Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
bym testowala jutro ale tyle opinii ze pink nie jest ok na wczesna wczesna ciaze, to chyba nie chce sie zalamywac, wole tą nadzieje... a a weeekend to dam rade nie testowac bo rodzina,corka, duzo obowiazkow, najgorzej w tygodniu jak mam prace w domu ... tak jak jutro do 14 30 sama w domu ;p ale nie mam nic innego niz pink
dzis mam forumowy wieczor
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Lady_Dior wrote:Sylwia_i_Niki to tak zwane ciążowe zgąbczenie mózgu 😂 Ja dziś wracałam z apteki o 17 bez świateł🙈 Że też nikt mi nie pojechał długimi🙈😂
Paulinaaa ja to w szoku jestem, że 7dpo może wyjść cokolwiek- naprawdę a widzę przez jakiegoś większego przyglądania się . Chcesz czekać do poniedziałku ❓ Dasz radę 😁❓
Nalia, mgiełka dziękuję 🙂
Mgiełka ale jak to po konsystencji 😦 ❓A w życiu bym mu nie wierzyła
MajkaW a masz owulacje przed 20dc❓ Jeśli tak, to ja bym clo nie brała, bo po co... Wiem jak to irytujące może być. Ja tak miałam, gdy starałam się o córkę a teraz udało mi się drugi raz jak stosunek był 12godz.po pozytywnym teście. Wcześniej jak się starałam, to zawsze 3dni pod rząd - w dniu pozytywnego testu od razu, w dniu owu i dzień po no i długo nie wychodziło. No ale nie ma na to reguły niestety 😐
Doktor twierdzi ze jakby utkanie endo widoczne w usg jeszcze przed widocznym pęcherzykiem wizualnie się różni.
Tak się zastanawiam czy mówiąc to miał świadomość tego ze jestem dopiero w połowie fazy lutealnej 🧐 -
Lady Dior i na Ciebie przyszła pora 🥰pięknie gratuluję, kreseczka już mega widoczna! ❤️
Czy któraś z Was brala ovarin, inofem czy coś w ten deseń przy staraniach? Zastanawiam się czy kupić, styczeń to póki co ostatni miesiąc, w którym chcemy się starać więc fajnie gdyby się udało. Później planujemy odpoczynek psychiczny od tego wszystkiego na kilka miesięcy.
Postanowiłam że w nowym cyklu żadnych testu owu, regularny seksik, mierzenie tempki No i właśnie jakieś suple chcemy włączyć 🤔Lady_Dior lubi tę wiadomość
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
W tym cyklu przeczołgałam męża, 3 dni pod rząd ❤, ja mam libido jak nigdy, A on mówi, że musi chociaż jeden dzień odsapnąc. 😂 Jutro idzie wieczorem z kolegami na planszówki, to mu odpuszczę. 🤪 Może mam takie libido przez Macę. 🤷♀️
futuremama lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Otter wrote:Hmm mi dzisiaj gin mówiła że dopóki beta poniżej 1000 to nie jest się w stanie zobaczyć ciąży w USG dopochwowym...
Ps. Pieknie jest ten grudzień zakreskowany 😊
No wiadomo ze wole, żeby wymyślał
Może mniejszy zawód będzie za tydzień jak już teraz mi powiedział ze raczej nic z tego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzyszka90 wrote:Lady Dior i na Ciebie przyszła pora 🥰pięknie gratuluję, kreseczka już mega widoczna! ❤️
Czy któraś z Was brala ovarin, inofem czy coś w ten deseń przy staraniach? Zastanawiam się czy kupić, styczeń to póki co ostatni miesiąc, w którym chcemy się starać więc fajnie gdyby się udało. Później planujemy odpoczynek psychiczny od tego wszystkiego na kilka miesięcy.
Postanowiłam że w nowym cyklu żadnych testu owu, regularny seksik, mierzenie tempki No i właśnie jakieś suple chcemy włączyć 🤔
Ja przed pierwsza ciąża bralam ovarin 3 msc, zaszlam w pierwszym cyklu staran czyli 3 ovarinu. Jakbzaczelismy sie znow starac bralam ovarin, inofem. Kazdy po 3 msc, ciąży brak....także ja nie wiem jak to z nim jest🙈
Mam dzis dzien depresji, mlodego coa pobiera, jest marudą i awanturnikiem, ja chce spaaac i urlopu, męża nie ma, jade do pracy, gdzie bedzie dziś szefowa wariatka. Gdzie lockdown ja sie pytam😂 -
Szyszka90 wrote:Lady Dior i na Ciebie przyszła pora 🥰pięknie gratuluję, kreseczka już mega widoczna! ❤️
Postanowiłam że w nowym cyklu żadnych testu owu, regularny seksik, mierzenie tempki No i właśnie jakieś suple chcemy włączyć 🤔
ja brałam przez 3 miesiące ovarin, ale nie pomógł. -
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Nynka za 1,5 tyg choć nie wiem czy zmieni to coś w pracy😂 Ja i tak zdalnie więc jedyne co śledzę to czy żłobkani przedszkola mi nie zamkną😂
Ale ja jeszcze tylko dziś + 2dni w przyszłym tyg a potem 2 tyg urlopu😍
Odliczam odkąd 2 miesiące temu wniosek złożyłam😂
Mnie nie zamykają 😔😂
Żłobków i przedszkoli z tego co widzialam na razie tez nie. A serio liczylam ze bedzie dla mnie lockdown od 28 do 6😂🙈 -
Ja juz swiruje :d śnią mi się testy ciążowe, ale tylko z jedną kreską, a w nocy obudziły mnie bóle podbrzusza - rozchodzące, jakby promieniujące, trochę jak na okres. Polecialam do ubikacji ale czysto
-
Dziewczyny Wy tu testujecie, trzymam kciuki za wszystkie! Aa ja dopiero dzis w nocy chyba mialam owulke, dzisiaj po poludniu jade do dr sorawdzic czy jajo peklo
Belie lubi tę wiadomość
2017 - syn 💙
2019 - poronienie
2020 - 2x cb
2021 - cb
2021-
08.07 - II 🍀
9.07 - Beta 40 mlU 🍀
12.07 - Beta 310 mlU 🍀
15.07 - Beta 590 mlU
19.07 - Beta 1200 mlU
23.07 - 5t3d pęcherzyk 7mm 🍀
30.07 - 6t3d 0,5 cm Cudu 😍
06.08 - 7t3d 1,1 cm Maleństwa ❤
18.08 -9t1d 2,3 cm Dzieciątka ❤
09.09 - 12t2d 5,47cm Szczęścia 💗
02.11 - 20t0d 380g Radości 💗
16.12 - 26t2d 1000g Miłości 🍓
14.01 - 30+3 1600g Dzidziusia 👶
16.02 - 35+1 2500g Córeczki 🍓
15.03 - córcia 💗
2023-
16.06 - 10mm Cudu z ❤
[/url] -
Ja tez biorę ovarin, od września ale jedną tabletkę bo tak mi ginekolog zlecił 🤷♀️ miesiąc temu zaczęłam brać pregna start + ovarin, zobaczymy czy zadziała 😄13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne