Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzisiaj przewieźliśmy 3/4 rzeczy do nowego mieszkania.
Ja właśnie wsiadłam do samolotu do Gdańska. Jutro wieczorem wracam do Krakowa. Nie chce mi sie. Przez tą całą przeprowadzkę jestem nieprzygotowana na zajęcia. Nie wiem jak ja przetrwam jutrzejszy dzienAnhydra lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ja mam resztę wyników.
Białko c i s ok, antykoagulant tocznia ok.
Czekam na mutacje.
Jak na razie zle wyszło mi tylko aptt i któreś przeciwciała02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza, dobrze ze zmiany Was czekają, uda sie skierować mysli na inne tematy niz JedynyWlasciwy:)
Domu, tez pojechalabym na IP, ale koniecznie do szpitala z ginekologia, nie na npl. Furagina w ciazy jest dozwolona, ale nie wiem czy na takim poczateczku odważyłabym sie bez zaleceń zastosować.
Przedszkolanka - jak po pierwszym cyklu z Clo? Fajowo ze takie konkrety doktorek zapodał
A u Ciebie Minia co w koncu sie swieci? Na czym Ty stoisz, bo juz due pogubiłam.. okresu nie ma, testy negatywne, taj? Robiłaś betę? Dołączaj do mnie, tak ladnie razem szlysmy przez ten miesiac...
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Hej kochane. Na pewno dziewczyny pamiętają mnie z listopadowego wątku. Pomozcie złapała mnie infekcja a czuje owulacje. Testy zbladly śluz się pojawił szyjka nisko i otwarta. Czy iladian można? Jak będę pewna owu to się zapisze na testowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 18:17
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Agagusia testy negatywne , bety nie robilam, temp dzis nie zmierzylam. 2gi dzien bez Dupka. Cycki bola jak nigdy , moze po Dupku nie wiem ale zaczely bolec duzo pozniej niz zaczelam tabl.
Cykl zawsze zaczynalam tzn ostatnimi czasy zaczynalam 2giego dn miesiąca. Ale teraz miesiac byl krotszy i bralam Duoka wiec nie wiem. Czekam na okres. -
Czekam na te @ bo 11 .12 mam wizyte na nfz u gina siostry. Chce zobaczyc jej wizje na mnie a jak za free to czemu nie korzystac. Moze uda mi sie zalapac na usg i dostac skierowanie na badania .
A termin zaklepalam przeszlo miesiac temu bo do niej sie długo czeka.. Jak przepadnie to bede znow długo czekacWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 18:19
-
Hej, nie doczekalam niestety do poniedzialkowego testowania, wlasnie dostalam @... Czuje sie oczywiscie zawiedziona, ze znowu nie wyszlo:( ale w tym miesiacu bierzemy sie ostro do roboty;)
We wtorek rano ide na badania prolaktyny i testosteronu. Gin powiedziala, zeby je zrobic 3-4 dnia cyklu.
Powodzenia wszystkim zycze!!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Alfa no ladnie urosło oby tak dalej! Trzymam kciuki
Aga piękne bety ah
Ja po pierwszej tabletce clo,ciekawa jestem tego cyklu. Ale teraz wiem,że jak juz mi dal leki to mnie nie splawi tak łatwo dopóki się nie uda
Sung nawet nie wiesz jak sie cieszę
Domi kurcze..też radzę jechać..duzo wody pij!
Najmłodsza przynajmniej do owu zleci :p trzymaj sie jutro!
Szczęściara mialam to samo na owu! Iladian i masc clotrimazol. Pozniej sprawdz ph bo ja niby juz ok a po 2 tyg.po wizycie okazalo sie ze d.upa i mam antybiotyk (globulki)
Monia nawet jak bedzie @ to ja bym szla na wizyte. Zawsze to inna opinia. A Ty z Julka jak zaszłas? Tez stymulacja? -
Szczęściara wrote:Hej kochane. Na pewno dziewczyny pamiętają mnie z listopadowego wątku. Pomozcie złapała mnie infekcja a czuje owulacje. Testy zbladly śluz się pojawił szyjka nisko i otwarta. Czy iladian można? Jak będę pewna owu to się zapisze na testowanie.
Więc powodzenia:) -
Kark, niestety nie wrzucę porównania negatywa i pozytywa, bo jestem na weekend u siostry, a poza tym wczorajszy wywaliłam. Ale wczorajszy 10 dpo to była typowa biel wizira, patrzyłam pod światło, pod różnymi kątami i nic a jestem zapaloną poszukiwaczką cieni test był taki sam jak dziś, czułość 10 z domowego laboratorium. Co ciekawe, w pierwszej ciąży tez test mi wyszedł 11 dpo, podczas gdy dzień wcześniej była biel
przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Szczęściara - clottimazolum krem, globulki np Lactovaginal i ew podmywanie tantum rosa ( mozna kupic na sztuki). Powodzenia!
Smeg - zapalona poszukiwaczka cieni - super, tez dołączam do grona. Kiedy na betkę sie wybierasz? Trzymam kciuki!smeg lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Przedszkolanko ja z Julka zaszlam w 2gim cyklu z clo i luteina.
Ale wtedy mialam pco i brak owulacji i mega dlugie cykle.
Teram mam cykle normalne , owulacje swoje i oonoc obraz jajników piękny ( slowa gin) , ze niby nie widac ze kiedys bylo pco. Ze teraz wszystko pięknie. -
nick nieaktualnyDzięki za kciuki
Przy okazji szperania znalazłam taką stronę:
http://www.betabase.info/chart/doubling/single
Według niej rozrzut bety jest gigantyczny.
I można sobie ustawić wiek jaki nas interesuje.przedszkolanka:), kark, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Ja bym brala tak jak ci kazal w tym cyklu.
Tylko Julka urodzila sie przez cc. Ja sie bardzo boje ze mam jakies zrosty i przez to teraz sie nie zagniezdzila ciaza. Nie eiem czemu ale ciagle mi to chodzi po glowie i mam stresa o to. Ale nie mam zadnych objawów. Ale szalenie sie tym martwie . ale orzeciez gdyby kazda po cc miala zrosty to dzieci by na swiecie nie bylo..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny