Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Arashe piękne
Wlasnie moja znajoma wrzucila zdj usg na fb ,12 tydzien. A nie spieszylo jej się z dzieckiem. Ciesze się,ale troche mi smutno.
A w tym cyklu pach... Oby tylko tym razem szczęśliwie -
Piekna u Ciebie ta kreska już.NA pewno beta tez wysoka.U mnie jest problem bo ja co chwile sikam.I nie ma czegos takiego jak poranny sik heh bo wstaje w nocy ze 3 razy.Robie te testy w nocy,ale nie wiem czy u mnie ciemnieje.Ja już mam taki stres ,ze nie ogarniam.Godz 11 a wynikow nadal nie ma
-
madziorek86 wrote:Beti, ja też siwieję. Czekam na wyniki kolejnej bety po niskim przyroście.
Jesteśmy na podobnym poziomie, więc empatyzuję z Tobą telepatycznie cały czas!
Trzymam kciuki najmocniej!! Niech nam rośnie.... -
Beti82 wrote:Madziorek a Ty dzisiaj mialas isc tak dobrze pamiętam? i dzisiaj będziesz miała wyniki?
Taaaaaak, spać nie mogłam od 6. Poszłam oddać krew o 7:30 z nadzieją, że dziś będą (tę nadzieję spotęgowała Pani w rejestracji - "tak, dziś do 14:00 powinny być").
Zatem czekamy........ -
Arashe wrote:Beti mi się bardzo chciało siku w nocy, ale wytrzymałam
Arashe lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Taaaaaak, spać nie mogłam od 6. Poszłam oddać krew o 7:30 z nadzieją, że dziś będą (tę nadzieję spotęgowała Pani w rejestracji - "tak, dziś do 14:00 powinny być").
Zatem czekamy........ -
Tak tak, proga też zleciłam. Mogę przez internet sprawdzić. W Krakowie robię te badania, w sumie zawsze miałam wyniki tego samego dnia i mam nadzieję, że przed Świętami też się uda. Strasznie się dziwię, że u Ciebie to tak długo trwa!
Jesteś bardzo dzielna -
madziorek86 wrote:Tak tak, proga też zleciłam. Mogę przez internet sprawdzić. W Krakowie robię te badania, w sumie zawsze miałam wyniki tego samego dnia i mam nadzieję, że przed Świętami też się uda. Strasznie się dziwię, że u Ciebie to tak długo trwa!
Jesteś bardzo dzielnamadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Trzymam za Was dziewczyny kciuki, za Wasze piekne bety. I dołączajcie do nas na fiolecie, mamy fajna grupę. A sierpień sie jeszcze łapiecie?
Beti82, madziorek86 lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Trzymam za Was dziewczyny kciuki, za Wasze piekne bety. I dołączajcie do nas na fiolecie, mamy fajna grupę. A sierpień sie jeszcze łapiecie?
-
DZIEWCZYNYYYYYY - mam wyniki!!
Beta skoczyła jak w kosmos!!
Było 18,4 a po 48h - 53,5!!!
AAAAALEEEE
Progesteron - 5,85 ng/ml
Co to może znaczyć? i jak teraz go dostarczyć do organizmu????
Czy można go dostać bez recepty? Do lekarza przed świętami już się chyba nie dostane... -
Kalcia super wieści!
A jak bierzecie 10 dni dupka to co dalej? Ja tez tak mam a przeciez w 10dpo ne zawsze test wychodzi..(mam zapasowy w domu ale co jak ciąża jest?)
Madziorek hm,ja mam inne jednostki,dziewczyny wiedza pewnie jak to sie przelicza?. -
madziorek86 wrote:DZIEWCZYNYYYYYY - mam wyniki!!
Beta skoczyła jak w kosmos!!
Było 18,4 a po 48h - 53,5!!!
AAAAALEEEE
Progesteron - 5,85 ng/ml
Co to może znaczyć? i jak teraz go dostarczyć do organizmu????
Czy można go dostać bez recepty? Do lekarza przed świętami już się chyba nie dostane... -
Wstawili mi wyniki tsh skoczylo z ostatnio 1,75 na 2,37.Juz napisalam smsa do endo bo tak bylam z nia umowiona.Dobrze,ze mam w domu euthyrox 50 i juz sobie dzisiaj nawet łyknelam to 50.Kwas foliowy 17 wiec caly czas górna granica ale w normie.Wiec nie szaleje z wieksza dawka.Oczywiscie najwazniejszych badan nie ma
A i glukoza 103 to chyba bardzo zle nie? Tylko wlasnie kiedys wyczytalam,ze niektorzy maja tak po dlugiej przerwie od nie jedzenia ,ze rano zawsze wysoka glukoza.Pewnie bym sobie musiala glukometr kupic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 13:09
-
Beti82 wrote:Wstawili mi wyniki tsh skoczylo z ostatnio 1,75 na 2,37.Juz napisalam smsa do endo bo tak bylam z nia umowiona.Dobrze,ze mam w domu euthyrox 50 i juz sobie dzisiaj nawet łyknelam to 50.Kwas foliowy 17 wiec caly czas górna granica ale w normie.Wiec nie szaleje z wieksza dawka.Oczywiscie najwazniejszych badan nie ma
A i glukoza 103 to chyba bardzo zle nie? Tylko wlasnie kiedys wyczytalam,ze niektorzy maja tak po dlugiej przerwie od nie jedzenia ,ze rano zawsze wysoka glukoza.Pewnie bym sobie musiala glukometr kupic.
Mi termin wypada na 28 sierpień jeśli wszystko będzie dobrzeBeti82 lubi tę wiadomość