Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Meza umowili na badnie nasienia na .... Dzien przed OWU :0
Rezygnujemy z tego badania i zrobimy po świętach.
Kazalam mezowi kupic ten acard 75. Bede brac na probe. Tylko mozna go brac z glucophage amoksycylina ( antybiotyk) i potem z Duphastonem?
Okna pomyte juz wszystkie na swieta ufff. Teraz lista zakupow na pierniczki.
Jutro gin. Ciekawe jak wyglada wizyta na nfz. Mam nadzieje ze sie cos dowiem i nie wyjde wkurzona.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nie wiem co mi sie stalo. Owszem zalezy mi na drugim i chce. Ale opadlo mi cisnienie. Calkiem . Chyba duzo obowiązków plus beznadziejne zachowanie corki zmienily moja głowę. Teraz zamiast szukania o ciazy o badaniach szukam prezentów i nowych firanek:)
Temp jeszcze nie zaczelam mierzyc i nie wiem czy zaczne.
Leki biore, ziola pije ale bez entuzjazmu i takiego ciazowego ciagu.
Mam nadzieje ze tak zostanie caly cykl bo mi z tym dobrze. Do owu tydzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2018, 12:07
-
Natalia1992 wrote:Beta 181 !!!!
Progesteron 36,62 ng/ ml
W środe powtórka -
Natalia1992 wrote:Tak, nie mogę w to uwierzyć... trochę się boję, bo niektórzy twierdza że taka późna owulacja jest gorszej jakości
-
Ja nie mam stresujacego zycia, ale jak mam nadmiar pracy i duzo kontaktu z klientami, to niestety nie daje rady unikac stresu... Ogolnie jestem dosc nerwowa i emocjonalna osoba, wiec mysle, ze podnosze sobie poziom prolaktyny
Wracam zaraz do domu siknac na owulakaNona lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Baby są jakieś dziwne Ja też mam taką zazdrośniczkę. Co to bedzie, jak się nam w końcu uda Jak to mówią, z prawdziwym przyjacielem beczkę soli trzeba zjeść
Przynajmniej mam spokój,przed chwilą widziałam że swoje frustracje próbuje rozładować na jakiejś grupie Facebookowej, widzę że nie ma racji i dostała na łeb falę hejty ale twardo stoi przy swoim hahahaCórka 2015 -
Nikodemka wrote:Ja nie mam stresujacego zycia, ale jak mam nadmiar pracy i duzo kontaktu z klientami, to niestety nie daje rady unikac stresu... Ogolnie jestem dosc nerwowa i emocjonalna osoba, wiec mysle, ze podnosze sobie poziom prolaktyny
Wracam zaraz do domu siknac na owulaka -
Natalia1992 wrote:Monia, ja nie chcę nic sugerowac, ale u nas w tym cyklu było tak samo. Mieliśmy umówione badanie nasienia i nagle okazało się że owulka będzie w 35 dc i zrezygnowaliśmy, no i się udało
Ja zaszłam w pierwszą ciążę z owulacji w 26 dc. Co prawda, poroniłam w 8 tc ale to za sprawą braku heparyny (wtedy nie wiedziałam o zaburzeniach krzepnięcia). Także trzymam kciuki!
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Gratulacje dla nowych bet
U mnie nadal do wybuchu radości daleko.
Pęcherzyk 16 mm nadal pusty Tydzień temu miał 11,5mm
Gin powiedziała, że teoretycznie nie jest przesądzone, ale z jej doświadczenia ta ciąża nie ma szans. Z drugiej strony pocieszała mnie i mówiła, że trzyma kciuki.
za tydzień mam jeszcze usg i jak dalej nic to nawet we wtorek mogę iść na skrobankę.
Jeżeli ogarniam psychicznie mogę czekać na naturalny koniec, ale to się może nawet przeciągnąć do 13go tygodnia.
Ja będę czekać na pewno. Do 10 tyg. do szpitala na pewno nie pójdę, bo nie takie przypadki słyszałam. Dlatego iskierka nadziei jeszcze się tli.
Poza tym skrobanka wyklucza starania na 3 miesiące. Więc nawet jeśli ma się nie udać, to wolę naturalnie.
Trzymajcie proszę kciuki za pozytywny rozwój sytuacji.22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny