Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolipop wrote:Ja bym na twoim miejscu dla świętego spokoju zatestowala ciążowym. Te monitoringi skoki. Czasem się ta owulacja nieźle chowa🤣🤣🤣
Albo pozna owu faktycznie
Byłam z 4 razy na usg i nic nie było bo obserwujemy przez 3 miesiące żeby zobaczyć w czym problem i wdrożyć ewentualne leczenie. Ewidentnie czuje pracujący jajnik, coś zaspał w tym miesiącu. No zobaczymy, może akurat
futuremama lubi tę wiadomość
👩🏽💼 27l. 🙋🏽♂️35l. 👧🏼 4l.
-
Antonia wrote:Taak... jestem sceptyczno-wierząca... Zobaczymy.
Karmisz swoje dziecko piersią? Ja od 4 mcy już nie. Żeby zwiększyć szanse na kolejne. Zastanawiam się, czy nie powinnam czasem zbadać prolaktyny...
Ktoś robił to badanie po karmieniu???8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Futuremama rano wkleję mam nadzieję tłuścioszka 😊 i mam nadzieję, że jakis nowy pozytyw wpadnie z rana ☺️
futuremama, Nunakala, Niebieska Gwiazda, Esperanza, Nynka lubią tę wiadomość
-
To nie zapeszając jutrzejszego wysypu dwóch kresek, dołączam do dzisiejszego zoo- można mi wpisać 🙈 nowy cykl=nowy rok= nowe nadzieje
Antonia lubi tę wiadomość
-
Abrakadabra No no jakiś cień tam jest ☺️ Oby ciemniał - trzymam kciuki 😊 Który dpo❓
Niebieska Gwiazda najważniejsze, że były serduszka w owu😁😁😁 Będziesz w ciąży, to będzie na kolanach przepraszać 😁
U mnie testy nadal ciemnieją, więc liczę na to że będzie dobrze.Dzis Wam wklejam ostatni raz, bo to nudne tak cały czas oglądać testy od jednej osoby ale takich kresek każdej z Was życzę i żeby z tych kresek wyrósł zdrowy dzidziuś ☺️
abrakadabra, Annamaria, Martyna33, Paulinaaa, Nalia, kredka, Sylwia_i_Niki, Nynka, Mka, Pewska, wariancja, Niebieska Gwiazda, Domistr, Lolipop lubią tę wiadomość
-
Abrakadabra, bardzo wyraźnie widać!!! pięknie
LadyDior, no nawet ten paskowy test się zlitował, i w końcu porządnie wybarwił!! -
Annamaria dokładnie 😂 Musiałam na to długich 6dni czekać 🤪 w sumie nie raz się spotkałam z tym, że test 25ml pokazuje ładniejsze kreski niż ten 10ml i cały czas mnie to dziwi 🤷🏼♀️
Abrakadabra ja też miałam pierwsza kreskę 9dpo a w zeszłym cyklu przy biochemie to w 11dpo miałam bledszą i to mi dało nadzieję ale wiadomo wszystko może się zdarzyć jeszcze.
Futuremama na pewno się doczekasz takich kresek - będę ich wypatrywać 😁 -
Lady_Dior wrote:Abrakadabra No no jakiś cień tam jest ☺️ Oby ciemniał - trzymam kciuki 😊 Który dpo❓
Niebieska Gwiazda najważniejsze, że były serduszka w owu😁😁😁 Będziesz w ciąży, to będzie na kolanach przepraszać 😁
U mnie testy nadal ciemnieją, więc liczę na to że będzie dobrze.Dzis Wam wklejam ostatni raz, bo to nudne tak cały czas oglądać testy od jednej osoby ale takich kresek każdej z Was życzę i żeby z tych kresek wyrósł zdrowy dzidziuś ☺️
❤Ada&Pola❤