Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Ounai, bądź silna, dasz radę, wiem, że masz dosyć już bycia silna, ale to ostatni raz i uzgodnijcie z mężem, że już nigdy więcej.
Martusia poczeka w brzuszku ❤️
Teściowej nie chcę. Ona drażni swoim gadaniem to raz, dwa robi wokół siebie bałagan i nigdy go nie sprząta, trzy - zawsze pyta co na obiad i jeszcze muszę jej gotować. A jak syn wraca z przedszkola to zamiast właśnie wtedy się nim zająć ona wychodzi na spacer. Moja mama jest pod telefonem. Ale tak jak mówiłam, ja miewam zawroty głowy, wtedy nie jestem w stanie wstać z łóżka i tego się boję. Że mogłoby mi się coś stać, a synek jest za mały żeby wiedzieć jak zareagować. I nawet nikt się nie dowie bo jestem sama. -
Ounai wrote:Oddaj do okna życia, bo już nie da się naprawić tej relacji 😂😂😂😂
Kicku, ja mam młodszego brata. Jakoś chłop funkcjonuje 😂 Nawet doktorat zrobił 😎 Taka ofiara losu 🤣🤣dmg111, kic83, Ounai, Lalia lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:I ja bym olala teściowa, niech Twoja mama będzie w zanadrzu! A jak coś to dawaj znać, zaciśnij nogi na 30 min, pakuję się z Gliwic i wbijam do Ciebie i Cie zawiozę na porodówkę 💪
Ounai, Julik, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ounia a daleko masz mamę? Żeby zagladala do Ciebie ? Albo rodzeństwo?
Dziewczyny jakaś fajna nie za trudna gra dla 4latka? Najlepiej jakies pytania, zgadywanki, nagrody żetony , może jakies rysunkowe kalambury? Znacie coś?
Pytasz o grę do kupienia ? Nie wiem na jaki wiek bo są różne ale ogólnie pucio ma dużo fajnych ( tylko nie wiem czy to nie 2-3 lata , ja kupowałam te dla mniejszych dzieci a może są dla większych tez )DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
suzi1994 wrote:Pytasz o grę do kupienia ? Nie wiem na jaki wiek bo są różne ale ogólnie pucio ma dużo fajnych ( tylko nie wiem czy to nie 2-3 lata , ja kupowałam te dla mniejszych dzieci a może są dla większych tez )
Tak do kupienia, popatrzę zatem co ma pucio💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Co do CC i SN wczoraj się wygadałam mężowi, że stresuje się od ostatniej wizyty, że będę mieć cesarkę jak Młody będzie mieć powyżej 4kg, że wolę naturalnie, móc wziąć Go na ręce i kangurowac i żeby Mąż był przy porodzie a przy CC to niemożliwe i nie wiadomo jak z kangurowaniem przez Tatę w dobie korony. Na co mój P. mowi "nie stresuj się będzie co będzie... Muszę Ci sprawdzić co bardziej się opłaca rekonstrukcja brzucha czy podwozia" 😂 podejście facetów jest osłabiające ale nie powiem uśmiałam się...
U Nas ostatnio aktywnie lipiec miesiącem rodzinnych uroczystości codziennie ktoś ma rocznicę urodziny albo imieniny 😅 w tym tygodniu się wzięłam w końcu za szydełkowanie kocyka, maskotek i karuzeli dla Stasia ❤
Inaa89, dmg111, kar_oliv, Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualnyZulugula wrote:
W rozmiarze 62 założyłabym jeszcze bodziaki z krótkim rękawem albo na ramiączkach ale też w zależności od pogody. Najlepiej na gole ciałko -
Sylwucha wrote:Ounai jak zwykle celnie 😂😂
Kicku, ja mam młodszego brata. Jakoś chłop funkcjonuje 😂 Nawet doktorat zrobił 😎 Taka ofiara losu 🤣🤣
Ja mam 3. Zyja, nie sadze by czuli sie mniej mesko. Zwlaszcza najmlodszy, 6 letni 😂Sylwucha, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2020, 22:23
Inaa89, Zulugula, KarolinaMaria, kic83, kiniusia270, Ounai, Sylwucha, Lalia, luthienn, Edyciak, Julik, Enigvaa, dmg111, Annia, doomi03, Iryska, kłot lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:
Ja mialam duzo wlasnie bluzeczek, czy spodni i ubieralam juz od malutkiego chlopakow. Ale to głównie jak gdzies szlismy 😉 tak to jednak wygodniej pajace lub polspiochy i body 😁02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Casteam ale sliczne perełki. Nie mogę patrzeć na te różowe cuda bo az lezka mi się kreci w oku 😅
Tyle w życiu napatrzylam sie juz na te sukieneczki, falbaneczki, i cudasne bodziaki dla ksiezniczek mam nadzieje ze wkoncu bedzie teraz dane mi tez takie kupowac 😁☺Lalia, Julik, Enigvaa, dmg111, Annia, Wik89 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰