było coś więcej
Młodemu strasznie się spodobało i pyta męża "tata6, a mogę dzisiaj spać z mamą?" i kazał sobie włączyć karuzelę. Potem za szybko się obróciłam na łóżku i mówi "mama, ja wiem dlaczego Cię boli. Bo Marta tak wariuje w brzuchu bo chciałaby już wyjść i spać w tym swoim łóżeczku"
No słodziak 😍Lalia, kic83, Inaa89, dmg111, Edyciak lubią tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:Ja tam i tak uważam ze najlepiej przebiera się dziecko na własnym łóżku , bez przewijaka , jedynie maty podkladalam jednorazowe kiedy w pampersie było coś więcej
Ja odradzam że względu na plecy, może mając lat 20 parę to się sprawdza, ale mając prawie 40 ja odradzam
Poza tym na łóżku własnym w nocy nie podjęłabym się zmiany kupy, gdy mąż obok leży, a dziecko płacze i się wierci...Lalia, dmg111, Edyciak lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ounai wrote:
Ale wygląda ok przecież, mieści się i jedno i drugie, czy za mało miejsca według Ciebie?
Ps a dasz mi znać proszę czy dałoby radę na Chicco Next2me nałożyć sztywny przewijak? Strzeliłabyś fotę czy to się mieści?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Kic, jutro Ci zrobię zdjęcie, bo muszę poszukać w schowku który mamy na korytarzu a jestem już w koszuli nocnej. Właśnie miejsca jest mało bo już się nie dostaniesz do przewijaka bo łóżeczko jest dosuniete do ramy łóżka. Prawdopodobnie zrobimy tak, że w sypialni będę mieć ten na łóżeczko a tamten albo rozłożony w salonie albo będę go składać i korzystać tylko z wanienki.
Mój syn leży, patrzy na to łóżeczko i przewijak i mówi: "Mama, jestem szczęśliwy, że będę miał rodzeństwo". Rozpłynęłam się w jednej sekundzie i odpowiedziałam "A ja jestem szczęśliwa, że będę mieć dwoje dzieci do kochania" ❤️Inaa89, Annia, SzalonaOna, Lalia, kic83, Zulugula, doomi03, dmg111, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Ja jednak zostanę przy przewijaku nakładanym na łóżeczko.
Ounai rozpływam się jak czytam o twoim synku. ❤️ Taki mądry mały mężczyzna! Będzie świetnym starszym bratem. 💕
Dziewczyny czy któraś z Was miała fotelik Britax? W środę jedziemy wybierać do 8 gwiazdek, a wygląda że wstępnie poza nim wielkiego wyboru mieć nie będziemy (przynajmniej na podstawie czytania internetu)...Ounai lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny
na etapie III trymestru, czy Wam też tak trudno goli się cipkę?
Umyłam się właśnie, ogolilam, żeby zaoszczędzić czas jutro rano i dłużej pospać, ale się nagimnastkowałam 😂🙈Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność