Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
umnie chyba wszystko wkpncu sie stabilizuje dzis 12 dc. pecherzyk 23mm z lewej strony. zalewa mnie sluz plodny jak nigdy. tak ze mysle ze w kolejnych cyklach z ziolami witaminami I dupkiem cos zaskoczy. moj w poniedzialek ma badania na testosteron progesterone I tsh. a p.o. tym badanie nasienia. ja mam dodatkowo 10 stycznia wizyte w klinice nieplodnosci z angielskiej sluzby zdrowia
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Przedszkolanko - raczej 2,5 łyżeczki na cały dzień jeśli miałabym być precyzyjna
-
Jaka Wy to liczycie, to ja nie wiem
Ja już boję się cieni. Wolę biel albo upragnioną piękna krechę
Dzisiaj byłam w podróży dwie godziny, jak wysiadłam z auta to tak mnie zarwało tam na dole, że aż mnie zwinęło.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko ale dużo to ile? co godzinę łyżeczka czy raz majty zalało? bo może i u mnie dosyc a przeżywam
Kalcia czyli do przoduprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem w ciąży:) Wynikow nie mam ale bylam u ginki.Dostalam heparyne oczywiscie i dupka 3x2 dziennie narazie przez 7 dni pozniej zmniejszac.Do tego acard.Na usg powiedziala,ze bardzo ladnie cos tam rozpulchnione i cos tam jeszcze bardzo ladnie ale juz z tego wszystkiego nie pamietam co heh Powiedziala jeszcze cos dziwnego,ze jak zaczne wymiotowac to juz po wszystkim...hmm nie wiem czy to chodzilo o to,ze zwroce acard i dupka ?...bo tez o tym mowila...czy jeszcze o cos innego moze chodzic.Ale narazie sie tym nie przejmuje bo ona lubi straszyc
Arashe, Lami, Izaw, patuniek86, Anhydra, Nona, RudaAnna, Agagusia lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Beti gratuluję!! To beta teraz formalnościa będzie;) co do wymiotów to jakaś bzdura,pierwszy raz slysze :p
-
Ale te zastrzyki z heparyny bolą aaa nie dalam rady sama.Stary mi zrobil.Myslalam -ze to luz bedzie .A ta igla nie taka mala
-
Beti82 wrote:Dziewczyny jestem w ciąży:) Wynikow nie mam ale bylam u ginki.Dostalam heparyne oczywiscie i dupka 3x2 dziennie narazie przez 7 dni pozniej zmniejszac.Do tego acard.Na usg powiedziala,ze bardzo ladnie cos tam rozpulchnione i cos tam jeszcze bardzo ladnie ale juz z tego wszystkiego nie pamietam co heh Powiedziala jeszcze cos dziwnego,ze jak zaczne wymiotowac to juz po wszystkim...hmm nie wiem czy to chodzilo o to,ze zwroce acard i dupka ?...bo tez o tym mowila...czy jeszcze o cos innego moze chodzic.Ale narazie sie tym nie przejmuje bo ona lubi straszyc
Gratuluję Beti ❤
A jaki masz wynik proga? Bo mega Ci dawkę dowaliła...
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Beti82 wrote:Ale te zastrzyki z heparyny bolą aaa nie dalam rady sama.Stary mi zrobil.Myslalam -ze to luz bedzie .A ta igla nie taka mala
Eh przyzwyczaisz się. Ból mocno zależy od miejsca, a nawet od strony ciała. Mnie bardziej zawsze prawa str brzucha boli. Od kilku dni nie robię już u brzuch tylko w bok i też jest okBeti82 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Gratuluję Beti ❤
A jaki masz wynik proga? Bo mega Ci dawkę dowaliła... -
Anhydra wrote:Eh przyzwyczaisz się. Ból mocno zależy od miejsca, a nawet od strony ciała. Mnie bardziej zawsze prawa str brzucha boli. Od kilku dni nie robię już u brzuch tylko w bok i też jest ok