Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny mam dylemat co do testu owulacyjnego bo nie wierzę w nie na 100% .Ale sytuacja wygląda tak ogromny ból jajników można porównać do @ więc po moich objawach stwierdzam owulacje ból piersi dodatkowy objaw .
I test w tym dniu i całym cyklu wyszedł mi w sumie najciemniej a już następnego dnia ledwo widoczna kreska . Nie wiem jak dodać zdjęcie może mi powiecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 22:05
-
Tylko po objawach ból jajników wskazywał na owulacje. I po temperaturze bo następne testy były ledwo widoczne druga kreska a po wizycie u gin pęcherzyk był przed tym testem . To jest zbyt skaplikiwane niż się wydaje,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 22:43
-
przedszkolanka:) wrote:Motylek a przed tym były jakieś testy? czasem trzeba zrobić 2x dziennie bo można łatwo przegapić
Julia belly best friend -
Julia93 wrote:Chyba właśnie zmieniłam preferencje odnośnie ulubionego koloru Chociaż póki co marzą mi się dwie czerwone kreseczki. Może być nawet ledwo widoczna, bo ja tez z tych zapalonych poszukiwaczek cieni Raz chciałam wydłubać tą plastikową szybkę w strumieniowym zeby mi się światło nie odbijalo To się nadaje na psychiatryk
-
nick nieaktualnyMotylek, akurat te testy z allegro czytałam, że często nie wychodzą - ktoś gdzieś porównywał to z dl miał mocną 2ga kreskę, a na tych lekki cień Więc możliwe, że miałaś owu. Te różowe są lepsze.
Jejku... Jak jutro będzie temp powyżej 37 to sikam, nie wytrzymam tego dnia dłużejprzedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
-
Julia - nie jestes pierwsza z ta szybka:) wprawdzie mi tez tylko chodzilo to po glowie, ale Najmłodsza regularnie je rozbrajala! Ew moze spodobają Ci sie paskowe super czule z rossmana, taniutkie sa 4,99-6,99. No i pink testy super czule (moje szczęśliwe w tym cyklu:)) sa płytkowe ale bez szybki:)
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Hej 10 dpo zgłaszam biel
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d1be8bf9cbc.jpg
Jutro muszę zrobić badania dla endo więc machnę bete i proga przy okazji, nie spodziewam się cudów ale nie mam już testów w domu, więc i tak sikać bym mogła dopiero we wtorek
Aga, Sung super przyrosty! Trzymam kciuki!30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
kark wrote:Motylek, akurat te testy z allegro czytałam, że często nie wychodzą - ktoś gdzieś porównywał to z dl miał mocną 2ga kreskę, a na tych lekki cień Więc możliwe, że miałaś owu. Te różowe są lepsze.
Jejku... Jak jutro będzie temp powyżej 37 to sikam, nie wytrzymam tego dnia dłużej -
Acha czyli juz nie bedzie mi glupio rozwalac testy na czesci pierwsze :p tez ostatnio chcialam szybke zlikwidowac:D ale sie balam ze mnie na psycho wyslecie:)
Dzis dzien mojej @
Wiec czekamprzedszkolanka:), Sasanka5 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny