Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Lami beta pięknie .A kwasu ile bralas? Nie jest zly.Mi tsh tez skoczylo z 1,75 na 2,37 kazala mi zwiekszyc dawke z 37,5 na 50.Nie wiem jaka Ty bierzesz .ALe możesz sobie trochę wieksza brac.Ja tak zaczelam zanim jeszcze mi endo odpowiedziala i faktycznie kazala tak jak robiłam
alex0806 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Brałam tylko tyle co w 2 inofemeu, to chyba w dwóch saszetkach 0,4 mg. W maju przed staraniami miałam kwas foliowy 3,6, więc poniżej normy, chociaż wtedy też lykalam tabletki raz na kilka dni.
-
Pestka też zbadałabym nasienie partnera i jakby wynik był ok to spokojnie bym się starała
Nikodemka takie dni też są potrzebne! Korzystaj i zbieraj siły!
Ejjj i ja na fiolet ide z Wami, sama nie zamierzam tu zostać -
Teraz dzień po dniu odstawiam, ale nie drastycznie, na razie zmniejszam, bo nie chce żeby organizm miał szok. Inofem zmniejszyłam do saszetki, a od jutra chce połowę pić. Jest napisane, że w ciąży można, jutro ma być moja lekarka, więc zadzwonię i zapytam, czy odstawić. Agusia mówiła, że miała odstawić, Przedszkolance lekarz też tak powiedzial. Niepokalanka też ograniczam z dwóch przeszlam na jedną, dzisiaj i jutro wezmę połowę, a sobota i niedziela 1/4.
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Pestka to ja bym męża zbadała na początek
Lami jestem za!
Nikodemko ja żrę od tygodnia od jutra mam nadzieję @ i ćwicze,dieta i te sprawy co lubię. Ale fajnie było tak sie odluzowac ;p
I ja czekam na te karty ;p
Wiki mnie dzisiaj jajniki cały dzień bolaly i dużo śluzu mam ale jak zbadałam szyjke to już wiem o co chodzi ;p
Szczęściara estradiol rano na czczo i tyle
Ja biore inofolic 2 x dziennie. I w razie ciazy kazal odstawic. O castangusie tez czytalam to samo ale mysle ze schodzenie powoli bym tez praktykowala jak LamiLami, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, witam się poświątecznie z wami jeszcze w tym roku. Miałam małą przerwę od forum, ale widzę że tu sporo się wydarzyło w tym czasie. Beti, Sung, bardzo mi przykro... Nie traćcie nadziei proszę, bo jesteście moimi motywatrkami i ja mocno w was wierzę! Ja nie testowałam 24.12. nie dostałam też okresu. Siedzę w dziurze na wsi i czekam co się stanie. Nic nie lykam, nic nie badam. Kupiłam tylko zapas podpasek i czekam: co ma być to będzie. Dziś 33 dc.
Beti82, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Haha, sory Nikodemka, że Ci roboty narobiłam tymi kartami, ale już mnie korciło od czasu ksiezycowych owulacji. A sobie myślę nie pytam tak na forum, bo mnie wyśmiejecie, a tu proszę Nakręcam Ci Nikodemko klientów!
I Nikodemko, dziękuję ślicznie, że postawiłaś mi te karty! :*
A moja "ciążowa" mapa marzeń potrzebowała miesiąca, żeby zadziałać. Teraz niech spełnia się dalej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54a4fcb6b988.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 19:54
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
fiorella82 wrote:Hej, witam się poświątecznie z wami jeszcze w tym roku. Miałam małą przerwę od forum, ale widzę że tu sporo się wydarzyło w tym czasie. Beti, Sung, bardzo mi przykro... Nie traćcie nadziei proszę, bo jesteście moimi motywatrkami i ja mocno w was wierzę! Ja nie testowałam 24.12. nie dostałam też okresu. Siedzę w dziurze na wsi i czekam co się stanie. Nic nie lykam, nic nie badam. Kupiłam tylko zapas podpasek i czekam: co ma być to będzie. Dziś 33 dc.
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Monia, Meggs, Przedszkolanko - koncze ogladac film i siadam do czarowania
Monia, nauczylam sie tego od mojej niedoszlej, bylej tesciowej, ona konczyla specjalne kursy, fascynowala sie Aniołami, medytacją... Ja traktuje to z duzym przymruzeniem oka i staram sie odczytywac glownie dobre karty, zeby uniknac autosugestii kiedy wyjdzie mi cos zlego
Lami - nie ma za co Twoja wrozba a propo spokoju sie sprawdzilaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 19:57
XxMoniaXx, przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko no wlasnie ja szyjki nie badam, jeszcze sie tego nie nauczylam niby znam zasady ale nie umiem wyczuc.. ale chyba sprobuje dzis wieczorem. A jutro rano testuję choc spodziewam sie wiadomego..bo pms typowy. Czy Ty tez zatestujesz jesli @ nie bedzie?
Z Wami razniej:)
Nikodemko kiedy testujesz?
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Oo fiorella moze.. Moze .. Oby trzymam kciuki
-
Nikodemko to ja mam prośbę- napisz mi co dobre,bo złe będę rozkminiać pewnie
Wiki ja testuję rano
Lami piękna mapka
fiorella trzymam kciuki!!
mam prośbę, jaki preparat dajecie mężczyznom? oglądam czytam i nie wiem.. Fertilman widzę że zmieniony niż ten co był 5 lat temu,jakie są jeszcze?Wik89 lubi tę wiadomość