Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattii wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/77d460a07b78.jpg
kalcia64, Kattii lubią tę wiadomość
-
A ja juz po owu.Clo bardzo ladnie zadzialalo.Pecherzyk pekl sam w sobote.Endo 11 mm .To chyba dzisiaj juz moge dupka brac?nie musze czekac do 3 dpo skoro wiem,ze jestem po owu.I od dzisiaj acard ..tylko nie wiem czy brac na noc czy rano hmm
Domi_tur, Anhydra, Lami lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:A ja juz po owu.Clo bardzo ladnie zadzialalo.Pecherzyk pekl sam w sobote.Endo 11 mm .To chyba dzisiaj juz moge dupka brac?nie musze czekac do 3 dpo skoro wiem,ze jestem po owu.I od dzisiaj acard ..tylko nie wiem czy brac na noc czy rano hmm
Beti super, kciuki jak już po owu to duphaston możesz spokojnie brać. I z tego co wiem acard bierze się wieczorem.Beti82 lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
kalcia64 wrote:kochana moim przypadkiem sie nie sugeruj ja sie tego spodziewalam
Koleżanka u której byłam tydzień temu pisała że ma mysz w domu i się tak uśmiałam a że pamiętam jakiś zabobon że ciężarnym się nie odmawia napisałam jej to że odmówiła pewnie ciężarnej i stąd ta mysz , napisała że nie zna żadnej hahaha oczywiście nikt nie wie o moim teścieCórka 2015 -
Izaw wrote:Beti super, kciuki jak już po owu to duphaston możesz spokojnie brać. I z tego co wiem acard bierze się wieczorem.
-
Natalia - ja na Twoim miejscu dwonilabym codziennie i pytala czy cos sue zwolnilo:) tez chcialabym wiedzieć przed świetami czy wszystko jest na dobrej drodze.
Kalcia - a masz mozliwosc potwierdzić ta ciąże przez betę? Chyba nie bardzo w Anglii? Ewidentnie cos jest na rzeczy, a prog pamietam jaki mialas niziutki:( ale ja nie skazywałabym tej ciazy na na stratę od razu, morze jeszcze plamienia mina. Zrób jutro albo pojutrze test.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Kalcia jeszcze chwila i Ci wszystkie wyslemy tego dupka pocztą ,serio
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
Agagusia wrote:Natalia - ja na Twoim miejscu dwonilabym codziennie i pytala czy cos sue zwolnilo:) tez chcialabym wiedzieć przed świetami czy wszystko jest na dobrej drodze.
Kalcia - a masz mozliwosc potwierdzić ta ciąże przez betę? Chyba nie bardzo w Anglii? Ewidentnie cos jest na rzeczy, a prog pamietam jaki mialas niziutki:( ale ja nie skazywałabym tej ciazy na na stratę od razu, morze jeszcze plamienia mina. Zrób jutro albo pojutrze test.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Domi_tur wrote:Beti, trzymam kciuki za cudowny prezent świąteczny ❤️
Kalcia, masakra z tym testem, mam nadzieję że dostaniesz ten progesteron, chyba wpadlabym na sporym wk***ie do tego lekarza..[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Teraz tak sobie myślę, że testowanie w Wigilię to chyba nie za dobry pomysł. Jak nie będzie krechy to popsuje sobie Święta -_-
-
Agagusia wrote:Natalia - ja na Twoim miejscu dwonilabym codziennie i pytala czy cos sue zwolnilo:) tez chcialabym wiedzieć przed świetami czy wszystko jest na dobrej drodze.
Pani w rejestracji wpisala mnie na listę rezerwowa i jak się coś zwolni bedzoe dzwonić jak się nie uda to pójdę do innego ginekologa -
Nikodemka chyba bym sie nie odwazyla w Wigilie testowac
Chyba ze beda wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazywac na ciaze to wtedy do formalnosci
Trzymajcie kciuki za jutrzejsza wizyte. Mam na 8.30.
Cudu pecherzykowego w 9dc chyba nie bedzie ale moze sie cos dowiem.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
tęczova wrote:Ja dziś po wizycie u gina - nie chce mnie stymulować bo owulację mam mimo, że wszystko wskazuje na PCO. Dał mi skierowanie na laparoskopię, więc po nowym roku czas ją zrobić. No i okazało się, że zrobiła mi się spora torbiel krwotoczna - przynajmniej wyjaśniło się co tak cholernie mnie od piątku boli. A i jeszcze endometrium gorsze niż zwykle bo tylko 9mm w 3 dpo.
Boję się tej laparotęczova lubi tę wiadomość
-
Beti teraz dupek i odliczasz
Kalcia ja tez bym juź bie popuscila z tym dupkiem..
Nikodemko to zatestuj dzien przed lub po
Monia kciuki i daj znac po !
Ja padam..bite 3h na dywanie cięcia. Nie wiem jak sie wyrobie jak w przyszłym tygodniu mam sprzątanie generalne mieszkania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 22:59
Beti82 lubi tę wiadomość
-
xXMoniaXx - u mnie co miesiac wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na ciaze i tu jest problem!
Trzymam kciuki!przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość