Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
BumBum23 wrote:Super gratuluję , zaczynam się obawiać bo kurcze owulacja u mnie 23 a kreska słabsza była
To wszystko zależy od zagnieżdżenia Sama się dziwię że jest taka wyraźna jak na 10 dni po owulacji. Miałam testować dopiero po weekendzie ale brak objawów nie dawał mi spokoju -
Natalia1992 wrote:To wszystko zależy od zagnieżdżenia Sama się dziwię że jest taka wyraźna jak na 10 dni po owulacji. Miałam testować dopiero po weekendzie ale brak objawów nie dawał mi spokojuCórka 2015
-
Nona - właśnie piję kolejną butelkę
Kupujesz conceive stacjonarnie czy zamawiasz z neta?Nona lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Nikodemka,Nona ,Lami owocnych owulek!
My dzisiaj chyba zaczynamy starania co 2 dzień aż do dnia po owu ;p tzn.tez taki plan ambitny
Dzisiaj u tesciow a na 16 idziemy na spotkanie z Mikolajemprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BumBum23 wrote:Monia moja również dostała małpiego rozumu w sklepach,te zabawki wystawione,dzieciak zachowuje się jak by pierwszy raz widzial,ma w domu tego bebo fishera ale przecież w sklepie fajniejszy mimo że identyczny. Ma szlaban na skleoy od tygodnia.
Natalia po cichu gratuluję
Dziewczyny te testy owulacyjne są jakieś dziwne, mi nigdy pozytywny nie wychodizl,były dwie kreski i tyle,jedna jasniejsza zawsze
To juz nie chodzi o zachowanie w sklepach bo wiadomo dziecko wszystko chce. Zle sie zachowuje eiec jej nic nie kupuje od kilku dni.
Chodzi o jej zlosliwosc i zle zachowanie w domu. Mam nadzieje ze jej przejdzie bo zwariuje. Jakbym ja miala jednym zdaniem ipusac to : ksiezniczka ktora jest z wszystkiego niezadowolona.
-
Dziś 3 dzień wyższej temperatury, więc oficjalnie mogę powiedzieć, że ovu była i mogę się zapisać na 20 na testowanie
Gratuluję Natalia!
Monia nie strasz, że za rok też mnie to czeka, moja na razie w miarę grzeczna, choć też nie raz nie da się jej odciągnąć od półek. Choć zamiast mówić że to chce to raczej ogląda a jak idziemy to musi np "papa kroliczku" -
Moja za to w sklepie nic nie wola! Reklamy w tv to tak bo by wtedy wszystko chciala. Ale jak zobaczyla wczoraj wymarzonego kotka z reklamy w lidlu i jak go zobaczyla to aź ze szczescia plakała to nie miałam serca jej odmowic..ale umowa byla taka,źe z pieniąźkow ze skarbonki
Ale za to Mikolaja sie tak wstydzila ze nawet paczki nie wziela O! A Mikolaj tak mi podal ze spadl i sie rozbila kula z misiem(kocha misie!) No i taaaaki placz byl..ale skonczylo sie dobrze i udalo sie z wolnej paczki drugiego dostac
Lami dziekuje
U mnie szyjka dośc wysoko i sie otwiera lekko juz (ale twarda) więc stawiam na owu za jakiś tydzień jednak dzisiaj nie serduchujemy ,nie mam sily ..cisnienie dzisiaj po treningu i kawie 61x82!!
Natalia gratuluje!
IzaW nie poznalam Cie po nowym zdjęciu jak tam owu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 18:41
Dorciax lubi tę wiadomość
-
Pozdrawiam z nad miski ze śledziem w oleju hahahahaha
Oglądałam ulotki rano i tak mnie ochota naszła , z pół nie jadłam.
Mój oczywiście już że zachcianki.
A to nie prawda bo kiedyś miałam czas że śledzie jadłam przed okresem więc .. wszystko możliweCórka 2015 -
przedszkolanka:) wrote:Moja za to w sklepie nic nie wola! Reklamy w tv to tak bo by wtedy wszystko chciala. Ale jak zobaczyla wczoraj wymarzonego kotka z reklamy w lidlu i jak go zobaczyla to aź ze szczescia plakała to nie miałam serca jej odmowic..ale umowa byla taka,źe z pieniąźkow ze skarbonki
Ale za to Mikolaja sie tak wstydzila ze nawet paczki nie wziela O! A Mikolaj tak mi podal ze spadl i sie rozbila kula z misiem(kocha misie!) No i taaaaki placz byl..ale skonczylo sie dobrze i udalo sie z wolnej paczki drugiego dostac
Lami dziekuje
U mnie szyjka dośc wysoko i sie otwiera lekko juz (ale twarda) więc stawiam na owu za jakiś tydzień jednak dzisiaj nie serduchujemy ,nie mam sily ..cisnienie dzisiaj po treningu i kawie 61x82!!
Natalia gratuluje!
IzaW nie poznalam Cie po nowym zdjęciu jak tam owu ?
O biedna, ale dobrze że dostała nowego misia! Ja też podobno nie przepadałam za Mikołajem
Haha sorki u mnie jeszcze 3 dni do testu, ale jakoś tego nie czuję. Do @ niby jeszcze 5 dni, ale już coś zaczynam mieć delikatne skurcze i pms mnie dopadł wczoraj straszny!27 lat
9cs -
Ja dziś do wina dołączam orzechy brazylijskie, naczytałam się o ich właściwościach i jestem pod wrażeniem
I jeśli owulacja będzie 13 dc tak jak ostatnio, to pierwszy raz zatestuję w Wigilię, juhu.
Przedszkolanko - o reakcjach dzieci na świętego Mikołaja mogłabym napisać książkę W tym roku objechałam masę przedszkoli i żłobków, robiąc zdjęcia z Mikołajem. Bardzo ciekawe przeżycieprzedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
-
Matko IzaW mi sie ubzduralo,że Ty jak ja odloczasz do owu a Ty przecież lada chwila test!! Serio jestem zakrecona jak świński ogon o mamoo to sie będzie działo to pierwszy test we wtorek?
Nikodemko powiem Ci,źe Polka mnie zaskoczyła. Tzn.mowila że usiadzie na kolana itp.ale oczywiście jej nie wierzylam bo ją za dobrze znam,ale myslalam ze jak bede obok to bedzie inaczej. No ale wstydzioch na maxa ;)ale juz mowi,źe rok usiadzie to wiesz
Moze moja wina bo ją wepchnelam w kolejke i za szybko? Nie wiadomo.Izaw lubi tę wiadomość
-
U mnie w Przedszkolach sprawa jest trochę łatwiejsza, bo robimy to metodą małych kroków Najpierw Mikołaj zapoznaje się z dziećmi, każdy ma mu powiedzieć na ucho co chce dostać pod choinkę...(ostatnio chłopiec zażyczył sobie "dojarkę do krów") taka adaptacja Ale i tak bywa różnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 19:29
Beti82 lubi tę wiadomość
-
BumBum23 wrote:Ja widziałam cień już tydzień po płodnych 1 grudnia , teraz jak robiłam to z myślą że będzie mocniejsza a była może ton ciemniejsza ale nadal nie taka jak u ciebie.Cxekam na te plamienie implantacyjne haha, korci mnie jutro sikacza robić ale sama już nie wiem,będzie 30dc
Nie ma możliwości aby widoczny cień był kreską ciążowa 7 dni po owulacji. Poza tym, jeżeli założyć, że była to niemożliwe szybka implantacja- to obecnie powinna wychodzić kreska niemalże bordowa (a już na pewno nie budzące wątpliwosci). Po trzecie- tak na logikę- czekasz na implantację, jak to możliwe, aby test (ten 1 grudnia) był pozytywny przed implantacją? Skąd to beta hcg by miało się wziąć?
Bo już nie kumam Twojego toku myślenia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 19:40
Aishha lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK