Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny mam dylemat co do testu owulacyjnego bo nie wierzę w nie na 100% .Ale sytuacja wygląda tak ogromny ból jajników można porównać do @ więc po moich objawach stwierdzam owulacje ból piersi dodatkowy objaw .
I test w tym dniu i całym cyklu wyszedł mi w sumie najciemniej a już następnego dnia ledwo widoczna kreska . Nie wiem jak dodać zdjęcie może mi powiecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 22:05
-
Tylko po objawach ból jajników wskazywał na owulacje. I po temperaturze bo następne testy były ledwo widoczne druga kreska a po wizycie u gin pęcherzyk był przed tym testem . To jest zbyt skaplikiwane niż się wydaje,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 22:43
-
przedszkolanka:) wrote:Motylek a przed tym były jakieś testy? czasem trzeba zrobić 2x dziennie bo można łatwo przegapić
Julia belly best friend -
Julia93 wrote:Chyba właśnie zmieniłam preferencje odnośnie ulubionego koloru
Chociaż póki co marzą mi się dwie czerwone kreseczki. Może być nawet ledwo widoczna, bo ja tez z tych zapalonych poszukiwaczek cieni
Raz chciałam wydłubać tą plastikową szybkę w strumieniowym zeby mi się światło nie odbijalo
To się nadaje na psychiatryk
-
nick nieaktualnyMotylek, akurat te testy z allegro czytałam, że często nie wychodzą - ktoś gdzieś porównywał to z dl miał mocną 2ga kreskę, a na tych lekki cień
Więc możliwe, że miałaś owu. Te różowe są lepsze.
Jejku... Jak jutro będzie temp powyżej 37 to sikam, nie wytrzymam tego dnia dłużejprzedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
-
Julia - nie jestes pierwsza z ta szybka:) wprawdzie mi tez tylko chodzilo to po glowie, ale Najmłodsza regularnie je rozbrajala! Ew moze spodobają Ci sie paskowe super czule z rossmana, taniutkie sa 4,99-6,99. No i pink testy super czule (moje szczęśliwe w tym cyklu:)) sa płytkowe ale bez szybki:)
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Hej
10 dpo zgłaszam biel
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d1be8bf9cbc.jpg
Jutro muszę zrobić badania dla endo więc machnę bete i proga przy okazji, nie spodziewam się cudów ale nie mam już testów w domu, więc i tak sikać bym mogła dopiero we wtorek
Aga, Sung super przyrosty! Trzymam kciuki!30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
kark wrote:Motylek, akurat te testy z allegro czytałam, że często nie wychodzą - ktoś gdzieś porównywał to z dl miał mocną 2ga kreskę, a na tych lekki cień
Więc możliwe, że miałaś owu. Te różowe są lepsze.
Jejku... Jak jutro będzie temp powyżej 37 to sikam, nie wytrzymam tego dnia dłużejA test owulacyjny może wyjść pozytywny w dniu owulacji
? tutaj na wykresie mi tak się pokazało w ten sam dzień lub 24-36 H później .
-
Acha czyli juz nie bedzie mi glupio rozwalac testy na czesci pierwsze :p tez ostatnio chcialam szybke zlikwidowac:D ale sie balam ze mnie na psycho wyslecie:)
Dzis dzien mojej @
Wiec czekamprzedszkolanka:), Sasanka5 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny