Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:A hybryd w ciazy nie mozna robic?
Nona bardzo fajna jest , moja pierwsza i naprawdę z całego serca polecam, paznokcie po niej błyszczą lepiej niż po bezbarwnym i są mocniejszeNona lubi tę wiadomość
Córka 2015 -
BumBum23 wrote:Można można ale jak się jakiś grzybek wda to już tak wesoło nie będzie
Grzybica płytki paznokciowej może powstać jedynie w wyniku źle wykonanej stylizacji, gdy pod zapowietrzoną hybrydę dostanie się woda i wszelkie zanieczyszczenia. Dlatego trzeba chodzić w sprawdzone miejsca
Reszta to mity:) nie jest łatwo nabawić się chorób paznokci
Do porodu trzeba mieć odsłoniętą płytkę rąk lub nóg, choć lekarze preferują dłonieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 14:28
-
Oleczka a kto mówił że nie można ?
Są dziewczyny które rezygnują owszem a jeszcze niedawno nagonka była że lampy powodują raka to już w ogóle hahaha
Domi sama sobie robię paznokcie,nie chce się kłócić o te robienie paznokci czy grzybki na nich,nawet najlepsza kosmetyczka może zrobić kuku.
Wczoraj sobie robiłam i też się wystraszyłam miałam 2 paznokcie żółte podobnie wyglądały jak zielona bakteria po chwili przypomniałam sobie że parę dni temu kurkumą uwalilam haCórka 2015 -
A mi siejuz troche odechciewa dzieci. Od 2 tyg moje 3 letnie dziecko zamienilo sie w potwora. Wszedzie z nia szlo isc a teraz mega wstyd. Zachowuje sie okropnie, nie slucha mnie i meza, odzywki ma jak 13 latka. Jest naprawde okropna, nie wiem co jej sie stalo ale potrafi doprowadzic mnie do placzu..
-
BumBum23 wrote:Oleczka a kto mówił że nie można ?
Są dziewczyny które rezygnują owszem a jeszcze niedawno nagonka była że lampy powodują raka to już w ogóle hahaha
Domi sama sobie robię paznokcie,nie chce się kłócić o te robienie paznokci czy grzybki na nich,nawet najlepsza kosmetyczka może zrobić kuku.
Wczoraj sobie robiłam i też się wystraszyłam miałam 2 paznokcie żółte podobnie wyglądały jak zielona bakteria po chwili przypomniałam sobie że parę dni temu kurkumą uwalilam ha10.09.2019 Marcel -
XxMoniaXx wrote:A mi siejuz troche odechciewa dzieci. Od 2 tyg moje 3 letnie dziecko zamienilo sie w potwora. Wszedzie z nia szlo isc a teraz mega wstyd. Zachowuje sie okropnie, nie slucha mnie i meza, odzywki ma jak 13 latka. Jest naprawde okropna, nie wiem co jej sie stalo ale potrafi doprowadzic mnie do placzu..10.09.2019 Marcel
-
Zglaszam, że pierwszy raz w życiu zobaczyłam dziś dwie kreski na teście ciążowym :o na razie nie zaznaczam na ovu, zbadam betę w poniedziałek, powiem małżonkowi i zacznę się cieszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 15:07
przedszkolanka:), Beti82, Lami, RudaAnna, Domi_tur, Izaw, Sung, Dorciax, Agagusia, Nona, Agus92, patuniek86, NiespełnionaMama, k878, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Dorciax - ale ładny owulak!
Lami - my w poprzednich cyklach robiliśmy to mechanicznie i na zawołanie. Ten seks był aż...smutny. Teraz troszkę to przegadaliśmy i postanowiliśmy nie pilnować pozycji, tylko robić to jak będziemy mieli ochotę. Trudno, najwyżej nie wyjdzie... Ale przynajmniej jest miło
Test owu coraz bardziej pozytywny, cieszę się, bo to znaczy,że nie mam co się bać o późną owulację. Proszę jeszcze tylko o chociaż odrobinę płodnego śluzu i będzie pięknie! Choć i tak chyba nie obejdzie się bez Conceive...Dorciax, Nona lubią tę wiadomość
-
Dorciax wrote:Hejka dziewczyny, chętnie dołączę do testowania. Możecie mnie wpisać na 23.12
Dzisiaj byłam u gina - pęcherzyk owulacyjny jest 24mm, owulka dzisiaj lub jutro. Paski owulacyjne też już potwierdzają. Jestem mega zdziwiona bo wyjdzie mi owulka w 18 dc a nie jak ostatnio w 31
Czuje się jak lekomanka, dostałam dzisiaj zestaw: Duphaston,Tardyferon, Bromergon, Glucophage + to co już zażywam czyli kwas foliowy i probiotyk.
Trzymam mocno kciuki za Wasze testowanie!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7625b885fcb9.jpgDorciax lubi tę wiadomość
-
Monia moja również dostała małpiego rozumu w sklepach,te zabawki wystawione,dzieciak zachowuje się jak by pierwszy raz widzial,ma w domu tego bebo fishera ale przecież w sklepie fajniejszy mimo że identyczny. Ma szlaban na skleoy od tygodnia.
Natalia po cichu gratuluję
Dziewczyny te testy owulacyjne są jakieś dziwne, mi nigdy pozytywny nie wychodizl,były dwie kreski i tyle,jedna jasniejsza zawszeCórka 2015 -
BumBum23 wrote:Oleczka a kto mówił że nie można ?
Wczoraj sobie robiłam i też się wystraszyłam miałam 2 paznokcie żółte podobnie wyglądały jak zielona bakteria po chwili przypomniałam sobie że parę dni temu kurkumą uwalilam ha
Zrobiłam myślę, że w tysiącach można liczyć stylizacje hybrydowe, nikt nie miał nigdy grzybicy sterylne narzędzia, preparat przeciwgrzybiczy przed nałożeniem Hybrydy u osób, które mają problem z trzymaniem higieny paznokci, no i odpowiednie zabezpieczenie przed zapowietrzaniem:) no ale każdy ma inne doświadczenia -
nick nieaktualnyalis132 wrote:Zobaczcie proszę https://tufotki.pl/UrbKw
z opisów już wróżyłam, ale ze zdjęcia krwi, to nawet mnie przerasta...
Wybacz, nie wejdę... nawet nie wiem jak to skomentować...
Może jedynie tak, ja niepijąca Ci to napiszę: napij się. Serio.
plamienie implantacyjne ma jakiś ułamek kobiet! Nie szukajcie go na siłę. Nie miałam w żadnej z 6 ciąż.
Nona wrote:Używacie eveline 8w1 odżywka do paznokci? Można w ciąży? Formaldehyd...
Coś innego w tym stylu? Ma być bezbarwny /mleczny pazur.
Nie..
ja używam tej firmy. Jest bezbarwny i jest podkład, który niby chroni przed zwykłymi lakierami.
https://www.sklep.zdrowe-kosmetyki.pl/product-pol-1690-provida-Bio-lakier-do-paznokci-bezbarwny.html
Na razie mam plan nie malować ani nie farbować, ja z tych dmuchających na zimne. Na świeta jedynie pomaluję.
Domi_tur, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny