Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Brałam tylko tyle co w 2 inofemeu, to chyba w dwóch saszetkach 0,4 mg. W maju przed staraniami miałam kwas foliowy 3,6, więc poniżej normy, chociaż wtedy też lykalam tabletki raz na kilka dni.Beti82 wrote:Lami beta pięknie .A kwasu ile bralas? Nie jest zly.Mi tsh tez skoczylo z 1,75 na 2,37 kazala mi zwiekszyc dawke z 37,5 na 50.Nie wiem jaka Ty bierzesz .ALe możesz sobie trochę wieksza brac.Ja tak zaczelam zanim jeszcze mi endo odpowiedziala i faktycznie kazala tak jak robiłam
alex0806 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Aha no to ja tez mam taka dawke .Tylko teraz te saszetki musisz odstawić chyba nie?A Ty przyswajasz zwykly kwas czy nie wiesz?Pewnie lekarz dowali Ci duza dawke na wizycie.Dlatego fajnie zrobić to badanie i wiedzieć jaka jest potrzeba .Bo oni zawsze z góry jak ciaza to dużo dowalajaLami wrote:Brałam tylko tyle co w 2 inofemeu, to chyba w dwóch saszetkach 0,4 mg. W maju przed staraniami miałam kwas foliowy 3,6, więc poniżej normy, chociaż wtedy też lykalam tabletki raz na kilka dni.
-
Pestka też zbadałabym nasienie partnera i jakby wynik był ok to spokojnie bym się starała

Nikodemka takie dni też są potrzebne! Korzystaj i zbieraj siły!
Ejjj i ja na fiolet ide z Wami, sama nie zamierzam tu zostać
-
Teraz dzień po dniu odstawiam, ale nie drastycznie, na razie zmniejszam, bo nie chce żeby organizm miał szok. Inofem zmniejszyłam do saszetki, a od jutra chce połowę pić. Jest napisane, że w ciąży można, jutro ma być moja lekarka, więc zadzwonię i zapytam, czy odstawić. Agusia mówiła, że miała odstawić, Przedszkolance lekarz też tak powiedzial. Niepokalanka też ograniczam z dwóch przeszlam na jedną, dzisiaj i jutro wezmę połowę, a sobota i niedziela 1/4.
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Pestka to ja bym męża zbadała na początek

Lami jestem za!
Nikodemko ja żrę od tygodnia
od jutra mam nadzieję @ i ćwicze,dieta i te sprawy co lubię. Ale fajnie było tak sie odluzowac ;p
I ja czekam na te karty ;p
Wiki mnie dzisiaj jajniki cały dzień bolaly i dużo śluzu mam ale jak zbadałam szyjke to już wiem o co chodzi ;p
Szczęściara estradiol rano na czczo i tyle
Ja biore inofolic 2 x dziennie. I w razie ciazy kazal odstawic. O castangusie tez czytalam to samo ale mysle ze schodzenie powoli bym tez praktykowala jak Lami
Lami, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, witam się poświątecznie z wami jeszcze w tym roku. Miałam małą przerwę od forum, ale widzę że tu sporo się wydarzyło w tym czasie. Beti, Sung, bardzo mi przykro... Nie traćcie nadziei proszę, bo jesteście moimi motywatrkami i ja mocno w was wierzę! Ja nie testowałam 24.12. nie dostałam też okresu. Siedzę w dziurze na wsi i czekam co się stanie. Nic nie lykam, nic nie badam. Kupiłam tylko zapas podpasek i czekam: co ma być to będzie. Dziś 33 dc.
Beti82, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Haha, sory Nikodemka, że Ci roboty narobiłam tymi kartami, ale już mnie korciło od czasu ksiezycowych owulacji. A sobie myślę nie pytam tak na forum, bo mnie wyśmiejecie, a tu proszę
Nakręcam Ci Nikodemko klientów! 
I Nikodemko, dziękuję ślicznie, że postawiłaś mi te karty! :*
A moja "ciążowa" mapa marzeń potrzebowała miesiąca, żeby zadziałać. Teraz niech spełnia się dalej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54a4fcb6b988.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 19:54
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Fiorella czekalam na Ciebiefiorella82 wrote:Hej, witam się poświątecznie z wami jeszcze w tym roku. Miałam małą przerwę od forum, ale widzę że tu sporo się wydarzyło w tym czasie. Beti, Sung, bardzo mi przykro... Nie traćcie nadziei proszę, bo jesteście moimi motywatrkami i ja mocno w was wierzę! Ja nie testowałam 24.12. nie dostałam też okresu. Siedzę w dziurze na wsi i czekam co się stanie. Nic nie lykam, nic nie badam. Kupiłam tylko zapas podpasek i czekam: co ma być to będzie. Dziś 33 dc.
Kurde jak nie ma @ to moze siedz w tej dziurze jeszcze co hehehe
fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Monia, Meggs, Przedszkolanko - koncze ogladac film i siadam do czarowania

Monia, nauczylam sie tego od mojej niedoszlej, bylej tesciowej, ona konczyla specjalne kursy, fascynowala sie Aniołami, medytacją... Ja traktuje to z duzym przymruzeniem oka i staram sie odczytywac glownie dobre karty, zeby uniknac autosugestii kiedy wyjdzie mi cos zlego
Lami - nie ma za co
Twoja wrozba a propo spokoju sie sprawdzila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 19:57
XxMoniaXx, przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko no wlasnie ja szyjki nie badam, jeszcze sie tego nie nauczylam niby znam zasady ale nie umiem wyczuc.. ale chyba sprobuje dzis wieczorem. A jutro rano testuję choc spodziewam sie wiadomego..bo pms typowy. Czy Ty tez zatestujesz jesli @ nie bedzie?

Z Wami razniej:)
Nikodemko kiedy testujesz?
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyNie wkręcam sobie za bardzo, bo zero objawów. Szczypie się co chwila w sutki i nic nie boliXxMoniaXx wrote:Oo fiorella moze.. Moze .. Oby
trzymam kciuki 
Raczej to wynik tego że mi się inozytol skończył gdzies w połowie cyklu i pewnie hormony zgłupiały.
-
Nikodemko to ja mam prośbę- napisz mi co dobre,bo złe będę rozkminiać pewnie

Wiki ja testuję rano
Lami piękna mapka
fiorella trzymam kciuki!!
mam prośbę, jaki preparat dajecie mężczyznom? oglądam czytam i nie wiem.. Fertilman widzę że zmieniony niż ten co był 5 lat temu,jakie są jeszcze?
Wik89 lubi tę wiadomość