Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ważyłam przed zajściem w ciążę 45 kg, ale to nawet nie chodzi o wagę tylko o miednicę, podobno mam bardzo wąską miednicę.. Tez wolalabym sn. Dr prowadzący powiedział, że na tydzień przed będzie wiaodmo czy cc czy sn, bo ro zalezy od jego głowy i od mojej miednicy.
Też nie wiedziałam że na usg widać włoski !
Kolejna wizyta 17.08SzalonaOna, Wik89 lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
dmg111 wrote:Daria, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejsc, już się tutaj nie w kupisz, my tu stanowimy od tylu miesięcy zgrana ekipę 💪
Mi za dwa miesiące rok stuknie na forum! 🍾🥂🍾
No to trzeba będzie to opić 😂🥂🍾😘dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2020, 11:51
kłot, Annia, Lalia, Sylwucha, dmg111, SzalonaOna, Inaa89, Wik89 lubią tę wiadomość
[/url]
Julik wrote:A daria na siłę chyba chce napisać coś innego niż reklama... dlatego tal wychodzi. Ale w innych watkach nie raz były blokowane jej wiadomości...
Kłot też dziwie się, że ok. 3500 g to kwalifikacja do CC, chyba że chcesz mieć jakby na życzenie.U mnie dr mówił, że idzie na takie 3500 g czyli idealny do próby SN. Żeby nie było gównoburzy z góry pisze, że nie mam NIC przeciwko jeśli kobieta 'załatwia' sobie CC, bo się boi/nie chce SN.
Chyba że masz taką wąska miednicę? Mam koleżankę, która miała 2 CC bo jak ja pomierzyli to nie było mowy, żeby urodziła naturalnie chociaż dzieci były przeciętnej wagi.
Edit: Kłot teraz doczytałam twojego posta, czyli masz to samo z miednicą co moja koleżanka, która jest wysoka ale wąziutka bardzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2020, 11:58
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ani mi się pisać nie chce. Mój mąż zadzwonił z uśmiechem i mówi że leci więc niedzielę a wraca w czwartek wieczorem. W moim 36 tygodniu ciąży
I że mi teściową do pomocy przywiezie. Gdzie moja teściowa pieprzy trzy po trzy aż słuchać się nie da a zamiast pomoc robi bałagan w domu. Płakać mi się chceWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2020, 12:03
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Ani mi się pisać nie chce. Mój mąż zadzwonił z uśmiechem i mówi że leci więc niedzielę a wraca w czwartek wieczorem. W moim 36 tygodniu ciąży
Nie wiem co więcej napisać. Ciotka Annia mówi Martusi, że ma grzecznie w brzuchu siedzieć do powrotu taty i nie robić mamie żadnych numerów. 😘
Lalia, Ounai, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Dzień dobry.
Ounai współczuję delegacji męża. Mój miał mieć jakąś w połowie września, ale na szczęście udało mu się wykręcić. Pokaż co upolowałaś jak przyjdzie.
Suzi ja Ci się trochę nie dziwię, że jak masz syna a teraz najpewniej będzie dziewczynka, że nie możesz się powstrzymać. Te wszystkie różowe ubranka, liliowe, w panterki itp są cudowne. Smutno mi, że dla chłopców nie ma aż takiego wyboru. 😌
U nas ciężka noc, spałam dzisiaj u rodziców, o 5 mieliśmy pobudkę, bo tacie zaczęło skakać ciśnienie... A zawsze miał niskie. Na szczęście już jest po teleporadzie u rodzinnego, dostał lek, zlecenie na badania i zalecenia co do mierzenia ciśnienia.
Oj Annia nie grzesz co do tych ładnych ciuchów dla chłopca ! 😉
Next ma każde ubranko piękne dla małego dżentelmena!
Tak wiem że nie ma dużo firm z wyróżniającymi się ubrankami, że bodziaki na to samo kopyto, ale Next ma takie piękne motywy ze zwierzątkami że jestem nimi oczarowana.Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
[/url]
Annia wrote:Kicku nie za dobrze Ci tam? 😜
Niemożecie wpadać i zobaczyć
dmg111 lubi tę wiadomość
[/url]
Ounai wrote:Ani mi się pisać nie chce. Mój mąż zadzwonił z uśmiechem i mówi że leci więc niedzielę a wraca w czwartek wieczorem. W moim 36 tygodniu ciąży
I że mi teściową do pomocy przywiezie. Gdzie moja teściowa pieprzy trzy po trzy aż słuchać się nie da a zamiast pomoc robi bałagan w domu. Płakać mi się chce
Strasznie mi przykro, no ale Twoja mama miała być pod telefonem przecież, a nie teściowa na glowie 😤Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Oj Annia nie grzesz co do tych ładnych ciuchów dla chłopca ! 😉
Next ma każde ubranko piękne dla małego dżentelmena!
Tak wiem że nie ma dużo firm z wyróżniającymi się ubrankami, że bodziaki na to samo kopyto, ale Next ma takie piękne motywy ze zwierzątkami że jestem nimi oczarowana.
Uważaj Kicuś co mówisz bo zaraz nie będzie miejsca w basenie twoim jak wszystkie gorące mamuśki się zjadą. 😁Iryska, Lalia, kic83, dmg111, Inaa89, doomi03, Wik89 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Tak, to prawda, z Next są fajne. Będę zamawiać jak będę potrzebować większe rozmiary, takie na dłużej. Wiem, że jakość jest super z Nexta, ale takie ubranka brakujące mi na 56 to chciałam jak najtaniej bo i tak raczej za długo Maluszek w nich nie 'pochodzi'.
Uważaj Kicuś co mówisz bo zaraz nie będzie miejsca w basenie twoim jak wszystkie gorące mamuśki się zjadą. 😁
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Annia a ile planujesz kupić sztuk z rozmiaru 56?🙂
A i mam jedną bluzeczkę 56 ale ona szczególnie praktyczna mi się nie wydaje. 🤷♀️
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:No padłam, biedna ja, moja córka bedzie miała młodszego braciszka.
Nie wiem co odpisać bo aż ręce mi opadły.
🙈😂Lalia, Enigvaa, kic83, dmg111, Inaa89, Sylwucha, Edyciak, Julik lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
I że mi teściową do pomocy przywiezie. Gdzie moja teściowa pieprzy trzy po trzy aż słuchać się nie da a zamiast pomoc robi bałagan w domu. Płakać mi się chce
Kurcze.., ale staraj się nie zamartwiac, bo Marta na pewno zaczeka na tatę 😊💙
💗 -
kłot wrote:Ja ważyłam przed zajściem w ciążę 45 kg, ale to nawet nie chodzi o wagę tylko o miednicę, podobno mam bardzo wąską miednicę.. Tez wolalabym sn. Dr prowadzący powiedział, że na tydzień przed będzie wiaodmo czy cc czy sn, bo ro zalezy od jego głowy i od mojej miednicy.
Też nie wiedziałam że na usg widać włoski !
Kolejna wizyta 17.08
Dziewczyny, ja pomijam te posty, szkoda stresu
Muszę się wygadac. Wiecie co, nie to, że ja nie dam rady, bo ja zawsze daję radę. Jestem najstarszym dzirckiem z 4 rodzeństwa, życie mocno mnie skopało po dupie, szybko trzeba było dorosnąć i do tego zawsze chciałam być niezależna i byłam niezależna. Ogarnę dom i syna, tylko... jest mi tak cholernie przykrobo zaczynam się źle czuc, Martusia ma już pewnie 3kg, ciężko mi się schylać, nie wysypiam się, nie mam sił ogarniać a zostanę na prawie tydzień sama. Właśnie wtedy kiedy mąż powinien się opiekować żoną, bo jest jej ciężko. Jeśli zacznę rodzic to najmniejszy problem, dziecko zaprowadzę sąsiadce a do 2h moja mama przyjedzie. Tego się nie boję. Boję się, że będę mieć np taki dzień, że będę mieć mdłości od rana, albo zawroty głowy i będę musiała jakoś mimo to zaopiekować się dzieckiem. A takie dni zdarzają mi się coraz częściej. No i co innego 3 dni a co innego 5
kłot lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Mieliśmy dzisiaj wziąć młodego na basen, potem na gofry na food trucki i tak mi się zepsuł humor, że leżę i ryczę, nigdzie mi się nie chce iść
Wkurza mnie to, że zawsze muszę być taka silna i dawać radę
Jak mi mąż powiedział i zapytał co się dzieje jak się nie odezwałam do słuchawki, to poczułam jakby mi ktoś w pysk strzelił. Ledwo przetrawiłam że muszę spiąć dupę i wytrzymać 3 dni sama a tu słyszę że 5. I to jeszcze niedziela, której nawet nikt do czasu pracy nie liczy. Powiedziałam mu tylko że nie chce mi się nawet gadać i się rozłączyłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2020, 12:42
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyDaria... Weź idz robić zamęt gdzie indziej 🤪
Ja wczoraj dostałam komplement od mojego chlopa:
'wkurzasz mnie... Ale już coraz mniej' 😅😅😅
Mam takiego lenia, że szok. Ja się muszę wziąć za jakąś robotę bo jak się dziecko urodzi to nie będzie siedzenia, jak teraz 😅
Widzę Kic że moja pogoda poszła do Ciebie 😅
U nas już znowu pochmurno i weekend zapowiadają deszczowy 🤷♀️
Czy któraś z Was jest może doradca finansowym? -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Ja zgłosiłam jej posty jako reklamę i bez reakcji.
Kłot też dziwie się, że ok. 3500 g to kwalifikacja do CC, chyba że chcesz mieć jakby na życzenie.U mnie dr mówił, że idzie na takie 3500 g czyli idealny do próby SN. Żeby nie było gównoburzy z góry pisze, że nie mam NIC przeciwko jeśli kobieta 'załatwia' sobie CC, bo się boi/nie chce SN.
Chyba że masz taką wąska miednicę? Mam koleżankę, która miała 2 CC bo jak ja pomierzyli to nie było mowy, żeby urodziła naturalnie chociaż dzieci były przeciętnej wagi.
Edit: Kłot teraz doczytałam twojego posta, czyli masz to samo z miednicą co moja koleżanka, która jest wysoka ale wąziutka bardzo.