X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Enigvaa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    Tak słabo widać xD
    Ja chodzę w obcisłych, bo uwielbiam jak go widać xD
    Ja obrałam technike,że lepiej obcisłe bo widać,że ciążowy. A w luźnych po prostu jakbym była gruba 😂

14+2 zdjecie robione jesli dobrze pamietam 🤪
    5e57adf7f5c8.jpg

Zulugula, Lalia, KarolinaMaria, dmg111, Inaa89, Iryska, doomi03, kar_oliv, Wik89, luthienn lubią tę wiadomość

🔸28 lat

Wysłany: 24 lipca 2020, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie zastanawiam sie czy na wesele założyć coś obcislego zeby podkreslic brzuszek. Nie wiem jeszcze co. Czy mam taka spodnicerozkloszowana za kolano cekinowa i do tego top czarny. Podoba mi sie ten zestaw, ale nie wiem czy nie wygladam w nim wlasnie po proatu grubo a nie ciazowo. 🤷‍♀️

30.03.2020 ⏸ 3+3
    24.04.2020 7+0 💓1.06cm
    Wizyty:
    23.05.2020 11+1 5.08cm
    1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
    1.07.2020 16+5
    30.07 2020 20+6
    5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
    11.09.2020 27+0 💙1249g
    21.10.2020 32+5
    4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
    25.11.2020 37+5
    Synek urodził się:
    22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
    atdcjw4zlv6fg5d4.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokażę Wam co moje dziecko wyprawia wieczorami, zacznijcie od 30 sekundy ;)

https://youtu.be/eiXN5rHEOYU

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2020, 16:59

Enigvaa, dmg111, kiniusia270, Sylwucha, Inaa89, Annia, kic83 lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julik wrote:
    No wlasnie zastanawiam sie czy na wesele założyć coś obcislego zeby podkreslic brzuszek. Nie wiem jeszcze co. Czy mam taka spodnicerozkloszowana za kolano cekinowa i do tego top czarny. Podoba mi sie ten zestaw, ale nie wiem czy nie wygladam w nim wlasnie po proatu grubo a nie ciazowo. 🤷‍♀️

Ubierz się we wszystkie propozycje i pokaż nam, bo tak bez foto ciężko ocenić

Julik lubi tę wiadomość

O ❤️
    Z ❤️
  • Enigvaa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai 😱😱 az zaniemowilam. Nie potrafie sobie jeszcze tego wyobrazic.. To boli? :)

🔸28 lat

Wysłany: 24 lipca 2020, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Pokażę Wam co moje dziecko wyprawia wieczorami, zacznijcie od 30 sekundy ;)

https://youtu.be/eiXN5rHEOYU

O żesz! Ale strzał! 😀

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, robicie miód na moje serce dodając zdjęcia ubranek, uwielbiam je oglądać 😍😍😍
    Doomi03, Edyciak pochwalcie się swoimi zdobyczami!
    Casteam, Suzi, Zulu cuda słodkości upolowalyscie 🤩

Edyciak, mój brat niedawno rozstał się z dziewczyną i ile razy przyjechałam do niego i rodziców, to nie chciał gadać, aż w końcu przyjechał do mnie jak byłam sama i dopiero wtedy wszystko wyrzucił z siebie. Może i Twojemu bratu byłoby łatwiej pogadać w cztery oczy i powiedzieć, co go dręczy??😉

Ounai, mega słabo z tą delegacją męża 😔 pytanie ile on miał do gadania w tym temacie, a na ile musiał się zgodzić i już.. Co nie zmienia faktu, że na pewno będzie Ci ciężko i bez pomocy sobie poradzisz, jak nie raz, ale będziesz wykończona, a Twoje zdrowie i spokój są teraz bardzo ważne 😘 skoro wiesz, że teściowa przyniesie więcej szkody niż pożytku, to ja bym z niej zrezygnowała i poprosiła mamę czy rodzeństwo żeby po prostu byli w gotowości 👍

Ja się wkurzyłam na mojego męża.. O pierdołe i to tak bzdurną, że masakra.. Moi rodzice mieszkają na wsi 40 km od nas i jeździmy do nich co ok. 2 tygodnie w weekend. Od dwóch tygodni mówię mojemu mężowi, że 26 lipca w niedzielę moja babcia ma imieniny (Anna) (mieszka obok moich rodziców) i że na pewno w weekend do niej pojedziemy. Babcia zawsze robi imieniny na które zaprasza dzieci i wnuki i to jedna z niewielu okazji żebyśmy się całą rodziną zobaczyli. Ja jestem mega rodzinna i związana z dziadkami, kuzynami itd a mój mąż za swoją rodzinę uważa tylko swoich rodziców. W tym tygodniu mąż zaczął coś przebąkiwać że wolałby jechać w sobotę. W sobotę z teściem mają skręcać szafy w pokoju dziecka, to myślałam że chce "odwalić" wszystko w sobotę, a po prostu w niedzielę cały dzień odpocząć. Więc mu mówię, że jeśli babcia nie będzie robić rodzinnej imprezy to mi obojętne czy pojedziemy w sobotę czy w niedzielę bo zależy mi żeby jej złożyć życzenia po prostu, no ale jak zadzwoni i powie ze zaprasza na konkretny dzień no to pojedziemy wtedy co zaprosi. No i wczoraj wyszło szydło z worka, bo mąż się w końcu przyznał, że chce jechać w sobotę, bo w niedzielę o 17 jest jakieś zakończenie Ligii angielskiej w sensie jakiś ostatni mecz sezonu, a mój mąż jest mega fanem sportu. Ciśnienia mi już trochę podskoczyło no ale babcia nie dzwoniła więc powiedziałam że jak nie zadzwoni a moi rodzice będą mieć wolne popołudnie w sobotę to możemy jechać w sobotę. Ale 15 min po tej rozmowie babcia zadzwoniła i nas zaprosiła na niedzielę na 16. I mówię do męża, to się wkurzył, nic się nie odzywał. No bo wiecie. Licząc że u babci posiedzielibyśmy ze 2 h i jeszcze 40 min w drodze do domu to bylismysmy w domu na 18:40 czyli akurat cały mecz by przegapił. I wieczorem go pytam pojedziemy to powiedział że przecież nie ma innego wyjścia.
    I dzisiaj mi napisał smsa po pracy, że jedzie na siłownię i czy nie mogłabym rozważyć możliwości, że jednak jutro pojedziemy do moich rodziców i dziadków, że nawet jeśli chcę to na pół dnia, że wtedy będziemy mogli spokojnie z babcią posiedzieć a nie w zamieszaniu rodzinnym. I żebym to przemyślała i się nie wkurzała i że mnie kocha itd.
    I mam teraz trochę wkurw, bo wiecie, to nie chodzi tylko o babcie, ale po pierwsze na tych imieninach będą wszyscy moi kuzyni, w tym kuzynka z moim chrześniakiem którego baaardzo rzadko widzę, zresztą jak i resztę rodziny. Druga sprawa jest taka że to trochę głupio jak ktoś zaprasza na jeden dzień a ja się wpraszam w inny (moi dziadkowie mieszkają ze swoim synem i jego dziećmi) i wiadomo że jak nawet przyjdziemy z życzeniami to wystarczy jak nas kompotem poczęstują, ale babcia lubi tak "ugościć" chociaż ciastkiem..
    Kolejna sprawa, moi rodzice mieszkają na wsi, a wiecie jak to na wsi : koszenie, przetwory, kwiaty, grządki z warzywami, ogólnie więcej do ogarnięcia, a że moi rodzice oboje pracują to sobota to zawsze "dzień roboczy" na prace domowe. A jak my przyjeżdżamy to się spieszą żeby wszystko skończyć wcześniej, albo nie zrobią wszystkiego, moja mama też zawsze chce nam coś do jedzenia przygotować itd.
    I szczerze Wam napisze, że jedynym argumentem "za" żebyśmy pojechali jednak w sobotę jest to że posiedzimy z dziadkami sami, bo nie będzie nikogo z rodziny, no i więcej czasu spędzimy z moimi rodzicami..
    Ale jest mi przykro, że mąż mnie trochę stawia przed argumentem że mam zrezygnować z "siebie" po to żeby on mógł obejrzeć mecz.. I ja nie chce mu robić na złość, naprawdę, bo wiem że to ostatni mecz w sezonie itd, no ale chyba są trochę sprawy ważne i ważniejsze...
    Jak wróci, to mam zamiar mu na spokojnie powiedzieć, dlaczego zależy mi żeby pojechać w niedzielę , ale jeśli mega się upiera to zadzwonię do rodziców czy będą mieć czas żeby się z nami zobaczyć w sobotę wieczorem, ale jeśli nie to trudno, mąż musi przełknąć że pojedziemy w niedzielę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2020, 17:16

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia, moim zdaniem mecz to dalej tylko mecz. Za rok znowu będzie ostatni mecz sezonu i za dwa lata też. A rodzina to co innego. Jak mu tak zależy to przecież niech włączy ten mecz u babci i wszyscy będą szczęśliwi ;)

Enigvaa, nie boli ale czuć na tyle mocno że nie zasnę jak tak robi. Ona to taki mały świr. Syn tak nie robił, on tak delikatnie się przeciągał a córa takie akrobacje wyczynia że szok

Enigvaa lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • dmg111 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 10:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2020, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia, u mojego brata to grubsza sprawa. Opiszę wieczorem parę szczegółów. Chodzi do psychologa i ta mu zaleciła wizytę u psychiatry, bo bez leczenia samą terapią będzie ciężko wyjść. Także nie wiem, jaką jednostkę chorobową podejrzewa, ale musi to być coś poważnego. On ma 29 lat i nigdy nie miał dziewczyny, bliżej mu do księdza niż do jakichś związków...

• doomi03 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyciak wrote:
    Jak już wszystkie siadłyście na Darię, to też dorzucę swoje trzy grosze... Ona ma jakieś inne myślenie niż my tu wszystkie. Owszem, nie muszę się z każdym zgadzać i każdemu przytakiwać, ale pisze tak jakoś jakby komuś na złość miała zrobić...

Lalia, a ja już tak uwierzyłam, że będę miała syna, że mam już tyle chłopięcych ciuszkow, że szok. Upss... 😬 Ale tak wszyscy mówią, że chłopakowi raczej ptaszek nie odpada, że pomyłki jeśli się zdarzają, to częściej w drugą stronę. Dziś znowu całą torbę ubrań przyniosłam do domu..

Maggie, ja brałam Clexane do końca 12 tc. I też mi się zdarzyła taka sytuacja, że raz zassała się krew - wyrzuciłam wtedy ten zastrzyk. A ty biedna przez całą ciążę się kłujesz?

Kłot, no mnie też dziwi, że masz wskazanie do CC ze względu na to, że jesteś mniejszych rozmiarów. Kurde, ja też noszę rozmiar 36 i to mnie dyskwalifikuje od razu z porodu sn?? Coś kiedyś czytałam o tej szerokości miednicy. Muszę zgłębić temat, jak to się mierzy... Ale myślę, że mam normalną.

I naprawdę już w 30tc widać włosy na głowie? 🤔 Mi się wydaje, że one zaczynają rosnąć dużo później, tuż przed końcówką - 36/37 tc.

Byłam dziś u siebie w pracy w odwiedzinach u dziewczyn i wszystkie pytały, gdzie mój brzuch. 😂 A ja mówię, że u mnie dzidziuś rośnie, a brzuch nie. 😂 Dopiero na wieczór mnie wzdyma i coś tam widać.

Ja mam dwóch młodych braci: półtora roku młodszy i 10 lat młodszy. I z oboma braćmi SMS'ujemy prawie codziennie. 😊 Ten średni ma trochę problemy osobiste, nie chce mówić, o co chodzi. Ja go nie chcę ciągnąć za język. Niby mamy dobry kontakt, ale może to są jakieś wrażliwe dla niego sprawy. I nie wiem, czy namawiać go na rozmowę czy nie.. 🤔 Lalia, podpowiedz coś mądrego. 😊

A propo włosków, to akurat w środę czytalam informacje o maluchu w moim 24 tygodniu... Także chyba rosną dużo szybciej 😂

d9084689b85c.png

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Mój syn, moje szczęście: 💙 Kacper - ur. 22.11.2020
    godz 21:48
    Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zrobiłam pierwsze ubrankowe zakupy w Pepco, co prawda tylko spodnie 62 i polspiochy 62 , ale zawsze coś. Bardzo mały wybór był tych małych rozmiarów, naszukałam się jak głupia 🙊

Julik, ja idę niedługo na komunię i przymierzałam różne sukienki, luźne i obcisłe. Chyba wybiorę bardziej luźną, bo ogólnie wygodniej mi w takiej , a w obcisłej jakoś czuję się nieswojo, jak grubasek🐷

Julik lubi tę wiadomość

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai aż mi kopara opadła 😳 Marta akrobatka xD

Ounai lubi tę wiadomość

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Dziewczyny, robicie miód na moje serce dodając zdjęcia ubranek, uwielbiam je oglądać 😍😍😍
    Doomi03, Edyciak pochwalcie się swoimi zdobyczami!
    Casteam, Suzi, Zulu cuda słodkości upolowalyscie 🤩

Edyciak, mój brat niedawno rozstał się z dziewczyną i ile razy przyjechałam do niego i rodziców, to nie chciał gadać, aż w końcu przyjechał do mnie jak byłam sama i dopiero wtedy wszystko wyrzucił z siebie. Może i Twojemu bratu byłoby łatwiej pogadać w cztery oczy i powiedzieć, co go dręczy??😉

Ounai, mega słabo z tą delegacją męża 😔 pytanie ile on miał do gadania w tym temacie, a na ile musiał się zgodzić i już.. Co nie zmienia faktu, że na pewno będzie Ci ciężko i bez pomocy sobie poradzisz, jak nie raz, ale będziesz wykończona, a Twoje zdrowie i spokój są teraz bardzo ważne 😘 skoro wiesz, że teściowa przyniesie więcej szkody niż pożytku, to ja bym z niej zrezygnowała i poprosiła mamę czy rodzeństwo żeby po prostu byli w gotowości 👍

Ja się wkurzyłam na mojego męża.. O pierdołe i to tak bzdurną, że masakra.. Moi rodzice mieszkają na wsi 40 km od nas i jeździmy do nich co ok. 2 tygodnie w weekend. Od dwóch tygodni mówię mojemu mężowi, że 26 lipca w niedzielę moja babcia ma imieniny (Anna) (mieszka obok moich rodziców) i że na pewno w weekend do niej pojedziemy. Babcia zawsze robi imieniny na które zaprasza dzieci i wnuki i to jedna z niewielu okazji żebyśmy się całą rodziną zobaczyli. Ja jestem mega rodzinna i związana z dziadkami, kuzynami itd a mój mąż za swoją rodzinę uważa tylko swoich rodziców. W tym tygodniu mąż zaczął coś przebąkiwać że wolałby jechać w sobotę. W sobotę z teściem mają skręcać szafy w pokoju dziecka, to myślałam że chce "odwalić" wszystko w sobotę, a po prostu w niedzielę cały dzień odpocząć. Więc mu mówię, że jeśli babcia nie będzie robić rodzinnej imprezy to mi obojętne czy pojedziemy w sobotę czy w niedzielę bo zależy mi żeby jej złożyć życzenia po prostu, no ale jak zadzwoni i powie ze zaprasza na konkretny dzień no to pojedziemy wtedy co zaprosi. No i wczoraj wyszło szydło z worka, bo mąż się w końcu przyznał, że chce jechać w sobotę, bo w niedzielę o 17 jest jakieś zakończenie Ligii angielskiej w sensie jakiś ostatni mecz sezonu, a mój mąż jest mega fanem sportu. Ciśnienia mi już trochę podskoczyło no ale babcia nie dzwoniła więc powiedziałam że jak nie zadzwoni a moi rodzice będą mieć wolne popołudnie w sobotę to możemy jechać w sobotę. Ale 15 min po tej rozmowie babcia zadzwoniła i nas zaprosiła na niedzielę na 16. I mówię do męża, to się wkurzył, nic się nie odzywał. No bo wiecie. Licząc że u babci posiedzielibyśmy ze 2 h i jeszcze 40 min w drodze do domu to bylismysmy w domu na 18:40 czyli akurat cały mecz by przegapił. I wieczorem go pytam pojedziemy to powiedział że przecież nie ma innego wyjścia.
    I dzisiaj mi napisał smsa po pracy, że jedzie na siłownię i czy nie mogłabym rozważyć możliwości, że jednak jutro pojedziemy do moich rodziców i dziadków, że nawet jeśli chcę to na pół dnia, że wtedy będziemy mogli spokojnie z babcią posiedzieć a nie w zamieszaniu rodzinnym. I żebym to przemyślała i się nie wkurzała i że mnie kocha itd.
    I mam teraz trochę wkurw, bo wiecie, to nie chodzi tylko o babcie, ale po pierwsze na tych imieninach będą wszyscy moi kuzyni, w tym kuzynka z moim chrześniakiem którego baaardzo rzadko widzę, zresztą jak i resztę rodziny. Druga sprawa jest taka że to trochę głupio jak ktoś zaprasza na jeden dzień a ja się wpraszam w inny (moi dziadkowie mieszkają ze swoim synem i jego dziećmi) i wiadomo że jak nawet przyjdziemy z życzeniami to wystarczy jak nas kompotem poczęstują, ale babcia lubi tak "ugościć" chociaż ciastkiem..
    Kolejna sprawa, moi rodzice mieszkają na wsi, a wiecie jak to na wsi : koszenie, przetwory, kwiaty, grządki z warzywami, ogólnie więcej do ogarnięcia, a że moi rodzice oboje pracują to sobota to zawsze "dzień roboczy" na prace domowe. A jak my przyjeżdżamy to się spieszą żeby wszystko skończyć wcześniej, albo nie zrobią wszystkiego, moja mama też zawsze chce nam coś do jedzenia przygotować itd.
    I szczerze Wam napisze, że jedynym argumentem "za" żebyśmy pojechali jednak w sobotę jest to że posiedzimy z dziadkami sami, bo nie będzie nikogo z rodziny, no i więcej czasu spędzimy z moimi rodzicami..
    Ale jest mi przykro, że mąż mnie trochę stawia przed argumentem że mam zrezygnować z "siebie" po to żeby on mógł obejrzeć mecz.. I ja nie chce mu robić na złość, naprawdę, bo wiem że to ostatni mecz w sezonie itd, no ale chyba są trochę sprawy ważne i ważniejsze...
    Jak wróci, to mam zamiar mu na spokojnie powiedzieć, dlaczego zależy mi żeby pojechać w niedzielę , ale jeśli mega się upiera to zadzwonię do rodziców czy będą mieć czas żeby się z nami zobaczyć w sobotę wieczorem, ale jeśli nie to trudno, mąż musi przełknąć że pojedziemy w niedzielę..

Wylapalam niuansik... Moja babcia też Anna ;)

Lalia lubi tę wiadomość

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    Pokaż :)

Niby takie serio proste i nic takiego szczególnego, ale jakos spodobały mi się i faktycznie materiał bardzo przyjemny w dotyku. Pajace na zamek to będzie chyba mój ulubiony ciuch do ubierania 😂 rach ciach i gotowe xD

bde6efbc417c.jpg

7fd663709eaa.jpg

Edit.: nie wiem jakim cudem przeoczyłam mój wielki bęben który wcisnął się w kadr 😂😂😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2020, 18:55

Lalia, Annia, kic83, Sylwucha, dmg111, SzalonaOna lubią tę wiadomość

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
  • Annia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Ja dzisiaj zrobiłam pierwsze ubrankowe zakupy w Pepco, co prawda tylko spodnie 62 i polspiochy 62 , ale zawsze coś. Bardzo mały wybór był tych małych rozmiarów, naszukałam się jak głupia 🙊
    Czyli we wszystkich Pepco tak samo. Ja wczoraj musiałam ryć w tych ubrankach jak dzik w żołędziach, żeby cokolwiek małego wykopać. 😅 Pokaż co kupiłaś!

Doomi śliczne ubranka.

Ounai o wow! Naprawdę Cię to nie boli? 😲

Lalia też bym była zła na męża w takiej sytuacji. Imieniny Anny na Podkarpaciu z tego co pamiętam jako dziecko to zawsze były duże rodzinne imprezy. A mecz będzie co rok... Popieram Ounai czy nie mógłby oglądnąć tego meczu u Babci?

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Enigvaa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Niby takie serio proste i nic takiego szczególnego, ale jakos spodobały mi się i faktycznie materiał bardzo przyjemny w dotyku. Pajace na zamek to będzie chyba mój ulubiony ciuch do ubierania 😂 rach ciach i gotowe xD

bde6efbc417c.jpg

7fd663709eaa.jpg

Edit.: nie wiem jakim cudem przeoczyłam mój wielki bęben który wcisnął się w kadr 😂😂😂

Te w chmurki i paseczki tez mam. 😍 Ale u mnie wszystko bylo tak poprzebierane ze ciezko bylo znalezc cokolwiek w malym rozmiarze :/

🔸28 lat

Wysłany: 24 lipca 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doomi
    Cudne ubranka! Bardzo mi się podobają! :)

Edyciak
    nie dość że nie widać ciąży to jaka Ty młodziutka jesteś , przynajmniej tak wyglądasz.

Ounai
    Marta przebiła wszystko. Jest ułożona łożyskowo jak Tymek?

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okna życia nie znalazłam żadnego 🤷

Zrobiłam sobie za to dziś spacer lasem 🌲😘

Lalia, Wik89, Ounai, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • doomi03 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2020, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enigvaa wrote:
    Te w chmurki i paseczki tez mam. 😍 Ale u mnie wszystko bylo tak poprzebierane ze ciezko bylo znalezc cokolwiek w malym rozmiarze :/

Ja zamawialam internetowo 😛 chociaż też z wielu fasonów nawet internetowo brakowalo rozmiarów na 56 i 68.

3jvzcbxmqcuirhnp.png

12cs 💚⏸️

Waga 2980g
    Dlugosc 51 cm
‹‹ 939 940 941 942 943 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ