Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, no właśnie, dlatego dobrze, że wyczerpałam tematy
Ale podziwiam osoby, które odpuszczaja zupelnie i potrafia wcale nie myslec o staraniach... dla mnie to poki co za wysoki poziom. I tak bym nie wygrala z podswiadomoscia -
Dziewczyny ja dzisiaj na betę chciałam iść i tak poszłam sobie a babka mi mówi wyniki dopiero będą za 3 dni rozumiecie to bo oni do laboratorium gdzieś wysyłają a w poniedziałek mają zbyt dużo pacjentów na pobranie normalnie to 2 dni trzeba czekać no głupotaCórka 2015
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Bum Bum gdzie to takie cyrki? W krakowie i w Alabie i w Diagnostyce i w Synevo jest to kilka godzin i jets wynik!!!
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Kattii wrote:Dziękuję bardzo dobrze Jutro mam połówkowe A jak u ciebie ?
Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArashe wrote:Ja wciąż czekam aż zaskocze ;P, poprzednia ciąża była w podobnym terminie, ale teraz mam wieeelkie plecy do Ciebie. A przedwczoraj się dowiedziałam, że moja siostra jest w ciąży i zobaczyła serduszko
Gratulacje dla siostry
Mam nadzieje że uda sie wam zaskoczyc szybko i tym razem bedzie okArashe lubi tę wiadomość
-
Kattii wrote:No pamietam jak razem byłysmy w tej stracie
Gratulacje dla siostry
Mam nadzieje że uda sie wam zaskoczyc szybko i tym razem bedzie ok
Stres zawsze jest niestety, choć teraz mam mało czasu ostatnio to nie wrkecam sobie jeszcze nic, dziś mam 5 dpo i 20 chce testować.
Miałaś już połówkowe?Kattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArashe wrote:Stres zawsze jest niestety, choć teraz mam mało czasu ostatnio to nie wrkecam sobie jeszcze nic, dziś mam 5 dpo i 20 chce testować.
Miałaś już połówkowe?
Siedze i czekam w domu jak na szpilkach ze stresu .
Mam nadzieje że usłysze same dobre wiesci no i poznam płecArashe, Nona, NiespełnionaMama lubią tę wiadomość
-
Kattii wrote:Dzisiaj mam kochana na 15:30.
Siedze i czekam w domu jak na szpilkach ze stresu .
Mam nadzieje że usłysze same dobre wiesci no i poznam płec
To trzymam mocno kciuki!! Ciekawe czy dasz brata czy siostrę Twoim szkrabom, pewnie córka by chciała siostrę a syn brata
Dawaj znać co tam wyszłoKattii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArashe wrote:To trzymam mocno kciuki!! Ciekawe czy dasz brata czy siostrę Twoim szkrabom, pewnie córka by chciała siostrę a syn brata
Dawaj znać co tam wyszło
Dam znac jak tylko będe cos juz wiedziec .Arashe lubi tę wiadomość
-
U mnie wczoraj tez trochę płodnego się pojawiło. Przysnęliśmy wieczorem, dopiero w środku nocy wypełniliśmy starania. W drodze do pracy znowu czułam całe poddbrzusze. Jutro idę podejrzeć, czy oba rosną. Oby, oby.
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Ja mam stresy, że szwagrem... Widuje go codziennie i strasznie działa mi na nerwy, jest ekstremalnym ignorantem, który jest najmadrzejszy i wszystko mi się należy.
Ostatnio pouczal mnie, że powinnam w ciąży nauczyć się reagować odpowiednio na zachowania dziecka ;P -
A u mnie śluz płodny momentami się pojawia, ale niestety stawiam na cykl bezowulacyjny zobaczę co gin powie, ale coś czuje, ze będę mieć racje :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Nona wrote:kurde jak sie nie stresowac w pracy. Musze teraz po owu zadbac o spokoj. Maz w delegacji 3 dni. Ogolnie mam fajne, spokojne zycie tylko w pracy czasem cos mnie wkur...ale przy poprzednich staraniach tez tak bylo a jakos sie udalo
Macie stresik w zyciu? Iwecie ze podnosi prolaktyne. Chill out & calm down.
Polecam napić się czasem melisy, na mnie działa i już mniej praca denerwujeprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
BumBum23 wrote:ja jestem z tczewa poszlam do najblizszego.
zagadnelam kolezanke dzisiaj i cisza,nie wierze obrazila sie za to ze w ciazy jestem
jak to obraziła ?
WGL niewiem czy ja gratulowałam więc gratulację trzymałam mocno kciuki...
takie co sie obrazaja o cos takiego to puste...
przecież szok... u mnie też tak było straciłam i nagle wsztystko przeszło -
alis132 wrote:jak to obraziła ?
WGL niewiem czy ja gratulowałam więc gratulację trzymałam mocno kciuki...
takie co sie obrazaja o cos takiego to puste...
przecież szok... u mnie też tak było straciłam i nagle wsztystko przeszło
DziękujęCórka 2015