Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonia wrote:Olenka, podoba mi się Twoje podejście. Ja to jestem smutas i czarnowidz, jak przychodzi małpa! Ale fakt jest taki, że nowy rok to całe 12 m-cy... . Dużo szans i pewnie większości z nas się uda!!
Nunakala, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
MajkaW wrote:u nas w klinice leczenia niepłodności od 2-5 dni wstrzemięźliwości, ja mysle ze 3dni to tak optymalnie będzie 😀 przynajmniej tak robimy86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Mnie dziś kręci na @ ☺️ W styczniu już nie dołączam bo odkładamy starania na jakiś dłuższy czas. Pora skupić się na studiach i karierze zawodowej 😆8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Dziewczyny dla waszych facetów na poprawę nasienia lekarka dr od genów n insta poleca cały czas Sermatrop. Drogie cholerstwo ale może pomaga
futuremama lubi tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Dziewczyny, nigdy się nie wpisywałam na miesięczne testowanie bo miesiące mijały a u mnie nic. Ale tym razem szczęście się do mnie usmeichnelo, więc niech raz ja poprawie statystyki 2020 roku!
19.12 zobaczyłam piękne II ❤️Nunakala, Sylwia_i_Niki, Jo_an, Carka89, futuremama, wariancja, Niebieska Gwiazda, mgielka, Antonia, Olenkaqx, Lady_Dior, Nalia, Beza27, redka, Karo123, Monika87 lubią tę wiadomość
13.03.2018 córeczka
27.08.2021 syneczek -
Elena26 wrote:Kochane,
ile niej więcej dni po owulacji wykonujecie testy ciążowe?
Życzę Wam wszystkich pięknych dwóch kreseczek❤️8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
martuśka737 wrote:Dziewczyny, nigdy się nie wpisywałam na miesięczne testowanie bo miesiące mijały a u mnie nic. Ale tym razem szczęście się do mnie usmeichnelo, więc niech raz ja poprawie statystyki 2020 roku!
19.12 zobaczyłam piękne II ❤️
ooo jak super długo sie staraliscie ?
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Abrakadabra wiiidać!!
Martuśka gratuluję!
Lady jakie tłuścioszki :D.
Mnie dopada jakieś zniechęcenie, obawa, niepokój, nie wiem nawet jak to nazwać.... Pojawiają się myśli, że jedno dziecko już mamy, tak jest dobrze i może tak ma być... Dziwny jest ten świat i boję się, że będzie jeszcze dziwniejszy
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
odebrałam właśnie wyniki nasienia, idealne - ani jeden paramter poniżej normy U mnie stary zażywał Salfazin od około 2 miesięcy po prostu bez jakiegoś konkretnego powodu, tani a polecany.
Teraz juz wiem że problem tkwi we mnie, mimo że jestem przebadna z każdej strony u 3 różnych ginekologów. Juz sama nie wiem co myśleć z jednej strony radość a z drugiej zaczęliśmy 14miesiac starań a ja nie mam żadnego planu B, nie wiem co mogłabym więcej zrobić..
Szczęśliwym w tym cyklu gratuluję dwóch kreseczek, macie najpiękniejsze wigilijne prezenty 😍Belie lubi tę wiadomość
-
MajkaW wrote:odebrałam właśnie wyniki nasienia, idealne - ani jeden paramter poniżej normy U mnie stary zażywał Salfazin od około 2 miesięcy po prostu bez jakiegoś konkretnego powodu, tani a polecany.
Teraz juz wiem że problem tkwi we mnie, mimo że jestem przebadna z każdej strony u 3 różnych ginekologów. Juz sama nie wiem co myśleć z jednej strony radość a z drugiej zaczęliśmy 14miesiac starań a ja nie mam żadnego planu B, nie wiem co mogłabym więcej zrobić..
Szczęśliwym w tym cyklu gratuluję dwóch kreseczek, macie najpiękniejsze wigilijne prezenty 😍86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Dziewczyny. Jakiś czas się nie odzywałam ale głowa mi świruje. Serio. Pytałam was ostatnio jak wyłączyć głowę i wszystkie zgodnie powiedziałyscie że się nie da. Ale ja muszę! Testy ciążowe powinnam mieć zamknięte na kłódkę i możliwość wybierania po jednym 2 dni przed okresem.
Ale ten cykl jest dziwny, inny...i znowu głowa mi się włącza "a może się udało". Bolą mnie cycki, dziś zaczął brzuch a to dopiero 22 dc. Robiłam wczoraj badania i przy okazji cyknelam progesteron... 38 nmol to jakieś 12ng.. dupy nie urywa.
Gratulacje dla wszystkich którym się udało ♥️♥️♥️ i powodzenia dla tych co czekają jak ja. -
Paulinaaa wrote:ooo jak super długo sie staraliscie ?
Ponad półtora roku. Mam za sobą dwa poronienia,jedno w marcu, jedno w sierpniu.
W tym miesiącu w ogóle wyjątkowo nie myślałam o dziecku. Zupelnie olalam temat. Żadnych nadzieji sobie twz nie robiłam bo tylko raz z mężem ❤️ w 12 DC.
Na początku miesiąca miałam wizytę u dietetyka, kazała mi zrobić mnóstwo badań. Cały miesiąc zajęta byłam pobraniami, alergologiem, zupełnie miałam w nosie ten cykl. Co wyniki to wychodziło ciekawsze rzeczy, podwyższona prolaktyna, testosteron wystrzelił w kosmos. Cholesterol ponad miare. Odbierając każde badanie zastanawiałam się tylko co tym razem wyjdzie źle. Przy takich wynikach jak mam nie wiem jak to wszystko jest możliwe.
Cykle mam 25 dni. W piątek 24 DC zastanowiło mnie, bo zawsze 2-3 dni przed @ mam mnóstwo pryszczykow na twarzy i dekolcie, a tu nic nie było. Ładna skóra. 25 DC wstałam, okresu nie ma, pewnie będzie po południu. Ale tak stałam w łazience i miałam test w szafce. Myślę sobie -zrobie test, zaraz dostanę @, będzie spokoj. Kreska testowa pojawiła się szybciej niż kontrolna. Wkurzylam się strasznie, bo myślę, tyle nerwów a jeszcze test ciążowy trafił się zepsuty. Ubrałam się, poszłam do laboratorium bo jest blisko mnie i o 11 zrobiłam betę. Po 14 były wyniki, pozytywne. Do tego momentu myślałam że los się że mnie perfidnie śmieje podtykajac zepsuty test 😂😂😂
Szczerze powiedziawszy, w tamtym miesiącu dałabym sobie rękę odjąć że jestem w ciąży miałam wszystkie objawy świata łącznie z żyłami na piersiach. W tym miesiącu nic. Jedynie czysta skóra przed samą @.
Najdziwniejszy cykl świata 😂redka, futuremama, Antonia, Paulinaaa, Domistr, mgielka lubią tę wiadomość
13.03.2018 córeczka
27.08.2021 syneczek -
Martuśka, gratuluję!Równo 2 lata starań.
12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨👩👦 3240g 8:40
-
martuśka737 wrote:Ponad półtora roku. Mam za sobą dwa poronienia,jedno w marcu, jedno w sierpniu.
W tym miesiącu w ogóle wyjątkowo nie myślałam o dziecku. Zupelnie olalam temat. Żadnych nadzieji sobie twz nie robiłam bo tylko raz z mężem ❤️ w 12 DC.
Na początku miesiąca miałam wizytę u dietetyka, kazała mi zrobić mnóstwo badań. Cały miesiąc zajęta byłam pobraniami, alergologiem, zupełnie miałam w nosie ten cykl. Co wyniki to wychodziło ciekawsze rzeczy, podwyższona prolaktyna, testosteron wystrzelił w kosmos. Cholesterol ponad miare. Odbierając każde badanie zastanawiałam się tylko co tym razem wyjdzie źle. Przy takich wynikach jak mam nie wiem jak to wszystko jest możliwe.
Cykle mam 25 dni. W piątek 24 DC zastanowiło mnie, bo zawsze 2-3 dni przed @ mam mnóstwo pryszczykow na twarzy i dekolcie, a tu nic nie było. Ładna skóra. 25 DC wstałam, okresu nie ma, pewnie będzie po południu. Ale tak stałam w łazience i miałam test w szafce. Myślę sobie -zrobie test, zaraz dostanę @, będzie spokoj. Kreska testowa pojawiła się szybciej niż kontrolna. Wkurzylam się strasznie, bo myślę, tyle nerwów a jeszcze test ciążowy trafił się zepsuty. Ubrałam się, poszłam do laboratorium bo jest blisko mnie i o 11 zrobiłam betę. Po 14 były wyniki, pozytywne. Do tego momentu myślałam że los się że mnie perfidnie śmieje podtykajac zepsuty test 😂😂😂
Szczerze powiedziawszy, w tamtym miesiącu dałabym sobie rękę odjąć że jestem w ciąży miałam wszystkie objawy świata łącznie z żyłami na piersiach. W tym miesiącu nic. Jedynie czysta skóra przed samą @.
Najdziwniejszy cykl świata 😂
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07