Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Doomi, cudne ubranka!! Mam ten sam zestaw body z serduszkiem 💙
U babci nie obejrzy bo albo będziemy na zewnątrz, albo w pokoju gościnnym gdzie jest telewizor i będziemy wszyscy siedzieć (ok 20 osób).. Oczywiście napisał żebym to przemyślała i że mnie kocha, a jak powiedziałam że mi to średnio pasuje to się obraził i wyciągnął jeszcze jakieś brudy... Napisałam do rodziców czy jutro mają wolne popołudnie, jak odpiszą ze tak to pojedziemy jutro i tyle, mam to gdzieś, chce mieć święty spokój..doomi03 lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:I naprawdę już w 30tc widać włosy na głowie? 🤔 Mi się wydaje, że one zaczynają rosnąć dużo później, tuż przed końcówką - 36/37 tc.
W 14tyg na glowce juz pojawiają się pierwsze wlosy 😉
Moj synek, który urodzil sie w 32tyg ciazy mial juz bardzo dużo i przede wszystkim mega geste czarne wloski. Poprostu bujna czuprynka 😁 gdyby wlosy zaczęły rosnac dopiero w 36/37 tyg to masa dzieci rodzila by się lysa 😁Wik89, Edyciak, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Hej Dziewczyny!
Inaa89, zycze zdrowia, lez i kuruj sie, i kciuki za prenatalne✊
Kłot, fajnie, no to juz u Ciebie teraz szybko zleci!
Ounai, wspolczuje tej sytuacji. Ehhh kobiety zawsze dadza rade, ale wiadomo, ze moze byc Ci przykro
Ustal z mama i mezem, zeby czesto sie z Toba kontaktowali w te dni, i miej zawsze telefon przy sobie. A Marta pewnie poczeka do powrotu meza ✊
Lalia, no ja jestem tez duzo bardziej rodzinna niz mąż i czasem sa pewne napiecia na tym tle, jak sie upre przy czyms to postawie na swoim, ale czasem tez odpuszczam chcac uszanowac jego podejscie. Choc w lutym wyjechalismy dwa dni pozniej na urlop z powodu 85 mojej babci, bo chcialam ja odwiedzic w tym konkrentym dniu 😎 W kazdym razie rozumiem te rozterki
Ktora tu pisala o problemach ze snem, Dmg?? Mam to samo od jakichs dwoch tygodni juz gorzej spie, w tym tyg doszly pobudki w nocy bez powodu. Ale od niedzieli jestesmy u tesciow i spie na kanapie niewygodnej zamiast w swoim wygodnym lozku, to tez moze miec wplyw. Ahhhh tesciowe 😁 lubie ten temat. U mnie nie ma tragedii ale jest takie meczace nadskakiwanie, czego tez nie lubie. No ogolnie p o5 dniach juz mam dosyc, chce wrocic do domu i nacieszyc sie moim zwolnieniem oraz zaczac przygotowywac wyprawke. Bo jestem w lesie
Kic, z mojego researchu za wiele nie wyszło, w przyszlym tyg ide do mojej przychodni pod domem i wybieram polozna, na watku dzielnicowym czytalam o jednej, ktora jest polecana i ją po prostu wskażę.m
kic83, Inaa89 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Doomi, ubranka super, też mam te wersje tylko w różu 😍😎 Kupiłam też fajne w zwierzaki leśne (W końcu po fachu). Pajacyki są super 😍
Ounai - Wow! Ale młoda daje czadu! Ale masz ładny brzuszek. Żadnych rozstępów 😍
Lalia, może faktycznie spokój jest cenniejszy. Skoro jezdzicie, co 2 tygodnie, to może niech chłopak też ma trochę radości i raz zrobi po swojemu. Chociaż ja tez nie lubię jak mi mąż zmienia plany 😉
Moje młode dziś mi dają po garach. Od rana mam zgagę, jest mi niedobrze, a prawa tak mocno kopie, że aż boli. Zrobił mi się krzywy brzuch 😎 Nie wiem czy prawa się nie przekręca, bo czuje ją bardziej niż zwykle.Lalia, Ounai, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Pogadałam z mężem jak wrócił. Najpierw się grubo obraził twierdząc, że robię to specjalnie żeby mu dokopać. Ale potem mu powiedziałam co czuję, czego się boję i oczyściliśmy atmosferę. Zebraliśmy tyłki i wzięliśmy młodego do aqua parku (my mamy za free bo mamy multi sporta).
Co do mojej córki z widocznym ADHD - nie boli mnie to, bardziej bolały kopniaki syna choć brzuch prawie w ogóle nie latał przy nim, ale z synem łożysko miałam na tylnej a teraz na przedniej ścianie. Ja wiedziałam, że ona będzie bardziej żywiołowa niż brat ale to co robi już teraz w brzuchu nawet mnie zaskakuje 😂Lalia, Inaa89, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia, a możesz jedź po prostu sama? Ty posiedzisz z rodziną, mąż oglądnie mecz i wszyscy będą zadowoleni.
Położyliśmy młodego spać, wchodzimy do pokoju a on sobie sam bajkę opowiada. No meeeega słodko.
Sylwia, zgadza się, nie mam rozstępów ale zastanawiam się czy to nie dlatego, że ja miewam skoki wagi. Raz schudnę, zaraz przytyje i ta skóra chyba po prostu jest przyzwyczajona do rozciągania się. To taka moja prywatna teoria. A druga teoria mówi, że to geny. Za to mąż z każdym dodatkowym kilogramem zyskuje kolejny pasek na brzuchu.Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy co się sypie ale nie widzę ani suwaczków ani Waszych zdjęć.
Jutro zaczynam 36 tydzień ciąży. Do porodu zostało maksymalnie 4 tygodnie. Ale zleciało, dopiero co robiłam test. Ale już nie mogę się doczekać spacerów, tulenia i tych wrzasków.Edyciak, Lalia, Inaa89, kic83, dmg111, Wik89, SzalonaOna, luthienn lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Jak już wszystkie siadłyście na Darię, to też dorzucę swoje trzy grosze... Ona ma jakieś inne myślenie niż my tu wszystkie. Owszem, nie muszę się z każdym zgadzać i każdemu przytakiwać, ale pisze tak jakoś jakby komuś na złość miała zrobić...
Lalia, a ja już tak uwierzyłam, że będę miała syna, że mam już tyle chłopięcych ciuszkow, że szok. Upss... 😬 Ale tak wszyscy mówią, że chłopakowi raczej ptaszek nie odpada, że pomyłki jeśli się zdarzają, to częściej w drugą stronę. Dziś znowu całą torbę ubrań przyniosłam do domu..
Maggie, ja brałam Clexane do końca 12 tc. I też mi się zdarzyła taka sytuacja, że raz zassała się krew - wyrzuciłam wtedy ten zastrzyk. A ty biedna przez całą ciążę się kłujesz?
Kłot, no mnie też dziwi, że masz wskazanie do CC ze względu na to, że jesteś mniejszych rozmiarów. Kurde, ja też noszę rozmiar 36 i to mnie dyskwalifikuje od razu z porodu sn?? Coś kiedyś czytałam o tej szerokości miednicy. Muszę zgłębić temat, jak to się mierzy... Ale myślę, że mam normalną.
I naprawdę już w 30tc widać włosy na głowie? 🤔 Mi się wydaje, że one zaczynają rosnąć dużo później, tuż przed końcówką - 36/37 tc.
Byłam dziś u siebie w pracy w odwiedzinach u dziewczyn i wszystkie pytały, gdzie mój brzuch. 😂 A ja mówię, że u mnie dzidziuś rośnie, a brzuch nie. 😂 Dopiero na wieczór mnie wzdyma i coś tam widać.
Ja mam dwóch młodych braci: półtora roku młodszy i 10 lat młodszy. I z oboma braćmi SMS'ujemy prawie codziennie. 😊 Ten średni ma trochę problemy osobiste, nie chce mówić, o co chodzi. Ja go nie chcę ciągnąć za język. Niby mamy dobry kontakt, ale może to są jakieś wrażliwe dla niego sprawy. I nie wiem, czy namawiać go na rozmowę czy nie.. 🤔 Lalia, podpowiedz coś mądrego. 😊
No ja spodnie nosiłam 32 albo 34. Ona na usg mi pokazała które to włosy więc też jestem w szoku. Ale na prawdę ta gin jest rewelacyjna w usg i leczeniu niepłodności, dopiero po wizytach u niej i po zabiegu udało się. Moja klientka z 4 razy poroniła, chodziła po najlepszych lekarzach, nie wiedzieli co może być przyczyną, dałam jej namiar na nią i od razu na usg zauważyła problem. Więc jakoś tak jej ufam i biorę pod uwagę to co mówi, aczkolwiek trochę mnie nastraszyła ta cc. Od tego 36tc zamierzam robić masaż krocza, ćwiczę mięśnie dna miednicy i może to coś pomoże...Edyciak lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
kłot wrote:No ja spodnie nosiłam 32 albo 34. Ona na usg mi pokazała które to włosy więc też jestem w szoku. Ale na prawdę ta gin jest rewelacyjna w usg i leczeniu niepłodności, dopiero po wizytach u niej i po zabiegu udało się. Moja klientka z 4 razy poroniła, chodziła po najlepszych lekarzach, nie wiedzieli co może być przyczyną, dałam jej namiar na nią i od razu na usg zauważyła problem. Więc jakoś tak jej ufam i biorę pod uwagę to co mówi, aczkolwiek trochę mnie nastraszyła ta cc. Od tego 36tc zamierzam robić masaż krocza, ćwiczę mięśnie dna miednicy i może to coś pomoże...
Kłot moją przyjaciółka miała CC właśnie przez wąską miednicę. I też z pozoru nie wyglądała, że jest taka wąska. Lekarz powiedział jej, że mogą próbować wywoływać, ale wg niego i tak skończyłoby się to cięciem. Najważniejsze, ze ufasz lekarzowikłot lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Hej brzuchatki
ale jesteście hot mamusiesame laski z pięknymi brzuszkami
co prawda rzadko ale co rusz do Was zaglądamfajnie jak akurat trafiam na Wasze zdjęcia
rośnijcie zdrowo kochane
suzi rzuciło mi się w oczy nazwisko na Twoim wyniku i nie mogłam tego koło postu przejść obojętnieprawdopodobnie jesteś z mojego miasta lub okolic
do kogo chodziłaś podczas starań ? jak nie chcesz to nie odpowiadajdmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:
Suzi
wynik pappa ok.
Ja natomiast (aż sprawdziłam swój wynik) w ogóle nie mam wyliczenia preeklampsji, hipotrofii i samoistnego porodu.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Joan wrote:Hej brzuchatki
ale jesteście hot mamusiesame laski z pięknymi brzuszkami
co prawda rzadko ale co rusz do Was zaglądamfajnie jak akurat trafiam na Wasze zdjęcia
rośnijcie zdrowo kochane
suzi rzuciło mi się w oczy nazwisko na Twoim wyniku i nie mogłam tego koło postu przejść obojętnieprawdopodobnie jesteś z mojego miasta lub okolic
do kogo chodziłaś podczas starań ? jak nie chcesz to nie odpowiadaj
Joan!
Kiedy do nas dołączasz? 😘🍼🤰Joan lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Joan!
Kiedy do nas dołączasz? 😘🍼🤰
oj jeszcze długa i wyboista droga przede mną.
Mam już zaplanowane leczenie od Paśnika. W sierpniu robię hsg.
Muszę tylko jeszcze naprawić staregokic83, Sylwucha, dmg111, Zulugula, Lalia, kar_oliv, Annia, Wik89, Inaa89, luthienn lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Suzi
wynik pappa ok.
Ja natomiast (aż sprawdziłam swój wynik) w ogóle nie mam wyliczenia preeklampsji, hipotrofii i samoistnego porodu.30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Joan wrote:oj jeszcze długa i wyboista droga przede mną.
Mam już zaplanowane leczenie od Paśnika. W sierpniu robię hsg.
Muszę tylko jeszcze naprawić starego
Najważniejsze że plan jest!
Naprawiaj i wbijaj prędzej niż później! 😄Joan lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2020, 16:12
kic83, dmg111, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm