Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmłodsza to w weekend nadrobicie coś czuję,że razem będziemy testować na koniec roku
Nikodemko spokojnie,Ty już może po owu u mnie też sucho, owu jeszcze chwila,ale kurde jak nie bedzie do piątku to krążą moje myśli wokoło tego dupka czy brac czy czekać..Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:bo zaczelam plamic. mam niedobor progesteronu. taka sytuacje mam 3 raz w ciagu 5 miesiecy kochana
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
Przedszkolanko - ja na Twoim miejscu bym czekała aż będę miała pewność, szkoda w razie czego stracić cykl
Dziś jeszcze wypadałoby się poprzytulać, a ja padam na twarz, więc chyba nic z tego... -
Julia93 wrote:Kurcze ;( myślisz że dochodzi do zapłodnienia skoro te testy pozytywne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 20:05
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - ja na Twoim miejscu bym czekała aż będę miała pewność, szkoda w razie czego stracić cykl
Dziś jeszcze wypadałoby się poprzytulać, a ja padam na twarz, więc chyba nic z tego...
E tam,nic na siłę ma się udać to się uda! -
przedszkolanka:) wrote:dziękuję za poparcie! Nawet jakbyscie mnie zjechały to ja jako peniacz i tak bym czekała
E tam,nic na siłę ma się udać to się uda!
Ja też bym dla pewności zaczekała, lepiej wziąć chwilę później niż potem się stresować czy wszystko poszło okkalcia64, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
kalcia64 wrote:no tak. dochodzi do zaplodnienia a ze progesterone jest zaslaby dochodzi do poronienia. no czemu dzien przed terminem miesiaczki kolejny raz test by wyszedl z blada kreska.
No to rzeczywiście, koniecznie po duphaston. Zwłaszcza że masz potwierdzony badaniami niski poziom proga. Musi Ci przepisac.
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
kalcia64 wrote:no tak. dochodzi do zaplodnienia a ze progesterone jest zaslaby dochodzi do poronienia. no czemu dzien przed terminem miesiaczki kolejny raz test by wyszedl z blada kreska.
Przykro mi, mam nadzieję że lekarz przepisze Ci jakiś progesteron!27 lat
9cs -
Bałam się,że panikuje i mnie zjedziecie-serio! To grzecznie czekam na owu z nadzieją,że będzie do piątku (stawiam na niedzielę jednak- i to oby najpóźniej!).
Taaaak,Monia mega bladzioch dzisiaj..
Kalcia już dwa razy prog wyszedł kiepski więc też myślę,że to pora go wzmocnić -
przedszkolanka:) wrote:Bałam się,że panikuje i mnie zjedziecie-serio! To grzecznie czekam na owu z nadzieją,że będzie do piątku (stawiam na niedzielę jednak- i to oby najpóźniej!).
Taaaak,Monia mega bladzioch dzisiaj..
Kalcia już dwa razy prog wyszedł kiepski więc też myślę,że to pora go wzmocnić
Szybkiej owu! ale pisałaś że temperatura zaczęła spadać, więc wkrótce będzieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Cześć dziewczyny. Przepraszam że tak z buciorami wpadam.
Kalcia64 ja mieszkam w Londynie i mam progesteron na zbyciu, odezwij się na priv.
Oleczka - progesteron został mi tutaj przepisany na podtrzymanie ciąży właśnie, co prawda przez polskiego lekarza ale jednak.
Powodzenia dziewczynykalcia64, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArashe wrote:To trzymam mocno kciuki!! Ciekawe czy dasz brata czy siostrę Twoim szkrabom, pewnie córka by chciała siostrę a syn brata
Dawaj znać co tam wyszło
NiespełnionaMama, madziorek86, tęczova, Izaw, Agagusia, OlivkowaMama, RudaAnna, Sung, Arashe lubią tę wiadomość
-
Furka wrote:Cześć dziewczyny. Przepraszam że tak z buciorami wpadam.
Kalcia64 ja mieszkam w Londynie i mam progesteron na zbyciu, odezwij się na priv.
Oleczka - progesteron został mi tutaj przepisany na podtrzymanie ciąży właśnie, co prawda przez polskiego lekarza ale jednak.
Powodzenia dziewczyny[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Mnie zaczął boleć jajnik i mam czarne myśli że to znowu pozamaciczna
Jeszcze przeczytałam o tej słabej kresce na testach,u mnie ledwo widać było w czwartek a wczoraj była widoczna ale nie tłusta no i nie wiem sama, lekarz dopiero 20 grudnia czekać czy iść szybciej ?Córka 2015 -
BumBum23 wrote:Mnie zaczął boleć jajnik i mam czarne myśli że to znowu pozamaciczna
Jeszcze przeczytałam o tej słabej kresce na testach,u mnie ledwo widać było w czwartek a wczoraj była widoczna ale nie tłusta no i nie wiem sama, lekarz dopiero 20 grudnia czekać czy iść szybciej ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 21:09
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]