Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
My juz po porannych staraniach Chcemy wytrwac w postanowieniu: co dwa dni az do okresu. Zobaczymy czy starczy sil.
Nadal nie nakrecam sie na ten cykl, termometr lezy nietknieny przy lozku, a ja jestem z siebie dumna, bo moze bedzie mi latwiej przy kolejnej porazce.
Alis132 - jak bym czytala siebie w pierwszych cyklach staran... Kazde drgniecie temperatury przyspieszalo mi oddech. Wiem, ze to wiesz i, ze latwo powiedziec, ale teraz najlepiej zrobilaby Ci chwila relaksu
Lami, Nona, przedszkolanka:), Iga66, k878 lubią tę wiadomość
-
Peraspera różnie bywa niektórym pozytywny test wychodzi kilka dni po miesiączce innym wcześniej ,ja miałam widoczną tydzień po płodnych ale tak do siebie jej nie brałam , ta z środy utwierdza dopiero że jednak zaskoczyłam mini sytuacja z przed paru minut , robiłam jajka w majonezie,chciał nie chciał z przyzwyczajenia łyżkę oblizalam hahaha i takiego octu w życiu nie czułam aż staremu dałam spróbować czy majonez dobry zawsze ten sam łagodny Winiary a smakował jak bym ocet czysty miała ble .
Dziewczyny miejcie mnie w opiece i ochrzanie dajcie bo test mnie korci dzisiaj a to już nie jest poranek .
Nikodemka jak ja sobie przypominam starania w których się udało hahaha to aż mnie wszystko boli , normalnie obtarta byłam hahahaCórka 2015 -
alis132 wrote:Wiem ale co myślicie nigdy nie miałem takiego długiego skoku w dół mocnego przez tyle dni i do tego ta zywoczerwona krew jak na zdj wyżej:(
Ja miałam skok w dół i dobiłam na następny dzień znów w górę i okazało się ze byłam w ciążyPatryk ur. 17.01.2011
Aniołek [*] 6-7 tc- 15.10.2015
Lilianka [*] 11 tc- 11.09.2018
Graves Basedow -Nadczynność tarczycy/niedoczynność / PAI1 4G heterozygota / MTHFR 677C-T homozygota / ANA1 graniczny / ANA2 graniczny, typ świecenia: ziarnisty -
U mnie dziś spadek temp ale tez nie wiem na ile to wiarygodne bo bardzo źle śpię w nocy ;(Patryk ur. 17.01.2011
Aniołek [*] 6-7 tc- 15.10.2015
Lilianka [*] 11 tc- 11.09.2018
Graves Basedow -Nadczynność tarczycy/niedoczynność / PAI1 4G heterozygota / MTHFR 677C-T homozygota / ANA1 graniczny / ANA2 graniczny, typ świecenia: ziarnisty -
Nikodemka, ambitny plan Tak trzymajcie!
Mi to trochę się to bzykanko znudziło. Tak sobie wyobrażałam wcześniej jak to będzie fajnie nie martwić się o gumki, a teraz trzeba pilnować nie na górze, nie tak, a tak
Zdecydowałam, że nie wydaje kasy na badanie insuliny, załatwiłam sobie metformax500 i biorę, mam ku temu wskazania po samej glukozie. Skoro ona spada po godzinie i po dwóch to znaczy, że insulina wtedy rośnie. Biorę od dzisiaj. Grudzień, styczeń. Jak dalej nie zaskoczy, to w lutym działam dalej.
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Nikodemka, ambitny plan Tak trzymajcie!
Mi to trochę się to bzykanko znudziło. Tak sobie wyobrażałam wcześniej jak to będzie fajnie nie martwić się o gumki, a teraz trzeba pilnować nie na górze, nie tak, a tak
Zdecydowałam, że nie wydaje kasy na badanie insuliny, załatwiłam sobie metformax500 i biorę, mam ku temu wskazania po samej glukozie. Skoro ona spada po godzinie i po dwóch to znaczy, że insulina wtedy rośnie. Biorę od dzisiaj. Grudzień, styczeń. Jak dalej nie zaskoczy, to w lutym działam dalej. -
nick nieaktualny
-
Lami wrote:0h 90, 1h 100 2h 55 Takie też kilka lat temu, teraz wzięłam glukometr i mierzyłam.
Anhydra, Izaw lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Używacie eveline 8w1 odżywka do paznokci? Można w ciąży? Formaldehyd...
Coś innego w tym stylu? Ma być bezbarwny /mleczny pazur.
Dziewczyny nawet ogólnie odradzają używać także w ciąży tym bardziej bym nie używała , mi fajnie po hybrydzie służyła odżywka diamond Wibo oba w Rossmannie jestNona lubi tę wiadomość
Córka 2015 -
Nona wrote:Używacie eveline 8w1 odżywka do paznokci? Można w ciąży? Formaldehyd...
Coś innego w tym stylu? Ma być bezbarwny /mleczny pazur.10.09.2019 Marcel -
Hej kochane żyje dzisiaj już lepiej. Bolą tylko lekko piersi. Dołączam do wyluzowanych. Ach jak dobrze się nie nakręcac. Nona kciuki za przytulanki. Lami Nikodemko Przedszkolanko Najmłodsza trenujcie . Kark kochana zaglądają czasmi i pisz co u Ciebie. Będzie Ciebie brakowało ale najważniejsze jest odpuszczenie. Mam nadzieję że zaskoczy i będzie nieskodzianka noworoczna♥️. Reszta dziewczyn kciukam za testowanie i nie nakrecajcie się bo to tylko pogarsza sytuację. Powodzenia.
kalcia64, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny, chętnie dołączę do testowania. Możecie mnie wpisać na 23.12
Dzisiaj byłam u gina - pęcherzyk owulacyjny jest 24mm, owulka dzisiaj lub jutro. Paski owulacyjne też już potwierdzają. Jestem mega zdziwiona bo wyjdzie mi owulka w 18 dc a nie jak ostatnio w 31
Czuje się jak lekomanka, dostałam dzisiaj zestaw: Duphaston,Tardyferon, Bromergon, Glucophage + to co już zażywam czyli kwas foliowy i probiotyk.
Trzymam mocno kciuki za Wasze testowanie!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7625b885fcb9.jpg
Beti82, przedszkolanka:), Izaw, Nona, Anhydra, SylwiaLu lubią tę wiadomość