Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, u mnie bol brzucha ala okresowy jest zawsze pierwszym objawem ciazy:) w tej biochemicznej pamietam ze zaczęło sie w czwartek, 8dpo, a w sobote 10dpo test słaby wyszedl. Tym razem zaczęło sie w sobote 6dpo, a we wtorek wyszedl cień-9dpo. Oprocz tego zawsze jeszcze bol piersi. I te dwa objawy lacznie jeszcze nigdy mnie nie zawiodły:)
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Nona łosoś w promo w lidlu dobrze,że się zaopatrzyłam nawet mleko kupiłam 3,2% ! (zanim zajde w ciąże to będę już jak słoń wyglądać..)
Aga uwielbiam Twoją wiadomość troszkę teraz poleżałam, zajęłam się zamówieniami zapasów do firmy i póki co jest ok ale dziwne uczucie,że to @. Pamiętam to z pierwszej ciąży ( ale z tydzień później ) . A najlepiej jak mi w sklepie(zaawansowana ciąża) coś poszło i myślałam,że wody, ucieszona,że to w końcu poród leciałam do wc- oczywiście to nie było toNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Castagnus?
U mnie slabo-myslalam ze owu byla w niedziele lub poniedzialek ale wczoraj mialam znowu test pozytywny wiec srednio (podobno przy PCOS wychodza czesto pozytywy) a poza tym mam jakby infekcje od dwoch dni:( pieczenie i najpierw mega sucho a teraz gesty sluz. Zadnych ciazowych objawow nie mam (choc domyslam sie ze moze byc za wczesnie).
W kazdym razie czuje ze nie zrobilam wszystkiego w tym cyklu bo seks byl ostatnio we wtorek a owulacja byc moze sie przesunela...
No w kazdym razie 31.12 zamierzam testowac jesli @ nie przyjdzie;)
Dobrej nocy!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 - moze nie wszystko stracone! Przeciez wystarczy tylko jeden plemnik ) Ja tez testuje 30 albo 31, trzymam kciuki tez za Ciebie!
Postanowione, zaczynam brac od dzis luteine. Trzeci dzien wyzszej temperatury, wykres wyglada ksiazkowo, wiec nie ma na co czekac, a progesteronu i tak nie zbadam w pierwszy dzien Swiat. Wiec czas start i za 10 dni wszystko bedzie jasne.
Mam nadzieje, ze bedzie to dzien bez bolu brzucha i nospy...przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
No to czekamy razem Tak zdecydowalam, bo zalowalabym gdyby sie nie udalo przez za niski progesteron (mimo, ze bym o tym nie wiedziala). Ogolnie jestem zadowolona z tego cyklu. W aplikacji az roi sie od serduszek, wzrost tempki ladny, a nawet spadek przedowulacyjny byl, co sie wczesniej nie zdarzalo. Mam prawo miec nadzieje
Przedszkolanko, niech sie nam zagniezdza!przedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
-
Kciuki dziewczyny
Mocno wierze, ze się wam uda
U mnie lekki wzrost temp, ale ja się na wykresach nie znam, wiec się nimi tez jakoś nie jaram :p
Mysle czy jutro zbadać progesteron02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Beti czekam niecierpliwie z tobą :*
madziorek86 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Beti czekam niecierpliwie z tobą :*
-
Beti82 wrote:Ehh dzięki kochana.To jest straszne Jestem na wykończeniu.Ja pierdziele no ,żeby nie można było w ten sam dzień mieć wyników.Takie czekanie jest okropne.Nic w tym radości nie ma
-
przedszkolanka:) wrote:A skąd jesteś,źe tak dlugo? Oby zaraz byly bo musisz się okropnie stresowac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 09:06
-
Beti przeżywałam to samo kilka dni temu jak wczoraj odebrałam betę druga to wkoncu sie uspokoiłam ale te noce od poniedziałku każda nie wyspana ,dziś wkoncu odespalam 11h spanka:) trzymam kciuki !!;*
Beti82, patuniek86 lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️