Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:ja jutro zatestuje jak @ nie będzie. Czuję podbrzusze i jajniki,ale śluzu bialego dużo- tak mnie jak Meggs w jajo robi organizm
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:miała dzisiaj na wieczór 38.8 ale cały dzień brzuszek boli, teraz też wstała z płaczem że boli jeść nie chce a co się uda to zaraz boli i wc.. nie wiem jak jej pomóc już
Zdrówka dla Poli! może faktycznie jeszcze do tego wszystkiego złapała tego paskudnego wirusa. Ja brałam enterol ale i tak 3 dni byłam zaprzyjaźniona z toaletą. U dzieci niestety nie wiem co może pomóc
I przynajmniej taki plus że cykle krótsze. Jeśli @ przyjdzie to oby ostatni raz na długi czas
Nikodemka 3mam kciuki za testy, wierzę że się uda z tym pięknym cyklem!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Lami wrote:Nikodemka, tak, jego zrobiłam dopiero przed 16, ale na nim pokazał się ładny cień Na pinku nic, a znikający cień i poczasiak na jakimś baby boom (ale on już mi kreski nie pokazał mimo zwiększającej się bety).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs wątpie,ale machne testa bo mam sporo ;p jak zdąźe!
IzaW licze na @ jit6ro to wtedy bedzie cykl 28 dni i do wizyty @ zdazy minac i mi podejrzy jak rośnie po clo ale czy tak bedzie? Wtedy owu wyliczyłam ok.10 czyli na Twoje testowanie
Nona ja bym 10 tego ale w sumie dzisiaj czemu nie ;pNona lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Lami ,Nikodemka -które to nordtesty sa na allegro?Musze cos zamowic ,bo w tym cyklu zeszlo mi chyba z 15...Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
przedszkolanka:) wrote:Meggs wątpie,ale machne testa bo mam sporo ;p jak zdąźe!
IzaW licze na @ jit6ro to wtedy bedzie cykl 28 dni i do wizyty @ zdazy minac i mi podejrzy jak rośnie po clo ale czy tak bedzie? Wtedy owu wyliczyłam ok.10 czyli na Twoje testowanie
Nona ja bym 10 tego ale w sumie dzisiaj czemu nie ;p
Ok to na razie trzymam kciuki za jutrzejszy test A jeśli @ przyjść jeszcze musi w tym cyklu, to niech szybko przyjdzie i wtedy już szczęśliwy cykl działańprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Przedszkolanko zycze zdrowka dla Poli!
A jutro testujemy razem, mam zreszta te same objawy co Ty - bolące jajniki i duzo sluzu...ale poza tym samopoczucie okresowe..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Ja tez z Manady mialam - widac ze szczęśliwe tam naja:) ja Pink testy super czyule i moj szczęśliwy z poprzednich ciąż - Kardioline - caly sliczny jest i tez dobrze pokazuje:) Tylko nie bierzcie wysylki poczta!
Lami - wielkie gratulacje!!!! Bedziesz jeszcze betę powtarzała?
Przedszkolanko - a dajesz malej paracetamol czy ibuprofem na gorączkę? Bo ibuprofem moze podrazniac śluzówkę żołądka, wiec przy jelitówkach go unikamy. Trzymam za Ciebie i Nikodemie jutro rano kciuki!
przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia, na pewno zrobię. Jutro popołudniu wyjeżdżam i w alabie będę mogła zrobić dopiero w środę. Więc postanowiłam, że zrobię jutro przed wyjazdem, 30 godzin po dzisiejszym badaniu. A ostatnią betę w środę po powrocie.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bardzo mi głupio że jestem założycielka tego posta a z Wami nie pisze ale u mnie zupelny brak czasu.. od kilku dni nie wchodzilam na forum i nadrabialam teraz. Wiele złych wieści było, przykro mi dziewczyny że się nie udało i że tak źle się to skończyło dużo sił wam życzę i nie poddawajcie się!
Oczywiście były też dobre wieści i gratuluję dziewczyna
postaram się uzupełnić listę ale już nieco się zagubilam:pSasanka5, Nona, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
27 cykl starań
Aniołek [*] - 3.04.19 poronienie zatrzymane ( 7 tydz )