Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Anhydra jak brałaś heparynę po owu to kiedy odstawiałas? Jak okres przyszedł ? Nie wiem czy jest sens wprowadzać heparynę 5 dpo, ale jeżeli to może jakoś pomoc..
Nie mam doświadczenia w takich przypadkach bo ja w pierwszym cyklu na stymulacji i heparynie zaszłam
Ja miałam wprowadzoną dzień po owulce i miałam kontynuować aż do zrobienia testu...pewnie gdybym nie zaciążyła to bym odstawiła. Myślę, że u Ciebie warto jeszcze zacząć bo to ułatwia implantację a ona jeszcze przed TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 15:10
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
XxMoniaXx wrote:Ja jakos srednio wierze w ten krem. Wole doustny progesteron. No ale ktoz wie , moze akurat pomoze
Zaszkodzić nie zaszkodzi :p
Mi nikt doustnie nie przepisze, mam za wysoki swój :pNona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Anhydra wrote:Nie mam doświadczenia w takich przypadkach bo ja w pierwszym cyklu na stymulacji i heparynie zaszłam
Ja miałam wprowadzoną dzień po owulce i miałam kontynuować aż do zrobienia testu...pewnie gdybym nie zaciążyła to bym odstawiła. Myślę, że u Ciebie warto jeszcze zacząć bo to ułatwia implantację a ona jeszcze przed Tobą
Dziękuje !
Ide wiec do apteki02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
XxMoniaXx wrote:Ja jakos srednio wierze w ten krem. Wole doustny progesteron. No ale ktoz wie , moze akurat pomoze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 15:27
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Dzisiaj ciągnie mnie nieowulacyjny jajnik - mój organizm wie, że ma mi dawać różne sygnały, ale dziś się nie skoordynował z prawdą
-
Lami, Przedszkolanko - przylaczam sie do Was. Juz nawet zaczelam sie troche martwic Jade wlasnie do apteki po magnez i porcje nospy na swieta... Nigdy tak dlugo nie utrzymywal mi sie bol przed i po owulacji.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Lami, Przedszkolanko - przylaczam sie do Was. Juz nawet zaczelam sie troche martwic Jade wlasnie do apteki po magnez i porcje nospy na swieta... Nigdy tak dlugo nie utrzymywal mi sie bol przed i po owulacji.
-
Zrobiłam pierwszy zastrzyk. Zapomniałam juz, jakie to super przyjemne jest, bleh.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmlodsza ma tak piekny ten wykres,że nie ma mowy że nic nie wyjdzie-i ja w to wierze!
Dziewczyny brzuszkowe a mam pytanie- Was bołal brzuch jak na @? Kiedy zauwazylyscie ten objaw i czy byl to silny czy lekki bol?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 19:28
-
Przedszkolanko, mialam zapytac o to samo, ale nie chcialam juz Was zameczac tym moim bolem W kazym razie u mnie jeszcze na pewno za wczesnie na bol zwiazany z ciaza... Na dodatek pojawily sie nitki krwi na papierze i mam wielka nadzieje, ze to z nadzerki
-
Mi teź bylo głupio,ale nawet nie patrząc na to,że można sobie podkręcać to zaczęlam się martwić- zwlaszcza ze no spa nie pomogla(a wujek google mowi ze jak nie pomaga to źle) i schiza.
U Ciebie nadżerka albo owulacyjne? To moźliwe po owu? -
przedszkolanka:) wrote:Najmlodsza ma tak piekny ten wykres,że nie ma mowy że nic nie wyjdzie-i ja w to wierze!
Dziewczyny brzuszkowe a mam pytanie- Was bołal brzuch jak na @? Kiedy zauwazylyscie ten objaw i czy byl to silny czy lekki bol? -
makalotia wrote:Mnie bolało dużo wcześniej niż zwykle. Tyle, że mnie boli przy okresie krzyż i jakoś dzień przed. Teraz zaczął mnie boleć około 8 dpo i bolał z jakiś tydzień. I był to ból dość mocny , bo pamiętam , że nie mogłam zasnąć. Chyba fasolka się wgryzała
Agus92 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Najmlodsza ma tak piekny ten wykres,że nie ma mowy że nic nie wyjdzie-i ja w to wierze!
Dziewczyny brzuszkowe a mam pytanie- Was bołal brzuch jak na @? Kiedy zauwazylyscie ten objaw i czy byl to silny czy lekki bol? -
Makalotia ja miałam tak samo ze po owulacji bolał mnie krzyż dzień w dzień byłam zdziwiona bo nie mam ciężkiej pracy i nie wiedziałam czemu tak boli dziennie a teraz myśle ze coś w tym może być
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️