Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj zrobiłam jeszcze jeden test z rossmana i również dwie widocznie kreski.
Brzuch ciagle bardzo mocno boli martwię się ze coś będzie nie tak umówię się za tydzień do gin... biorę acard 75 czy brać więcej? Dzisiaj zacznę brać nospe jak kupię po pracy.
Co jeszcze mogę zrobić ?
Mam w domu luteinę czy skoro poprzednia ciąże straciłam zabopiegawczo mogę brać ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 05:56
Patryk ur. 17.01.2011
Aniołek [*] 6-7 tc- 15.10.2015
Lilianka [*] 11 tc- 11.09.2018
Graves Basedow -Nadczynność tarczycy/niedoczynność / PAI1 4G heterozygota / MTHFR 677C-T homozygota / ANA1 graniczny / ANA2 graniczny, typ świecenia: ziarnisty -
Teczova przecież podusie moźesz oglądać dla swoich dziadków albo w imieniu innych a strona dziecięca to cóź,przecieź można pooglądać-chociaż fak- jak znajoma zaczęla mi uszytki lajkowac to wiedziałam,że w ciazy jest i kilka dni temu właśnie potwierdziła
Niespełniona może aspargin (magnez z potasem),też z no spa podajã na bole. -
Nie ma to jak sie z rana porzadnie wk****c.
Czytam tak o lekach na plodnosc konkretnie o antybiotykch bezpieczniejszych bo meza rozlozylo i musi isc do lekarza. Czytam tez o tych na cisnienie ktore mój bierze od lat.. I ku*** co ? Jesen z nich szkodzi plodnosci meskiej. A wtedy mowilismy lekarzowi ze sie staramy u mial być bezpieczny. I zas jestesmy w kropce.
Dlaczego w xxi wieku pacjent musi myslec za lekarza ? W pierwszej ciazy z tymi lekami zaszlam ale nasienie nie bylo jakies super. Jestem tak wkur ze szok. -
Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki. Jak sie zabrac za mierzenie temperatury pod kątem owulacji? Nigdy tego nie robiłam,śluz tylko rozpoznaje i pobolewanie jajników,czasem delikatne niteczki krwi. Ale jak z ta temp? Kiedy mierzycie?codzinnie ta sama godz? Gdzie mierzycie? Czy termometrem elektronicznym czy takim na piknięcie? Poproszę o pomoc
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5ylwian wrote:Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki. Jak sie zabrac za mierzenie temperatury pod kątem owulacji? Nigdy tego nie robiłam,śluz tylko rozpoznaje i pobolewanie jajników,czasem delikatne niteczki krwi. Ale jak z ta temp? Kiedy mierzycie?codzinnie ta sama godz? Gdzie mierzycie? Czy termometrem elektronicznym czy takim na piknięcie? Poproszę o pomoc
Jak mierzyłam kiedyś to po miesiączce zanim wstałam z łóżka, termometr miałam przy sobie najlepiej żeby była taka sama godzina,ja miałam poślizg godzinę czaaami, śluz nie zawsze widać bo może być go mało aby był na bieliźnie5ylwian lubi tę wiadomość
Córka 2015 -
NiespełnionaMama wrote:Wczoraj zrobiłam jeszcze jeden test z rossmana i również dwie widocznie kreski.
Brzuch ciagle bardzo mocno boli martwię się ze coś będzie nie tak umówię się za tydzień do gin... biorę acard 75 czy brać więcej? Dzisiaj zacznę brać nospe jak kupię po pracy.
Co jeszcze mogę zrobić ?
Mam w domu luteinę czy skoro poprzednia ciąże straciłam zabopiegawczo mogę brać ?
Który robiłaś? Ja miałam pink 10 są też te 25
Możesz brać luteinę, też miałam zapobiegawczo na samym początku i teraz również będę prosiła o receptęCórka 2015 -
Nie prowadzę wykresu w tym cyklu, ale z ciekawości zmierzyłam dziś temperaturę i wiecie ile mam? 36,10 ! Nie pamietam kiedy ostatnio miałam aż tak niską... Więc pewnie owu jeszcze nie było...
-
NiespełnionaMama wrote:Wczoraj zrobiłam jeszcze jeden test z rossmana i również dwie widocznie kreski.
Co jeszcze mogę zrobić ?
Mam w domu luteinę czy skoro poprzednia ciąże straciłam zabopiegawczo mogę brać ? -
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko wiesz,że to dzisiejsze mierzenie z D wziete prawda?
A ja ciuuut czuje jajnik,dzisiaj trzeba pobzykać .. -
No wiec .. Na lewym jajniku pecherzyk 11 mm w 8 dc dzis. Brac nadal glucophage , inofem, magnez tak jak bralam. Maz koniecznie badanie nasienia (super bo akurat jest chory i prawdopodobnie dostanie antybiotyk) .
No i mam schudnac conajmniej 10 kg. To wiem tylko zabrac sie za to jest gorzej :p
Teraz nastawic sie na odchudzanie i badanie meza i badanie moje jeszcze raz tsh ft3i4 i antytpo. To na tyle.
-
Odpuściłam w tym cyklu trochę forum, wybaczcie :* gratuluję wszystkich dwóch kresek i trzymam kciuki za te które jeszcze czekają na swój mały cud.
Będę testować w piątek, temperatura utrzymuje się bardzo wysoko jak na mnie... Budzi się znow nadzieja, której się tak boję!5cs /po odstawieniu plastrow -
BumBum23 wrote:Który robiłaś? Ja miałam pink 10 są też te 25
Możesz brać luteinę, też miałam zapobiegawczo na samym początku i teraz również będę prosiła o receptę
Pink 10 kupiłam
To wezmę luteinęPatryk ur. 17.01.2011
Aniołek [*] 6-7 tc- 15.10.2015
Lilianka [*] 11 tc- 11.09.2018
Graves Basedow -Nadczynność tarczycy/niedoczynność / PAI1 4G heterozygota / MTHFR 677C-T homozygota / ANA1 graniczny / ANA2 graniczny, typ świecenia: ziarnisty -
Przedszkolanko - wiem Chociaż mierząc regularnie czy nie, biorąc pod uwagę owulację czy nie, to jak na mnie to bardzo niska temperatura. Chyba mam jakieś osłabienie albo coś mnie bierze, bo obudziłam się z bólem głowy...
XxMonikaXx - no i ładny pęhcherzyk!Moze uda sie bez antybiotyku? Mój tez mocno chorował, ale ustrzegalismy sie jak tylko mozemy i wytrwał, bo tez mamy w styczniu badanie nasienia...