Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Część dziewczyny!
Postanowiłam napisać, bo sama już nie umiem zinterpretować ostatniego wykresu może mi będziecie mogły pomóc
Mam PCOS. Nieregularny okres, chociaż w ostatnim roku jest o tyle lepiej, że cykle są poniżej 40 dni. Jestem w 21dc. Zaobserwowałam śluz płodny od 14 do 18dc. Od 18dc zaczęły mnie boleć piersi ale skoku temperatury nie ma..
Powiedzcie proszę , myślicie że jest to możliwe że owulacja była mimo braku skoku temperatury?
Nigdy mnie nie bolały piersi, jeżeli nie miałam owulacji i skoku temperatury..
Z góry dziękuję za pomoc i Wasze opinie
-
nick nieaktualnyNunakala wrote:Mi mówili, ze tylko alko u wstrzemięźliwość.
1 dzień przed nie pić alkoholu
3-5 dni wstrzemięźliwości z seksem przed badaniem
Zastanawiam się teraz czy bardziej 3 czy bardziej 5. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfuturemama wrote:Ja mam to samo. Zastanawiam się czy castagnus mógł tak od razu zadziałać i zamiast zmniejszyć pms to go przyspieszyć🤷♀️
A dzisiaj jak mąż wrócił z pracy i pytał co się dzieje, powiedziałam że podbrzusze małpowo boli i kłuje to rzucił że może coś tam się dzieje. I co ja na to? Wyszlam z domu na planowane zakupy i się poryczałam po drodze🙈 ale totalnie bez powodu bo jeszcze w weekend wszystko ok było, nie nastawiam się na nic, nie rozkminiam objawów. Serio mam przeczucie że nic z tego i nie mam ochoty się nastawiać kompletnie.
Ja sie boje nastawiac, aktualnie watpie ze armia wytrwala i nie wiem do konca kiedy ta owu....ostatnio dostalam kopa, przedluzylam sobie czas starn do marca/kwietnia ale bez obserwacji zadnych.... -
Ale numer ten miesiąc miał byc bezowulacyjny byłam na monitoringu i nic nie było, od wczoraj nie mogę się opedzic od męża 🤣🤣 32 dc i jakoś mnie dziwnie jajnik pobolewa myślałam że na miesiączkę ake z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i wyszedł mega pozytywny (nie umiem wstawiać zdjęć). Mozliwe że owulacja się tak bardzo przesunęła? Dzisiaj 32 dc a cykle mam okolo 36 dniowe.
futuremama, mgielka lubią tę wiadomość
👩🏽💼 27l. 🙋🏽♂️35l. 👧🏼 4l.
-
paula876 wrote:Ale numer ten miesiąc miał byc bezowulacyjny byłam na monitoringu i nic nie było, od wczoraj nie mogę się opedzic od męża 🤣🤣 32 dc i jakoś mnie dziwnie jajnik pobolewa myślałam że na miesiączkę ake z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i wyszedł mega pozytywny (nie umiem wstawiać zdjęć). Mozliwe że owulacja się tak bardzo przesunęła? Dzisiaj 32 dc a cykle mam okolo 36 dniowe.
futuremama, paula876, Nynka lubią tę wiadomość
-
Aleksandra0000 wrote:kurde ciężko stwierdzić bo skok tez nie jest potwierdzeniem. Ostatnio przeczytałam u lekarki od niepłodności na profilu, ze potwierdzeniem owulacji jest ciąża, brutalne, ale coś w tym jest.
Robisz jakieś testy owu?8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Belie wrote:Ja właśnie zapisałam starego na badania i dostałam takie zalecenia.
1 dzień przed nie pić alkoholu
3-5 dni wstrzemięźliwości z seksem przed badaniem
Zastanawiam się teraz czy bardziej 3 czy bardziej 5.MajkaW lubi tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
U mnie dziś niby biało, ale nawet mnie nic nie boli. Żadne jajniki, pms tez nie ma. Sluz nie kremowy, taki raczej mleczny i lepki, dziwny ten cykl. Ale to chyba przez brak świrowania z termometrem bo nie wiem kiedy owulka była wiec nie analizuje czy dostatecznie dobrze wystrzeliliśmy się w porę.
Ja sobie tez w tym cyklu nic nie żałowałam ;pfuturemama, Nynka, mgielka lubią tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
paula876 wrote:Ale numer ten miesiąc miał byc bezowulacyjny byłam na monitoringu i nic nie było, od wczoraj nie mogę się opedzic od męża 🤣🤣 32 dc i jakoś mnie dziwnie jajnik pobolewa myślałam że na miesiączkę ake z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i wyszedł mega pozytywny (nie umiem wstawiać zdjęć). Mozliwe że owulacja się tak bardzo przesunęła? Dzisiaj 32 dc a cykle mam okolo 36 dniowe.
@ wychodzą tez w ciąży robiłaś tc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2020, 20:28
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Nunakala wrote:Aż 5 dni 😱 u mnie gadali 2, ale co labo to inne wymagania. Ale chyba po 5dniach plemniki już nie są takie mocne, sama nie wiem ☺️
u nas w klinice leczenia niepłodności od 2-5 dni wstrzemięźliwości, ja mysle ze 3dni to tak optymalnie będzie 😀 przynajmniej tak robimyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2020, 20:34
-
Cześć dziewczyny! Coś mi odbiło i tak na koniec miesiąca i na koniec mojego cyklu postanowiłam się przyłączyć. Większość już testowała, ale za całą resztę trzymam mocno kciuki. U mnie w Wigilię sprawa powinna się wyjaśnić... Choć pozytyw i to w tym dniu to zbyt piękne i po prostu jakoś dziwnie nierealne...
-
Antonia wrote:Cześć dziewczyny! Coś mi odbiło i tak na koniec miesiąca i na koniec mojego cyklu postanowiłam się przyłączyć. Większość już testowała, ale za całą resztę trzymam mocno kciuki. U mnie w Wigilię sprawa powinna się wyjaśnić... Choć pozytyw i to w tym dniu to zbyt piękne i po prostu jakoś dziwnie nierealne...
Ale cuda się zdarzają, fajnie byś miała! Kciuki ✊Antonia lubi tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Nunakala wrote:Nie chce nic mówić ale takie testy przed
@ wychodzą tez w ciąży robiłaś tc?👩🏽💼 27l. 🙋🏽♂️35l. 👧🏼 4l.
-
paula876 wrote:Nie ma opcji że to ciąża, miałam monitoring i na bank nie było owulacji. Mierzyłam też temperaturę i nie bylo żadnego skoku. Dlatego bardzo się zdziwiłam że jednak prawdopodobnie ta owulacja będzie ale tak późno
paula876 lubi tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Nunakala wrote:Ale cuda się zdarzają, fajnie byś miała! Kciuki ✊
Taak... jestem sceptyczno-wierząca... Zobaczymy.
Karmisz swoje dziecko piersią? Ja od 4 mcy już nie. Żeby zwiększyć szanse na kolejne. Zastanawiam się, czy nie powinnam czasem zbadać prolaktyny...
Ktoś robił to badanie po karmieniu??? -
Paula876 no w nocy mocno przyklej się do męża 😁😁😁
Nunakala ja nadal trzymam kciuki za 2kreski 😊
Niebieska Gwiazda ja nie dałabym rady nie testować 😂 Kreski ciemnieją także trochę mi ulżyło
Ile tu dziś małpiszonów oo nieee
Przytulam wszystkie 😘
Antonia witaj. Ja robiłam chyba po około 2m.od odstawienia i miałam niską na szczęście ale tego się spodziewałam, bo z cycków mi nic nie zostało 😂 Takie dwa suche liście 😂 a jak miałam podwyższoną prolaktynę jeszcze przed ciążą, to zawsze były wrażliwsze, pełniejsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2020, 21:52
futuremama, paula876, Nunakala, Renia, Niebieska Gwiazda, Antonia lubią tę wiadomość
-
paula876 wrote:Nie ma opcji że to ciąża, miałam monitoring i na bank nie było owulacji. Mierzyłam też temperaturę i nie bylo żadnego skoku. Dlatego bardzo się zdziwiłam że jednak prawdopodobnie ta owulacja będzie ale tak późno
Albo pozna owu faktyczniepaula876, Nunakala, futuremama, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość