Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
A co u mnie ? Że względu na urlop mojego ginekologa to nie mam monitoringu. Także nie wiem co się tam dzieje po CLO. Dziś test owulacyjny wyszedł pozytywny, śluz wodnisty a mąż niestety będzie prawdopodobnie dopiero w sobotę27 cykl starań
Aniołek [*] - 3.04.19 poronienie zatrzymane ( 7 tydz ) -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Ja nie,sikałam o 3 (ciężka noc),tempka spada więc w sumie to i tak formalnośc.
I tak myśle,jak dostane @ popołudniu powiedzmy lekką i zaznacze jako 1dc to dzisiaj juz clo brac jak mam od 1dc? -
Nie zatestuje dzis, bo nie mam testu, ale jestem zla Maz mial dzis rano go kupic, ale musial nagle jechac do pracy, a ja nie dalam rady isc do apteki bez wysikania sie... Ale nie udalo sie, wiem to. Czuje sie przedokresowo, nawet cycki zaczely mnie bolec. Mysle, ze gdyby byla to ciaza, to chyba czyms by sie te objawy roznily choc minimalnie.
Najgorsze jest to, ze jesli teraz nam nie wyszlo, kiedy wszystko zagralo jak trzeba, to znaczy, ze cos jest nie tak. Jestem tego pewna -
Hejo
U mnie piękny, różowy ... poczasiak te testy mnie serio nie lubią :p
przedszkolanka:), Nona, moyeu, Agagusia lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
KAL wrote:Hej. Ja już czekam do laparo.... Stresik jest hehe do tego jakąś nieprawidłowość w ekg mi wyszła ehhhh same problemy....
Mocno mocno trzymam kciuki !02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Nikodemko, zatestujesz jutro a do tego czasu nie mysl negatywnie! Trzymam kciuki!
Ja z kolei juz nie mam na co liczyc, testowalam dzis i jest zuplenie biało. Choc oczywiscie dopoki nie ma @ to nie placzę..
U nas juz 8 cs mija, bardzo mi smutno, dajemy sobie jeszcze w styczniu czas (moja mama zaszla w ciaze ze mna i siostra w styczniu wiec licze na ten miesiac;)) a w lutym mam pojawic sie u ginekolog z wynikami swoimi i meza i bedziemy dalej dzialac, mysle zeby tez pojsc do drugiego gin na nfz zeby miec jakies porownanie no i badania na nfz.
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023