Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Otter wrote:My już po wizycie w klinice 🙂
Mąż ma dobre wyniki nasienia i nie mamy co panikować 😁 nie ma potrzeby suplementowac się drogimi tabsami ani powtarzać badania tak jak mówila moja Gin...
Miałam badanie ginekologiczne i wszystko dobrze. Owu była z prawego jajnika a nie lewego, który cały czas mnie boli 😂
Dostałam skierowanie na krzywa glukozy, takze jestem zadowolona 🙂
Jedyne zalecenia to mniej stresu i więcej ruchu, ale nie wiem jak to przy naszej robocie wyjdzie, ale trzeba się nie przejmować, relaksować i serduszkować 😊
Pytałam też o częstotliwość seksow i najlepiej co 2-3 dni a w okresie okoowulacyjnym nawet codziennie. Różnica w jakości nasienia między seksem codziennym a co drugi dzień jest tak mała że nie zaszkodzi codziennie. Byle nie więcej niż 3 dni 😁8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
nick nieaktualnyOtter dobre wieści 🙂 fajnie, że dobre wyniki nasienia i że była owu.
To ja miałam podobne zalecenia, żeby właśnie w okolicy owu podkręcić tempo na codziennie 😃
Ja właśnie się zastanawiam czy nam się uda chociaż przejechać na snowboardzie w tym sezonie🙂Otter lubi tę wiadomość
-
Hejka zaraz poczytam co u was dzis ja dzis hmmmm mysle 7-8 dni po i zrobilam debil test z 5 siku haha https://zapodaj.net/3d32c9e4f39a8.jpg.html niby nic nie ma a jednak może coś jest, sama nie wiem . Mialam testować w pon Ale oczywiście mialam godzinę dla siebie i głupoty przyszły do głowy. W domu mam tylko jeden test pink laski pisaly ze on wykrywa taka juz ciaze ciaze dobra haha wiec chyba nawet nie mam co go jutro marnować, a już się wahałam zeby może jednak jutro rano rano zrobić.. ajj czlowiek jest glupi serio
MajkaW, mgielka lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Paulinaaa wrote:Hejka zaraz poczytam co u was dzis ja dzis hmmmm mysle 7-8 dni po i zrobilam debil test z 5 siku haha https://zapodaj.net/3d32c9e4f39a8.jpg.html niby nic nie ma a jednak może coś jest, sama nie wiem . Mialam testować w pon Ale oczywiście mialam godzinę dla siebie i głupoty przyszły do głowy. W domu mam tylko jeden test pink laski pisaly ze on wykrywa taka juz ciaze ciaze dobra haha wiec chyba nawet nie mam co go jutro marnować, a już się wahałam zeby może jednak jutro rano rano zrobić.. ajj czlowiek jest glupi serio
Paulinaaa lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Paulinaaa ja tam widzd normalnie cień 🙂 Trzymam mocno kciuki, żeby ciemniał😊
Kochane dziewczyny bardzo dziękuję Wam za gratulacje 😘 Zobaczymy jak to się potoczy.
Sylwia_i_Niki ja miałam w sobotę testować 😁 pojechałam po bandzie 🤪
Kredka po wyschnięciu jest tak piękna, że oczu nie mogę oderwać 😁
Niech ten grudzień taki pozostanie 😀 Pełen podwójnych kreseczek 😍Paulinaaa lubi tę wiadomość
-
u mnie plamienie, @ za rogiem...
powiedzcie proszę jakie badania mogę wykonać żeby dowiedzieć się dlaczego do jasnej cholery nie ma tej ciąży od 14msc. Badalam progesteron 7dpo, TSH, proklatyne. W planach badanie nasienia (aczkolwiek nie wiem co by się złego musiało stać aby bylo kiepskie)-mamy już małą córkę.
Jestem tak wkurzona, chyba przez tą krótka radość widząc cholerny cień na teście że dziś się ewidentnie poddałam, jest mi bardzo źle..
na przyszły cykl od gina mam CLO i to jedyna moja OSTATNIA nadzieja 😔 mam normalne owulacje, pęcherzyki na 2 monitoringach pękły więc czy ten lek coś zmieni? -
Lady Dior coś pięknego! Teraz kciuki zaciśnięte za ciąg dalszy!
Paulina cień cienia jest
Byłam u doktora, endo ładne, 9 mm mi zmierzył i mówi zostawiam Cię w spokoju, owulacja była (jupi! ) ale w ciąży raczej nie jesteś (ehhh, jakiś magik, po konsystencji endo w usg mówi ze jest w stanie zgadnąć)
Jednak po rozmowie, ze 2,5 dniowy okres był tez po tym , jak był zachwycony moimi warunkami okolojajkowymi i 10 mm endo, jednak zdecydował się wypisać Estrofem.
Jakiś mi dziwnie z braniem HTZ 😬 bardzo dziwnie.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
serio to miłe ze wy tez coś widzicie, to powoduje ze czuje sie mniejszym glupkiem :* byle do pon i byle nie przyszedl szybciej okres
oczywiscie mezowi nic nie mowi bo powie ze mam sie stuknac w glowe ze tu cos widaccWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 21:40
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Paulina ja miałam mężowi zrobić niespodziankę, ale jak zobaczyłam, że coś się mieni to beczałam 10 minut 😂 on za bardzo nie dowierzał, no ale 2 już rozwiał wątpliwości
Lady_Dior to ja już daty mieszam, pokręciło mi się w głowie 😂 tak właśnie od poniedziałku dopada mnie coraz większą tępota umysłowa 😂Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Sylwia_i_Niki to tak zwane ciążowe zgąbczenie mózgu 😂 Ja dziś wracałam z apteki o 17 bez świateł🙈 Że też nikt mi nie pojechał długimi🙈😂
Paulinaaa ja to w szoku jestem, że 7dpo może wyjść cokolwiek- naprawdę a widzę przez jakiegoś większego przyglądania się . Chcesz czekać do poniedziałku ❓ Dasz radę 😁❓
Nalia, mgiełka dziękuję 🙂
Mgiełka ale jak to po konsystencji 😦 ❓A w życiu bym mu nie wierzyła
MajkaW a masz owulacje przed 20dc❓ Jeśli tak, to ja bym clo nie brała, bo po co... Wiem jak to irytujące może być. Ja tak miałam, gdy starałam się o córkę a teraz udało mi się drugi raz jak stosunek był 12godz.po pozytywnym teście. Wcześniej jak się starałam, to zawsze 3dni pod rząd - w dniu pozytywnego testu od razu, w dniu owu i dzień po no i długo nie wychodziło. No ale nie ma na to reguły niestety 😐Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 22:02
MajkaW lubi tę wiadomość