Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:IzaW dzisiaj jaśniejszy niż wczoraj,ale teraz tak mi ten lewy dokucza i zalalo mnie rozciagliwym,że masakra;o
Ja zawsze mialam dlugie..z Pola na clo mialam owu w 19dc więc bez szału,ale wazne że skutecznie
Wiecie co? Idę meza wykorzystac! Jak mnie owu az tak zaskoczy to pozniej bede żałować że mi się nie chcialo :p
Haha to miłego!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Anhydra wrote:Szczerze...to okropnie- mdłości caluśki dzień... mam nadzieje, że nie na darmo się męczę i że bo bobo rozwija się prawidłowo.
Co do Clo to mi owulkę przyspieszyło- miałam w 15 dc, a przeważnie w 24-26 dc.
Ja niestety nie mam jeszcze doświadczenia, więc nie wiem co może Ci ulżyć
Bobo na pewno zdrowo rośnie, a ja mocno trzymam kciuki żeby szybko te mniej przyjemne objawy ustąpiły! może jakieś doświadczone mamy coś doradzą na dolegliwości jak się nie mylę to moja kuzynka używała jakichś opasek na nadgarstek?27 lat
9cs -
Izaw wrote:Ja niestety nie mam jeszcze doświadczenia, więc nie wiem co może Ci ulżyć
Bobo na pewno zdrowo rośnie, a ja mocno trzymam kciuki żeby szybko te mniej przyjemne objawy ustąpiły! może jakieś doświadczone mamy coś doradzą na dolegliwości jak się nie mylę to moja kuzynka używała jakichś opasek na nadgarstek?
Te opaski to raczej autosugestia
Imbir niestety nie pomaga. Trochę lżej jest po pepsi ale tam jest tyle cukru i syfu, że wolę nie nadużywać
Przesyłam Wam zatem wirusy ciążowo-mdłosciowe:
$%¥;/÷@34_7£₩¥/"-47/€÷$@&
Tylko, żebyście mnie potem w myślach nie przeklinały!
przedszkolanka:), Dorciax, RudaAnna, Izaw, NiespełnionaMama, Arashe, Beti82, Wik89, moyeu lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Obiecujemy, że przeklinać Ciebie nie będziemy,
I zaraz wiruski od Ciebie złapiemy.
W tym cyklu w ciążę wszystkie zajdziemy
I po wakacjach na spacery z wózkami wyjdziemy.
W tych wózkach płakać będą śliczne bobaski,
A dla naszych uszu nie zawsze cudne będą te wrzaski.
I choć zmęczone będziemy nie raz,
To ten wspaniały cud czeka niebawem nas.
Przepraszam, nie mogłam się oprzeć. Dzisiaj nasłuchałam się tyle wierszyków o świętach, że dzwonią mi w uszach rymy
k878, Anhydra, przedszkolanka:), tęczova, RudaAnna, Izaw, NiespełnionaMama, Arashe, Sasanka5, makalotia, Agus92, Beti82, Lady_Dior, Wik89, Domi_tur lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anhydra wrote:Szczerze...to okropnie- mdłości caluśki dzień... mam nadzieje, że nie na darmo się męczę i że bo bobo rozwija się prawidłowo.
Co do Clo to mi owulkę przyspieszyło- miałam w 15 dc, a przeważnie w 24-26 dc.
Ja sobie wszędzie nosiłam kilka torebek z mięta albo gumę do żucia i to wąchałam. Najgorzej w samochodzie... imbir tez spoko ale w dużych ilościach mnie palił w gardło.Anhydra lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam ten test już dzisiaj i tak kreska jest już bardziej widoczna ale nadal nie taka jak kontrolna więc zaczynam się obawiać troszkę wracając do przeszłości gdy miałam ciążę pozamaciczna ...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eecf674050a0.jpg
XxMoniaXx, NiespełnionaMama, Lami, Nona, patuniek86, MałaMi90 lubią tę wiadomość
Córka 2015 -
Dziewczyny ja jestem teoretycznie po terminie @.
Test dzisiaj standardowo biel
Ogromny ból głowy mnie przerasta.
Powiem Wam że cały czas walczyłam dzielnie.
Dzisiaj nie mam siły, jestem kolejny raz mega rozczarowana. To nie sprawiedliwe wszystko. Te leki, zabiegi nasze itp to bez sensu, nic nie działa...
Przepraszam że wrzuciłam na forum, ale jestem dzisiaj tak bardzo rozżalona że chyba się zakopie w kołdrę. -
Oo u mnie do owu jeszcze troche. Dzis dopiero 7 dpo. Gin we wt.
Ale na nic nie licze. Biore leki na kregoslup ktore nie powinno sie brac planujac ciaze pisze w ulotke bo moga powodowac problem z plodnoscia.
Biore naproksen. Nie mierze temp i obecnie mam troche te starania gdzies. Leki biore, ziolka pije i nic poza tym.
Jeszcze mi sie maz rozlozyl a mial miec badanie nasienia przyszly tydzien. Wszystko do dupy. Juz mi sie nie chce meczyc głowy tymi staraniami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 09:10
-
BumBum23 wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam ten test już dzisiaj i tak kreska jest już bardziej widoczna ale nadal nie taka jak kontrolna więc zaczynam się obawiać troszkę wracając do przeszłości gdy miałam ciążę pozamaciczna ...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eecf674050a0.jpg
Ta kreska jest całkiem wyraźna. Który to dpo?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Hej!
Ja dziwny sen miałam a, ze mam zawsze sprawdzam w senniku to i dziś to zrobiłam Oto co znalazłam „Sen, w którym pojawia się krew miesięczna może więc oznaczać ciążę i pojawienie się na świecie dziecka.”
Oby się sprawdziło
BumBum23 widac kreseczkę! Jest faktycznie widoczna! Nie zamartwiaj się, będzie w porzadkuNona lubi tę wiadomość
-
Iga, czasami możemy sobie pozwolić na bezsilność. To normalnie. Lepiej się tu wypisać, niż dusić w sobie. Zrób to, czego dzisiaj potrzebujesz. Ściskam.
BumBum, piękna kreseczka. Wszystko będzie dobrze Nie nakręcają się na zapas. Nie u każdej beta z krwi idzie równolegle do tej z moczu. A u Ciebie na pewno z krwi będzie piękna
Ja już 11dc, ale leci szybko w tej części, czemu później ten czas tak zwalnia? Wczoraj spotkałam się z koleżanką, która ma takie chłodne, bez emocji, podejście do życia. I jej mówię, jak sprawa wygląda, że się niecierpliwie. Ustawiła mnie do pionu, na początku się broniłam, ale ostatecznie, tego mi było trzeba, żeby ktoś mnie kopnął w dupę, że pierdzielę. Może starczy chociaż siły na ten miesiąc Wczoraj znowu popijał raz lewy, raz prawy jajnik, wierzę, że rosną obaAnhydra, Iga66 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
U mnie dziś 27dc. Jutro chciałam testować ale ze nie kupiłam testu to chyba testuje we wtorek lub środę. Nie spodziewam się chyba dwóch kresek bo temperatura skacze. Wczoraj niska a dziś znów 37,00.Patryk ur. 17.01.2011
Aniołek [*] 6-7 tc- 15.10.2015
Lilianka [*] 11 tc- 11.09.2018
Graves Basedow -Nadczynność tarczycy/niedoczynność / PAI1 4G heterozygota / MTHFR 677C-T homozygota / ANA1 graniczny / ANA2 graniczny, typ świecenia: ziarnisty -
Mi dziś śniło się ze mówię synowi ze będzie miał brata. Ostatnio jak śniło mi się w ciąży ze maleństwo zabiorą ode mnie siła to straciłam ciąże. Oby ten dzisiejszy sen był proroczy
maarti__ lubi tę wiadomość
Patryk ur. 17.01.2011
Aniołek [*] 6-7 tc- 15.10.2015
Lilianka [*] 11 tc- 11.09.2018
Graves Basedow -Nadczynność tarczycy/niedoczynność / PAI1 4G heterozygota / MTHFR 677C-T homozygota / ANA1 graniczny / ANA2 graniczny, typ świecenia: ziarnisty -
Lami, piękna poezja!
Kurczę, Wy czujecie jakies pikania, macie sluz, a u mnie jak zwykle nic... Ciekawe jaki owulak mi wyjdzie, dziś 10 dc.
Mój luz i pozytywne nastawienie nadal trwa, ale boję się, że po owulacji znowu zeświruję -
Hej Ja zrezygnowana odpuściłam kompletnie ten cykl. Obraziłam się na temperaturę i swierdziłam że mierzyć nie będę, a tu coś mnie jednak dzisiaj podkusiło i zmierzyłam. Pojawił się jakiś skok, więc może jeszcze nie wszystko stracone, ale i tak raczej się nie nakręcam, tak jest łatwiej przetrwać, bez nerwowego odliczania
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)