Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Juusti69 wrote:Czy któraś z was podobnie jak ja ma endometrioze i/lub mięśniaka? Ile czasu sie staracie? Mi wszystkie dolegliwości wyszły w ciąży i po ciąży Endo menda:(
Parodka lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:I jak tam dziewczyny sytuacja? U mnie dopiero powoli kończy się @. Teraz czekanie na owu i potem długie czekanie na testowanie może w tym nawale przed świętami szybko minie.
Dzis mnie córka wykonczyla w nocy. Obudziła się po 1 i 3h próbowałam na uspac... wtedy sobie myślałam, że co by było jakby jeszcze miała młodsze budzić ;PMeggs, fiorella82, Arashe lubią tę wiadomość
-
Arashe wrote:I jak tam dziewczyny sytuacja? U mnie dopiero powoli kończy się @. Teraz czekanie na owu i potem długie czekanie na testowanie może w tym nawale przed świętami szybko minie.
Dzis mnie córka wykonczyla w nocy. Obudziła się po 1 i 3h próbowałam na uspac... wtedy sobie myślałam, że co by było jakby jeszcze miała młodsze budzić ;P
Ja myślałam że owulacje mam już za sobą ale temp skacze i już nic nie wiem.. Tyle że u mnie to mierzenie w przeciągu tego tygodnia jest baaardzo niewiarygodne. Bo wstaje do młodego co godzinę a nawet częściej.. idą mu wszystkie trójki i w nocy ciężko to znosi. A Ty w jakim wieku masz dziecko ?27 cykl starań
Aniołek [*] - 3.04.19 poronienie zatrzymane ( 7 tydz ) -
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:U mnie 2 dc zaczynam pierwszy cykl na Clo ,wiec jestem troche podjarana jak to bedzie heh.U mnie w nocy kot szaleje wiec juz od 10 lat sie czuje jakbym miala małe dziecko heheh
Beti ja dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę clo i czułam się ok cały czas, jedyny skutek uboczny to uderzenia gorąca, w poniedziałek podgląd co tam się zadziałoSasanka5 lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Izaw wrote:Beti ja dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę clo i czułam się ok cały czas, jedyny skutek uboczny to uderzenia gorąca, w poniedziałek podgląd co tam się zadziało
Izaw lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Justi a skad wiesz ,ze masz endo mende ?mialas laparo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 22:40
-
Moja młoda też często się budzi w nocy, ale spi z nami, więc za bardzo nie wstaję, tylko wyciągam cycka wykres wychodzi zębaty, ale raczej miarodajny. Chyba że całkiem zarwę nockę, jak ostatnio gdy musiałam ją nosić od 4 do 6
U mnie dziś 4 dc i miałam ochotę na truskawki. Drogie Bravo, czy to ciąża? Chciałabym wytrzymać chociaż do przyszłego weekendu z testowaniem, ale napięcie rośnie a taka byłam wyluzowana przed owuprzedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulia93 wrote:Sung a długo się starałaś? Masz podobny zestawik nieprawidłowości co ja. Ja zachodziłam w poprzednie ciążę prawie że na samą myśl o niej, niestety żadnej nie udało mi się donosić.
Przed pierwszą (z tych 4 ) byłam sporo do naprawy, a i tak w 5/6 cyklu się udało. W drugą w 5 cyklu, w trzecią w pierwszym, a teraz w 4ym.
W sumie ponad 2 lata.
Tylko u mnie były cp… ta jest najdłuższa i wydaje mi się, że ok, bo nie ma bólu ani krwi... ale w środę się okaże.
A co bierzesz? -
Czesc Wam!
Ja rozpoczęłam wczoraj nowy cykl zatem bedziemy liczyc na najpiękniejszy prezent pod choinke- testuje 22 grudnia.
Powodzenia dziewczyny!smeg lubi tę wiadomość
Problem męski: Oligoasthenozoospermia wrzesien2018.
Oligoasthenoteratospermia grudzień2018 -
Ej, niech nam sie uda w tym grudniu co?
Ja nie wiem czy będe testowała tego 16 czy nie poczekam na okres. Jak sie spóźni ze dwa dni to spróbuje.
Mam już bardzo dosyć tych rozczarowań.
Za 3 dni ide na monitoring czy coś urosło- trzymajcie kciuki.Beti82, Izaw, smeg lubią tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472