Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattii wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/77d460a07b78.jpg
kalcia64, Kattii lubią tę wiadomość
-
A ja juz po owu.Clo bardzo ladnie zadzialalo.Pecherzyk pekl sam w sobote.Endo 11 mm .To chyba dzisiaj juz moge dupka brac?nie musze czekac do 3 dpo skoro wiem,ze jestem po owu.I od dzisiaj acard ..tylko nie wiem czy brac na noc czy rano hmm
Domi_tur, Anhydra, Lami lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:A ja juz po owu.Clo bardzo ladnie zadzialalo.Pecherzyk pekl sam w sobote.Endo 11 mm .To chyba dzisiaj juz moge dupka brac?nie musze czekac do 3 dpo skoro wiem,ze jestem po owu.I od dzisiaj acard ..tylko nie wiem czy brac na noc czy rano hmm
Beti super, kciukijak już po owu to duphaston możesz spokojnie brać. I z tego co wiem acard bierze się wieczorem.
Beti82 lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
kalcia64 wrote:kochana moim przypadkiem sie nie sugeruj ja sie tego spodziewalam
Koleżanka u której byłam tydzień temu pisała że ma mysz w domu i się tak uśmiałam a że pamiętam jakiś zabobon że ciężarnym się nie odmawia napisałam jej to że odmówiła pewnie ciężarnej i stąd ta mysz , napisała że nie zna żadnej hahaha oczywiście nikt nie wie o moim teścieCórka 2015 -
Izaw wrote:Beti super, kciuki
jak już po owu to duphaston możesz spokojnie brać. I z tego co wiem acard bierze się wieczorem.
-
Natalia - ja na Twoim miejscu dwonilabym codziennie i pytala czy cos sue zwolnilo:) tez chcialabym wiedzieć przed świetami czy wszystko jest na dobrej drodze.
Kalcia - a masz mozliwosc potwierdzić ta ciąże przez betę? Chyba nie bardzo w Anglii? Ewidentnie cos jest na rzeczy, a prog pamietam jaki mialas niziutki:( ale ja nie skazywałabym tej ciazy na na stratę od razu, morze jeszcze plamienia mina. Zrób jutro albo pojutrze test.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Kalcia jeszcze chwila i Ci wszystkie wyslemy tego dupka pocztą ,serio
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
Agagusia wrote:Natalia - ja na Twoim miejscu dwonilabym codziennie i pytala czy cos sue zwolnilo:) tez chcialabym wiedzieć przed świetami czy wszystko jest na dobrej drodze.
Kalcia - a masz mozliwosc potwierdzić ta ciąże przez betę? Chyba nie bardzo w Anglii? Ewidentnie cos jest na rzeczy, a prog pamietam jaki mialas niziutki:( ale ja nie skazywałabym tej ciazy na na stratę od razu, morze jeszcze plamienia mina. Zrób jutro albo pojutrze test.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Domi_tur wrote:Beti, trzymam kciuki za cudowny prezent świąteczny ❤️
Kalcia, masakra z tym testem, mam nadzieję że dostaniesz ten progesteron, chyba wpadlabym na sporym wk***ie do tego lekarza..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Teraz tak sobie myślę, że testowanie w Wigilię to chyba nie za dobry pomysł. Jak nie będzie krechy to popsuje sobie Święta -_-
-
Agagusia wrote:Natalia - ja na Twoim miejscu dwonilabym codziennie i pytala czy cos sue zwolnilo:) tez chcialabym wiedzieć przed świetami czy wszystko jest na dobrej drodze.
Pani w rejestracji wpisala mnie na listę rezerwowa i jak się coś zwolni bedzoe dzwonićjak się nie uda to pójdę do innego ginekologa
-
Nikodemka chyba bym sie nie odwazyla w Wigilie testowac
Chyba ze beda wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazywac na ciaze to wtedy do formalnosci
Trzymajcie kciuki za jutrzejsza wizyte. Mam na 8.30.
Cudu pecherzykowego w 9dc chyba nie bedzie ale moze sie cos dowiem.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
tęczova wrote:Ja dziś po wizycie u gina - nie chce mnie stymulować bo owulację mam mimo, że wszystko wskazuje na PCO. Dał mi skierowanie na laparoskopię, więc po nowym roku czas ją zrobić. No i okazało się, że zrobiła mi się spora torbiel krwotoczna - przynajmniej wyjaśniło się co tak cholernie mnie od piątku boli. A i jeszcze endometrium gorsze niż zwykle bo tylko 9mm w 3 dpo.
Boję się tej laparota torbiel sama się wchlonie czy jak?
tęczova lubi tę wiadomość
-
Beti teraz dupek i odliczasz
Kalcia ja tez bym juź bie popuscila z tym dupkiem..
Nikodemko to zatestuj dzien przed lub po
Monia kciuki i daj znac po !
Ja padam..bite 3h na dywanie cięcia. Nie wiem jak sie wyrobie jak w przyszłym tygodniu mam sprzątanie generalne mieszkania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 22:59
Beti82 lubi tę wiadomość
-
xXMoniaXx - u mnie co miesiac wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na ciaze
i tu jest problem!
Trzymam kciuki!przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość