Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zrobiłam test przed chwila. Dziś mój 28 dc
Mam druga kreskę... słabą ale jest... cała się trzęsęDomi_tur, przedszkolanka:), Izaw, Lami, XxMoniaXx, Beti82, Agus92, Promyk89, patuniek86, Natalia1992, Szczęściara, RudaAnna, Wik89, Anhydra, OlivkowaMama, maarti__, Nona, Agagusia, Sasanka5, Sung lubią tę wiadomość
Patryk ur. 17.01.2011
Aniołek [*] 6-7 tc- 15.10.2015
Lilianka [*] 11 tc- 11.09.2018
Graves Basedow -Nadczynność tarczycy/niedoczynność / PAI1 4G heterozygota / MTHFR 677C-T homozygota / ANA1 graniczny / ANA2 graniczny, typ świecenia: ziarnisty -
Im dłużej leży tym ta kreska już się zrównała z testowa
Izaw, Agus92 lubią tę wiadomość
Patryk ur. 17.01.2011
Graves Basedow -Nadczynność tarczycy/niedoczynność / PAI1 4G heterozygota / MTHFR 677C-T homozygota / ANA1 graniczny / ANA2 graniczny, typ świecenia: ziarnisty -
SylwiaLu wrote:Gratulacje dla nowych bet
U mnie nadal do wybuchu radości daleko.
Pęcherzyk 16 mm nadal pusty Tydzień temu miał 11,5mm
Gin powiedziała, że teoretycznie nie jest przesądzone, ale z jej doświadczenia ta ciąża nie ma szans. Z drugiej strony pocieszała mnie i mówiła, że trzyma kciuki.
za tydzień mam jeszcze usg i jak dalej nic to nawet we wtorek mogę iść na skrobankę.
Jeżeli ogarniam psychicznie mogę czekać na naturalny koniec, ale to się może nawet przeciągnąć do 13go tygodnia.
Ja będę czekać na pewno. Do 10 tyg. do szpitala na pewno nie pójdę, bo nie takie przypadki słyszałam. Dlatego iskierka nadziei jeszcze się tli.
Poza tym skrobanka wyklucza starania na 3 miesiące. Więc nawet jeśli ma się nie udać, to wolę naturalnie.
Trzymajcie proszę kciuki za pozytywny rozwój sytuacji.SylwiaLu lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
SylwiaLu wrote:Gratulacje dla nowych bet
U mnie nadal do wybuchu radości daleko.
Pęcherzyk 16 mm nadal pusty Tydzień temu miał 11,5mm
Gin powiedziała, że teoretycznie nie jest przesądzone, ale z jej doświadczenia ta ciąża nie ma szans. Z drugiej strony pocieszała mnie i mówiła, że trzyma kciuki.
za tydzień mam jeszcze usg i jak dalej nic to nawet we wtorek mogę iść na skrobankę.
Jeżeli ogarniam psychicznie mogę czekać na naturalny koniec, ale to się może nawet przeciągnąć do 13go tygodnia.
Ja będę czekać na pewno. Do 10 tyg. do szpitala na pewno nie pójdę, bo nie takie przypadki słyszałam. Dlatego iskierka nadziei jeszcze się tli.
Poza tym skrobanka wyklucza starania na 3 miesiące. Więc nawet jeśli ma się nie udać, to wolę naturalnie.
Trzymajcie proszę kciuki za pozytywny rozwój sytuacji.
Wspołcżyję tej niepewności. A bierzesz luteinę?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Domi_tur wrote:Dobrze pamiętam, że miałaś mieć dziś wizytę u gina?
Tak ale na usg tylko ciało żółte widoczne i grube endoPatryk ur. 17.01.2011
Sylwia, oczywiście, że trzymamy kciuki! Może faktycznie warto sprawdzić na innym USG?
U mnie chyba owu przysnęła. Testy nadal kiepskie. W czwartek na pewno jej nie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 18:23
SylwiaLu lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
przedszkolanka:) wrote:Lami doczekasz sie jej ja teź juź nogami przebieram a tu bladziochy dzisiaj..
Kalcia moźe faktycznie masz niedomogę i potrzebujesz duphastonu ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 18:35
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Super kolejne dwie kreski Gratulacje
U mnie pewnie znowu nic z tego, już mi się nie chce nawet forum śledzić regularnie, wchodzę raz dziennie za dwoma kreseczkami hehe
Parę dni do testowania, ale grzecznie czekam na @.
No cóż, jest tego pewien plus, będę w święta doić wino.33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Ja jestem 10dpo i troche mnie zacmilo... kompalam sie i oczywiscie jak to ja ciekawska wkladam paluchy po nic gdzie popadnie zeby sprawdzic co sie tam w srodku dzieje... duuuzo sluzu, jedna porcja lekko brazowego a w drugiej turze sluz z kropka krwi... nie wiem co myslec bo od kilku dni ciagnie mnie lekko podbrzusze, ale nie jak na @, tylko tam jak poprzednio bylam w ciazy... temperatura wysoka. Szyjka nisko twarda.Biore duphaston 1 tabl dziennie wiec to chyba nie jest @, co myslicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 19:17
10.09.2019 Marcel -
OlivkowaMama wrote:Super kolejne dwie kreski Gratulacje
U mnie pewnie znowu nic z tego, już mi się nie chce nawet forum śledzić regularnie, wchodzę raz dziennie za dwoma kreseczkami hehe
Parę dni do testowania, ale grzecznie czekam na @.
No cóż, jest tego pewien plus, będę w święta doić wino.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
U mnie pęcherzyk 16 mm, jeszcze z 5-7 dni do owu. Przez badanie starego seks dopiero w piątek, wiec może akurat się wstrzelimy dostałam tez receptę na aromek, żeby trochę skrócić cykle, bo ten osiągnie ok 40 dni ... Po wynikach starego będziemy decydować kiedy laparo02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Zaopatrzyłam się w pestki dyni, słonecznik i awokado... Śluz zmienił się w wodnisty i jest go tyle, co kot napłakał, norma.
Dziś pierwszy raz w tym cyklu trochę opadł mi zapał i pozytywne myślenie co do starań, to chyba ze zmęczenia.
-
kalcia64 wrote:dziekuje za gratulacj ale umnie to juz po wszystkim kolejny raz. chyba sie wina napije. rzadko mam ochote na alkochol ale sie dzis chyba napije
Dlaczego uważasz że po wszystkim? Bladzioch może się przerodzić w tłuściocha.
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)