Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
alis132 wrote:Wiem ale co myślicie nigdy nie miałem takiego długiego skoku w dół mocnego przez tyle dni i do tego ta zywoczerwona krew jak na zdj wyżej:(
Temp wyglada jakby okres miał przyjść kochana, krew również na to wskazujealis132 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ja nie chcę nakręcać ale albo okres się rozpoczyna albo to rzeczywiście implantacja u mnie było więcej krwi .
U mnie strasznie , nie pisałam wam ale po godzinie 3 córka mi wymiotowała , sądziłam że to od słodyczy bo wiecie Mikołaj był to sporo zjadła słodkiego ale obiad i kolację normalnie bo musiałam zabrać te slodycze. W dzień miała lekką biegunkę jak zasnea już na noc patrzę coś mi śmierdzi a tam samą wodą w pampersie , zmieniłam i tak do koleżanki pisałam a ona właśnie napisała że siedzi w WC brzuch boli i biegunkę ma .
Już się boję aby na mnie nie przeszłoalis132 lubi tę wiadomość
Córka 2015 -
Alis jedyne co ci zostalo to czekac i isc na bete e terminie wyznaczonym przez gina . Nic wiecej nie zrobisz. Wiem , ze ciezko sie nie nakrecac ale z czasem ochloniesz i bedziesz myslec troche mniej emocjonalnie.
Chyba wlasnie do tego etapu doszlam.. -
Alis zaczekaj do jutra , jeśli odbije do góry to jeszcze jest szansa , no kurde tyle serduszek było że musi się udać. Trzymam bardzo mocno kciuki i zajmij się czymś bo jeśli nie testujesz czy też bety nie robisz to takim schizem to cykl możesz nieźle przedłużyćCórka 2015
-
Alis albo @ sie rozkreca albo podraźnione masz wejście pochwy i stad taka krew(miałam tak ostatnio). Odetchnij i czekaj na rozwój sytuacji a jak przyjdzie @ to spinasz tyłek i dzialasz dalej.
Ale teraz slysze bardzo duźo osób ma jelitówkę ja z mama mialam 2 lata temu na swieta ale to taka mega,ze nie kontaktowałysmy.. oby u nas ominelo teraz.
Monia ja dokładnie mam tak. Powiem Wam,że po wizycie byla euforia ale teraz kilka spraw mam na glowie i to clo wzielam,teraz globulki i ja nawet nie mam czasu myslec (jedynie by nie zapomniec lekow haha:p) no i jutro mikolajki moja ma na wsi,rano tescie i ciągle coś się dzieje oj mysle ze ten cykl.mega na luzie bedzie a w swieta pewnie do sylwestra jak juz bedzie wiecej czasu to nakrętka bo odliczanie do testuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 22:46
Izaw, alis132 lubią tę wiadomość
-
Na „nienakrecanie” polecam winko Ja w tym cyklu relaksuję się kiedy mogę, więc teraz też wspieram endometrium czerwonym wytrawnym i jest mi zdecydowanie lepiej z takim luzem
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Na „nienakrecanie” polecam winko Ja w tym cyklu relaksuję się kiedy mogę, więc teraz też wspieram endometrium czerwonym wytrawnym i jest mi zdecydowanie lepiej z takim luzem
-
Przedszkolanka w moim województwie szalała w tamte wakacje do tego stopnia że dzieci na kroplówkach w szpitalu leżały w izolatkach,też miałam skierowanie ale u nas na szczęście się obyło bez szpitala, bardzo groźnie było i to najwięcej dzieci miało , za to na początku roku dorośli u nas mieli dzieci ominęło.
Co do wina ja w tym cyklu przegielam z piciem hahaha odkryłam mega słodkie winko i tak chlupalam sobie a to z koleżanką, z mamą , siostrą hahaha .
Właśnie na jutro byłam umówiona na nockę ze znajomymi myślałam co wymyślić bo nie chce na około mówić że test pokazał drugą kreskę ale samo się wyjaśniło córka biegunkę ma i wystarczyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Córka 2015 -
Ja bym chciala byc ta niepijaca, ale uwielbiam wino, a raczej jego smak, chetnie wybralabym sie na jakas degustacje
Ale uwielbiam tez wszelkiego rodzaju herbatki, wiec je tez polecam
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja przełożyłam gina na poniedziałek.
Skoro w 11 dc nic nie było widać, to w 13 mogłoby być podobnie :p
Szkoda wydawać kasę
Bardzo wyluzowałam.
Nie wyluzowałam w sensie nic nie robie, ale zeszło ze mnie to uczucie, ze już teraz natychmiast muszę być w ciąży
W poniedziałek gin i konsultacja telefoniczna z genetykiem.
W poniedziałek będę próbowała tez umówić się do jednego z lepszych hematologów w krk. Zobaczę jak z terminami.
W czwartek immunolog, jak babka będzie beznadziejna to mam jeszcze w poniedziałek następny termin u innej :p
18.12 stary jest zapisany na badanie nasieni, wiec fajnie, gdybym była już jednak po owu, o ile będzie z lewej strony. Bo tak to bez roznicy. No i po weekendzie będę dalej próbowała dostać się na laparoskopię.10.09.2019 Marcel -
A u mnie 8dpo. Od dzisiaj czuje podbrzusze i jak w cyklu ciazowym i temp skoczyla o 0,2 z dnia na dzien. Ale nie nakrecam sie bo chyba oszaleje jak zobacze biel. No nic. Sprobuje nie zatestowac wczesniej niz we czwartek tak jak sobie postanowilam.
A co do poznej owu dziewczyny to moja owu byla w 40dc i zaskoczylo. Co prawda skonczylo sie zle, ale nikt mi nie udowodni ze to od poznej owu... to nie ma nic do rzeczy..10.09.2019 Marcel -
Nikodemka wrote:Na „nienakrecanie” polecam winko Ja w tym cyklu relaksuję się kiedy mogę, więc teraz też wspieram endometrium czerwonym wytrawnym i jest mi zdecydowanie lepiej z takim luzem10.09.2019 Marcel
-
alis132 wrote:Wiem ale co myślicie nigdy nie miałem takiego długiego skoku w dół mocnego przez tyle dni i do tego ta zywoczerwona krew jak na zdj wyżej:(10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:A tylko wytrawne jest okej? Zadne inne alr czerwone juz nie?
Na endometrium podobno najlepsze wytrawne, ale ja bym nie przełknęła, więc u mnie półsłodkie, każdy łyk zajadany orzechem brazylijskim i endometrium było ładne w tym cyklu27 lat
9cs -
Izaw wrote:Na endometrium podobno najlepsze wytrawne, ale ja bym nie przełknęła, więc u mnie półsłodkie, każdy łyk zajadany orzechem brazylijskim i endometrium było ładne w tym cyklu
Moje endo z jednego cyklu przed owu bylo 13mm to chyba ok?10.09.2019 Marcel