Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycasteam wrote:Ja tez sobie nie wyobrażam a jednak!
Podchodzi jakas babka, wita się, przedstawia i ciach łapie mnie za brzuch i się pyta co będzie 😳 a ja w takim szoku..
Nie lubię jak ktoś mnie dotyka po brzuchu oprócz mnie, dziecka, chlopa i poloznej czy lekarza.
Ja nie mam problemu z tym, że wymacała mnie bardzo bliska znajoma. Ale tak jak ktoś obcy by dotknął to nie wiem... 🤔casteam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Apropos macania brzucha, to mnie wczoraj teściowa zapytała czy może i to było super 👍 mój 3 letni chrześniak też kiedyś dotykał i to było mega słodkie, jak pobiegł po swojego tatę i go przyprowadził pokazując że tam jest dzidziuś 🤣
Iryska lubi tę wiadomość
-
Ja sama wołałam mamę, bo widziałam że chce ale głupio jej zapytać. Generalnie cieszcie się że jest pandemia, bo teraz ludzie hamują się w kontaktach międzyludzkich, ale jak byłam w ciąży z synem to wszyscy mnie macali. I to nawet było tak, że żona kolegi opowiadała jak ja wkurzało jak ktoś dotykał jej brzucha w ciąży a 5 min później dotykała mojego.
Ja dziś tragiczna noc. W środku tak mnie swędziało że spać nie mogłam. Jedynie ta pianka ginexid przyniosła chwilową ulgę. Nawet luteiny nie aplikowałam bo taka napuchnieta i obolała jestem w środku.BOY 2015
GIRL 2020 -
SzalonaOna wrote:Kic, Iryska, dmg, Nikaa - powodzenia na wizytach jutro
Ja też jutro, ale dopiero o 16.20... ❤️ Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć ta kruszynkę 😍
Jutro dużo z nas ma wizyty🙂Annia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
dmg111 wrote:Jak my wszystkie zawsze wizytujemy razem 😍
Ja na 9:45 ❤️ Ciekawy czy mój mały pulpecik przekroczył 1kg 😍
Pytałam położnej na izbie o porody rodzinne, w Gliwicach już są 😉 w ogóle bardzo miła ta położna, aż byłam w szoku 😄Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty. Irysko a jak te twoje upławy, nadal są? Na pewno okaże się, że synek duży jest wystarczająco. 😘
Motylku skąd ty masz tyle energii, zazdroszczę! ❤️SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty. Irysko a jak te twoje upławy, nadal są? Na pewno okaże się, że synek duży jest wystarczająco. 😘
Motylku skąd ty masz tyle energii, zazdroszczę! ❤️
A Ty jak się czujesz, jak plecy dzisiaj?12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Dalej mam mokro 😄 chyba tak już musi być 🤷
A Ty jak się czujesz, jak plecy dzisiaj?dwa razy puścił mi ostrzegawczego prąda rano, później poćwiczyłam i porozciagałam się i na razie spokój.
Czy takie ćwiczenia (około 35 minut) zastąpią spacer cukrzycowy? Bo po nich jestem o wiele bardziej zmęczona niż po spacerze.
Irysko a ty chcesz rodzić w Gliwicach jak tam wróciły rodzinne? Może ta luteina tak się upłynnia i tak ma być. 🤔 W każdym układzie ważne, że na izbie sprawdzili, że to nie wody.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Wydaje mi się że to mięsień gruszkowaty się odzywa.
dwa razy puścił mi ostrzegawczego prąda rano, później poćwiczyłam i porozciagałam się i na razie spokój.
Czy takie ćwiczenia (około 35 minut) zastąpią spacer cukrzycowy? Bo po nich jestem o wiele bardziej zmęczona niż po spacerze.
Irysko a ty chcesz rodzić w Gliwicach jak tam wróciły rodzinne? Może ta luteina tak się upłynnia i tak ma być. 🤔 W każdym układzie ważne, że na izbie sprawdzili, że to nie wody.
Myślę, że każdy ruch jest dobry w cukrzycy😉12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
dmg111 wrote:Jak my wszystkie zawsze wizytujemy razem 😍
Ja na 9:45 ❤️ Ciekawy czy mój mały pulpecik przekroczył 1kg 😍
Ja o 09:30 USG a o 10:00 wizyta kontrolna.dmg111, Ounai, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Wydaje mi się że to mięsień gruszkowaty się odzywa.
dwa razy puścił mi ostrzegawczego prąda rano, później poćwiczyłam i porozciagałam się i na razie spokój.
Irysko a ty chcesz rodzić w Gliwicach jak tam wróciły rodzinne? Może ta luteina tak się upłynnia i tak ma być. 🤔 W każdym układzie ważne, że na izbie sprawdzili, że to nie wody.
Tak i nie, bo podczas ćwiczeń nie chodzisz, tylko angażujesz więcej mięśni niż podczas spaceru, spalasz ok 100 kcal podczas pół godziny treningu.
Podczas spaceru ćwiczysz jedynie nogi i robisz ok 6000 kroków przez ok 45 minut, spalasz więcej kcal.Annia lubi tę wiadomość
[/url]
Ja dziś z rana zrobiłam trening 💪
Potem nas spakowałam na działkę 🌲
Zrobiłam leniwe i naleśniki dla Córy bo na działce tylko jest 1 palnik.
Na obiad przygotowałam fasolkę zieloną, ziemniaki, kotleciki z kurczaka.
Jakoś mam dziś dużo energii i dobrze się czujędmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnyZulugula wrote:A propo tego co Casteam napisala, nie rozumiem jak można macac kogoś brzuch 🤷♀️ mi moja własna mama dotknela i to bylo dla mnie mega dziwne ale dobra, nic jej nie powiedziałam , ale nie wyobrażam sobie żeby ktoś obcy lub nawet ktoś inny bliski mi go dotykal 😱 oczywiście poza mężem. I ja nie wyobrażam sobie macac czyjegoś brzucha 🙈
-
Iryska wrote:Chcę albo w Gliwicach albo na Ligocie, jeszcze nie wiem 🙂 do szkoły rodzenia zapisałam się na Ligotę. Tam podobno dają znieczulenie do porodu, nie wiem jak jest w Gliwicach z tym. Jeszcze mam trochę czasu na decyzję 🙂
Myślę, że każdy ruch jest dobry w cukrzycy😉
Iryska, zgadzam się z dziewczynami. Tak jak nie porównuje się bety z dwóch lab tak nie można porównywać usg robionego przez dwóch różnych lekarzy i na dwóch różnych sprzętach. Podam Ci przykład. Przyjęli mnie do szpitala, lekarz zrobił usg. Szyjka 33mm, małowodzie. 3 dni później lekarka powtórzyła usg: szyjka 38mm, wody w normie. Dodam, że szyjka się nie wydłużyła. Po prostu tamten źle zmierzył.Iryska lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Edyciak wrote:No właśnie ja też sobie nie wyobrażam macać innej ciężarnej po brzuchu. To jest jakieś dziwne zboczenie...
Ale ostatnio było śmiesznie bo mój dwuletni siostrzeniec się dowiedział, że mam dzidziusia w brzuchu, bardzo to przeżywa i co mnie widzi to głaska mnie tak delikatnie po brzuchu😄dmg111 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️