X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Grudniowe, świąteczne testowanie
Odpowiedz

Grudniowe, świąteczne testowanie

Oceń ten wątek:
  • BumBum23 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    A hybryd w ciazy nie mozna robic?
    Na Facebooku jestem na grupie to widzę że dziewczyny sobie robią , ja też nie będę rezygnować, jedynie do porodu bym zdjęła bo będę chciała cesarkę.

Nona bardzo fajna jest , moja pierwsza i naprawdę z całego serca polecam, paznokcie po niej błyszczą lepiej niż po bezbarwnym i są mocniejsze

Nona lubi tę wiadomość

Córka 2015 <3
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    A hybryd w ciazy nie mozna robic?
    Ło matko oczywiście, że można. Paznokcie są martwym tworem, nic z hybrydy do organizmu się nie dostaje. Formaldehyd to już zupełnie inna bajka.

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • BumBum23 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Ło matko oczywiście, że można. Paznokcie są martwym tworem, nic z hybrydy do organizmu się nie dostaje. Formaldehyd to już zupełnie inna bajka.

Można można ale jak się jakiś grzybek wda to już tak wesoło nie będzie

Córka 2015 <3
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie dlatego pytam czy mozna. Bo sie zdziwilam ze NIE mozna... :-) ponoc do porodu sn tez nie mozna bo moze plytka siniec a oni musza to widziec. :-)

10.09.2019 Marcel
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BumBum23 wrote:
    Można można ale jak się jakiś grzybek wda to już tak wesoło nie będzie
    A dlaczego miałby jakiś "grzybek" się wydać?
    Grzybica płytki paznokciowej może powstać jedynie w wyniku źle wykonanej stylizacji, gdy pod zapowietrzoną hybrydę dostanie się woda i wszelkie zanieczyszczenia. Dlatego trzeba chodzić w sprawdzone miejsca :)

Reszta to mity:) nie jest łatwo nabawić się chorób paznokci :)

Do porodu trzeba mieć odsłoniętą płytkę rąk lub nóg, choć lekarze preferują dłonie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 14:28

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • BumBum23 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka a kto mówił że nie można ?
    Są dziewczyny które rezygnują owszem a jeszcze niedawno nagonka była że lampy powodują raka to już w ogóle hahaha

Domi sama sobie robię paznokcie,nie chce się kłócić o te robienie paznokci czy grzybki na nich,nawet najlepsza kosmetyczka może zrobić kuku.
    Wczoraj sobie robiłam i też się wystraszyłam miałam 2 paznokcie żółte podobnie wyglądały jak zielona bakteria po chwili przypomniałam sobie że parę dni temu kurkumą uwalilam ha

Córka 2015 <3
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi siejuz troche odechciewa dzieci. Od 2 tyg moje 3 letnie dziecko zamienilo sie w potwora. Wszedzie z nia szlo isc a teraz mega wstyd. Zachowuje sie okropnie, nie slucha mnie i meza, odzywki ma jak 13 latka. Jest naprawde okropna, nie wiem co jej sie stalo ale potrafi doprowadzic mnie do placzu..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BumBum23 wrote:
    Są dziewczyny które rezygnują owszem a jeszcze niedawno nagonka była że lampy powodują raka to już w ogóle hahaha

Domi sama sobie robię paznokcie,nie chce się kłócić o te robienie paznokci czy grzybki na nich,nawet najlepsza kosmetyczka może zrobić kuku.
    Wczoraj sobie robiłam i też się wystraszyłam miałam 2 paznokcie żółte podobnie wyglądały jak zielona bakteria po chwili przypomniałam sobie że parę dni temu kurkumą uwalilam ha
    Gdzies czytalam. :-) ale olalam to.. bez przesady.

10.09.2019 Marcel
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    A mi siejuz troche odechciewa dzieci. Od 2 tyg moje 3 letnie dziecko zamienilo sie w potwora. Wszedzie z nia szlo isc a teraz mega wstyd. Zachowuje sie okropnie, nie slucha mnie i meza, odzywki ma jak 13 latka. Jest naprawde okropna, nie wiem co jej sie stalo ale potrafi doprowadzic mnie do placzu..
    Pocieszyc cie moge jedynie w ten sposob ze corka mojej kolezanki lat 6 spiewa piosenki z jezykiem niecenzuralnym typu cypis. :-) potrafi klnac gorzej niz szefl w miejscu publicznym. Ja nie wiem skad sie takie cos bierze. Chyba ze szkoly:-)

10.09.2019 Marcel
  • Natalia1992 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zglaszam, że pierwszy raz w życiu zobaczyłam dziś dwie kreski na teście ciążowym :o na razie nie zaznaczam na ovu, zbadam betę w poniedziałek, powiem małżonkowi i zacznę się cieszyć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 15:07

przedszkolanka:), Beti82, Lami, RudaAnna, Domi_tur, Izaw, Sung, Dorciax, Agagusia, Nona, Agus92, patuniek86, NiespełnionaMama, k878, madziorek86 lubią tę wiadomość

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorciax - ale ładny owulak! :)

Lami - my w poprzednich cyklach robiliśmy to mechanicznie i na zawołanie. Ten seks był aż...smutny. Teraz troszkę to przegadaliśmy i postanowiliśmy nie pilnować pozycji, tylko robić to jak będziemy mieli ochotę. Trudno, najwyżej nie wyjdzie... Ale przynajmniej jest miło :D

Test owu coraz bardziej pozytywny, cieszę się, bo to znaczy,że nie mam co się bać o późną owulację. Proszę jeszcze tylko o chociaż odrobinę płodnego śluzu i będzie pięknie! Choć i tak chyba nie obejdzie się bez Conceive...

Dorciax, Nona lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorciax wrote:
    Hejka dziewczyny, chętnie dołączę do testowania. Możecie mnie wpisać na 23.12 :)
    Dzisiaj byłam u gina - pęcherzyk owulacyjny jest 24mm, owulka dzisiaj lub jutro. Paski owulacyjne też już potwierdzają. Jestem mega zdziwiona bo wyjdzie mi owulka w 18 dc a nie jak ostatnio w 31 :)

Czuje się jak lekomanka, dostałam dzisiaj zestaw: Duphaston,Tardyferon, Bromergon, Glucophage + to co już zażywam czyli kwas foliowy i probiotyk.
    Trzymam mocno kciuki za Wasze testowanie!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7625b885fcb9.jpg
    Wspaniale <3 to na swieta dwie kreski <3

Dorciax lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • RudaAnna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia pochwał się z nami testem ;) gratuluje :)

15.08.19r. Wojciech ❤️
  • BumBum23 Przyjaciółka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia moja również dostała małpiego rozumu w sklepach,te zabawki wystawione,dzieciak zachowuje się jak by pierwszy raz widzial,ma w domu tego bebo fishera ale przecież w sklepie fajniejszy mimo że identyczny. Ma szlaban na skleoy od tygodnia.

Natalia po cichu gratuluję :)

Dziewczyny te testy owulacyjne są jakieś dziwne, mi nigdy pozytywny nie wychodizl,były dwie kreski i tyle,jedna jasniejsza zawsze

Córka 2015 <3
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BumBum23 wrote:

Zrobiłam myślę, że w tysiącach można liczyć stylizacje hybrydowe, nikt nie miał nigdy grzybicy :) sterylne narzędzia, preparat przeciwgrzybiczy przed nałożeniem Hybrydy u osób, które mają problem z trzymaniem higieny paznokci, no i odpowiednie zabezpieczenie przed zapowietrzaniem:) no ale każdy ma inne doświadczenia :)

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1992 wrote:
    Zglaszam, że pierwszy raz w życiu zobaczyłam dziś dwie kreski na teście ciążowym :o na razie nie zaznaczam na ovu, zbadam betę w poniedziałek, powiem małżonkowi i zacznę się cieszyć :D
    Pochwal się Kochana! :)

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alis132 wrote:
    Zobaczcie proszę https://tufotki.pl/UrbKw

z opisów już wróżyłam, ale ze zdjęcia krwi, to nawet mnie przerasta...
    Wybacz, nie wejdę... nawet nie wiem jak to skomentować...
    Może jedynie tak, ja niepijąca Ci to napiszę: napij się. Serio.

plamienie implantacyjne ma jakiś ułamek kobiet! Nie szukajcie go na siłę. Nie miałam w żadnej z 6 ciąż.
    Nona wrote:
    Używacie eveline 8w1 odżywka do paznokci? Można w ciąży? Formaldehyd...
    Coś innego w tym stylu? Ma być bezbarwny /mleczny pazur.

Nie..
    ja używam tej firmy. Jest bezbarwny i jest podkład, który niby chroni przed zwykłymi lakierami.
    https://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl/product-pol-1690-provida-Bio-lakier-do-paznokci-bezbarwny.html

Na razie mam plan nie malować ani nie farbować, ja z tych dmuchających na zimne. Na świeta jedynie pomaluję.

Domi_tur, Beti82 lubią tę wiadomość

• Natalia1992 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/96b9dab38b704.jpg.html

https://zapodaj.net/9a54aae5f00b6.jpg.html

Iga66, Izaw, Anhydra, RudaAnna, madziorek86, SylwiaLu lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:13

• Iga66 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1992 wrote:
    https://zapodaj.net/96b9dab38b704.jpg.html

https://zapodaj.net/9a54aae5f00b6.jpg.html
    Gratulacje! Pięknie widać kreseczke <3

40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ