X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Grudniowe, świąteczne testowanie
Odpowiedz

Grudniowe, świąteczne testowanie

Oceń ten wątek:
  • BumBum23 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym już jutro chciała ale tym razem się wstrzymam,aż tak bardzo nie myślę juz,chyba do mnie jeszcze nie dotarło do końca.

Córka 2015 <3
  • alis132 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ❤ A jak t woj wykres?

7a819b979390c103fc0c3a675af9e29c.png
  • Natalia1992 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BumBum23 wrote:
    Po plamieniu test się robi 2 dni później,i widzisz lekarz mówił 10 a dzisiaj co jest ? 8 doooero.
    Wiem jak jest ciężko bo o pierwszą starałam się 4 lata i po tych 4 latach jak była pozamaciczna miałam mega szok a najbardziej po tym jak mi narządy usunąć musieli,ja byłam już bliska najgorszego kroku.
    Teraz ten pierwszy cykl w którym postanowiliśmy się starać i ta blada kreska jestem wystraszona i w wielkim szoku że tak szybko bo się nie spodziewałam szczerze mówiąc i chyba tak naprawdę nie byłam na to gotowa czas pokaże. Możemy razem w poniedziałek zrobić test

Może zatestuję z Wami w poniedziałek :D Szykuje się zbiorowe testowanie :)

• BumBum23 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alis132 wrote:
    ❤ A jak t woj wykres?
    Nie robiłam , dopiero się na forum rejestrowalam bo stare konto kiedyś usunelam. Temperature mam przeważnie nie przekraczającą 36 a teraz do 37.5 dochodzi

Córka 2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wzięłam męża ma wywołanie. Chce już mieć tą @ i z głowy. Owu najszybciej w święta, więc jak będzie czas to poseksimy, jak nie to trudno. Ogólnie chyba faktycznie się zraziłam i nie chce kolejnego dziecka. Także żegnam się z wami i z trzymam kciuki za wszystkich.

Co do późnej owulacji, to ja mam owu 18-28dc zazwyczaj, w życiu trafiły mi się tylko 4 owu przed 14dc i z tych cykli mam 3 dzieci. Więc u mnie zaskakuje tylko we wczesnych owu.

alis132 lubi tę wiadomość

• alis132 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BumBum23 wrote:
    Nie robiłam , dopiero się na forum rejestrowalam bo stare konto kiedyś usunelam. Temperature mam przeważnie nie przekraczającą 36 a teraz do 37.5 dochodzi
    To u Ciebie wiadomo czego się spodziewamy! Najlepszego kochana <3 trzymam kciuki. :**

• alis132 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    Ja już wzięłam męża ma wywołanie. Chce już mieć tą @ i z głowy. Owu najszybciej w święta, więc jak będzie czas to poseksimy, jak nie to trudno. Ogólnie chyba faktycznie się zraziłam i nie chce kolejnego dziecka. Także żegnam się z wami i z trzymam kciuki za wszystkich.

Co do późnej owulacji, to ja mam owu 18-28dc zazwyczaj, w życiu trafiły mi się tylko 4 owu przed 14dc i z tych cykli mam 3 dzieci. Więc u mnie zaskakuje tylko we wczesnych owu.

Nie poddawaj się!

• Lami Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark, ściskamy mocno! Super było się tu z Tobą wspierać. Poukładajcie sobie w główkach, wyluzujcie, zajmijcie się sobą i ♥️♥️♥️ Mam jednak cichutką nadzieję, że do zobaczenia niebawem.

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • BumBum23 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w grupie siła

k878 lubi tę wiadomość

Córka 2015 <3
  • BumBum23 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tak na marginesie napiszę wam że ciągle w papier zaglądam i chyba czekam na tą krew implantacyjna, myślę skoro w pierwszej było to teraz też a z drugiej strony wiem że nie musi tak być.Tak prostując gdyby była krew wiedziała bym już na 99% i test by tylko potwierdził a tak muszę w ciemno testować w poniedziałek chyba że coś będzie w weekend

Córka 2015 <3
  • Najmłodsza_staraczka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis głowa do gory kochana !

Ja jeszcze leżę w łóżeczku :p
    Czekam na kawę do łóżka od. D.
    Jaś bawi się w łóżeczku w farmę i na chwile obecna towarzystwa nie potrzebuje

Miło w końcu odpocząć ! Tak mi było trzeba takiego leniwego dnia, po tych wszystkich zjazdach, egzaminach i przeprowadzce :)

02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.

5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!

1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
    17.12 - Transfer 3.2.2 :(
    14.01.2020 - Transfer 8.3 :(

10.2019 - Histeroskopia ok

Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.

3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
    19.07.2019 - Transfer 12.1 :(

2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.

Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

relgwn156k56cgiw.png
  • PerAsperaAdAstra Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny..w czwartek beta wyszła mi <0.1 wiec stwierdziłam trudno...czekam na @. Ale do tej pory mam tylko te plamienia brązowe i to nie cały czas. Zrobiłam rano test wyszedł negatywny. Nie wiem. Zawsze miesiączkę mam bardzo obfita i bolesna a tu nic.. co o tym myślicie ?

iv09cwa1nva1bzbg.png

8cs o drugie szczęście. AMH 0,55

85dq0cl.png
  • BumBum23 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PerAsperaAdAstra wrote:
    Cześć dziewczyny..w czwartek beta wyszła mi <0.1 wiec stwierdziłam trudno...czekam na @. Ale do tej pory mam tylko te plamienia brązowe i to nie cały czas. Zrobiłam rano test wyszedł negatywny. Nie wiem. Zawsze miesiączkę mam bardzo obfita i bolesna a tu nic.. co o tym myślicie ?

To hormony jeśli implantacyjne to żywa krew by była ( chyba ) a jeśli i brązowa to i tak za szybko na test,jak się nie rozkręci to za 2-3 dni powtórz .

Córka 2015 <3

Wysłany: 8 grudnia 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BumBum23 wrote:
    To hormony jeśli implantacyjne to żywa krew by była ( chyba ) a jeśli i brązowa to i tak za szybko na test,jak się nie rozkręci to za 2-3 dni powtórz .

Taka żywa krew tzn odrobina jest przy podcieraniu na papierze...i tyle. Myślałam że może test juz coś pokaże a tu nawet bladzizny. Sama nie wiem już co o tym myśleć.

iv09cwa1nva1bzbg.png

85dq0cl.png
  • BumBum23 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko mi tak pisać i wróżyć z fusow,każda z nas ma inny organizm,mi przed widoczną krwią widać było ledwo cien, plamienie miałam sobota niedziela delikatnie a w poniedziałek popołudniu dwie tłuste krechy.
    Mini teraz też odczytuje to jako znak bo to są te same dni co w pierwszej

Córka 2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:13

Wysłany: 8 grudnia 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BumBum23 wrote:
    Ciężko mi tak pisać i wróżyć z fusow,każda z nas ma inny organizm,mi przed widoczną krwią widać było ledwo cien, plamienie miałam sobota niedziela delikatnie a w poniedziałek popołudniu dwie tłuste krechy.
    Mini teraz też odczytuje to jako znak bo to są te same dni co w pierwszej

Kurcze..może nie będę jeszcze spisywała tego cyklu na straty.. tak jak mówisz. Poczekam i zobaczę. Jeśli się nie rozkręci to w poniedziałek powtórzę test.

iv09cwa1nva1bzbg.png

85dq0cl.png

Wysłany: 8 grudnia 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Per Apera moim zdaniem przy takie becie i plamieniach to tuż przed @ jesteś niestety...

Ehh..tez mi się tak wydaje jednak nigdy tak nie miałam. Zawsze obfite krwawienia 28 dc jak w zegarku no i potworny ból brzucha i klucza jajnika. Teraz nic. Tylko piersi bolą. Dziwne to wszystko.

iv09cwa1nva1bzbg.png

85dq0cl.png

Wysłany: 8 grudnia 2018, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sobie tak myślę że betę robiłam o 8 rano w zwarte a plamienia dopiero wtedy się pojawiły. .może to było za wcześnie na badanie ?

iv09cwa1nva1bzbg.png

85dq0cl.png
‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ