Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Lami gratulacje! Czekam teraz na brzuszkowy sok marchewkowy Ty sierpnióweczką chyba jeszcze będziesz?
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami gratulacje!
Przedszkolanka a jak tam długość Twojego cyklu? Skrócił się coś po clo?
Co do preparatów dla mężczyzn to jest jeszcze ProFertil, kilka osób polecało też ExtraSperm, generalnie z tych wszystkich dostępnych na rynku to chyba tylko profertil miał badania kliniczne i potwierdzone działanie, ale jest drogi.przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
Ounai wrote:Cześć dziewczyny, miesiąc ma się ku końcowi, wszystkie się tu już znacie, ale może można jeszcze dołączyć?
Ounai lubi tę wiadomość
-
Ja teraz kupie profertil. Jak maz zje dotychczasowe suple. Drogi ale kiedys bral i pomógł. Wiec kto wie. A jakby policzyc sume wszystkiego co bierze to juz by ten profertil mial bo tu 40 zl za chwile 25 , potem 18 . ciagle cos a suma rosnie.
-
Meggs - nie, po prostu stawiam karty „na Was”
Kurcze, wiecie co... Tak mi bedzie przykro jesli nic z tego cyklu nie wyjdzie. Wlasnie przegladam sobie wykresy i notatki od sierpnia i od tamtej pory nie mialam takiej ladnej temperatury, bolu owulacyjnego, serduszkowania prawie codziennie, nawet troche sluzu plodnego sie znalazlo w tym miesiacu. Juz nie wspominajac o tym, ze cykl ksiezycowy pokryl sie z biologicznym haha
Jutro mam zamiar zrobic testy z czuloscia 10 i 25. Ale obiecalam sobie, ze w razie czego jeszcze sie nie podlamie.przedszkolanka:), Izaw, Nona, Agagusia, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Jej Przedszkolanko... Niech zdrowieje szybciutko. Musi pewnie być dłużej na lekach, się jakieś silne choróbsko przyplątało.
Nokodemko, będziemy wszystkie od rana czatować tu z zaciśniętymi kciukami :*przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
To bedzie 9dpo, wiec musialby sie stac taki cud jak u Ciebie Lami, ale po cichu na to licze Ty robilas Nordtest o czulosci 10 za pierwszym razem?
Lami lubi tę wiadomość
-
Nikodemka, tak, jego zrobiłam dopiero przed 16, ale na nim pokazał się ładny cień Na pinku nic, a znikający cień i poczasiak na jakimś baby boom (ale on już mi kreski nie pokazał mimo zwiększającej się bety).Szczęśliwa siódemka ❤️