GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się wszystkim
To i ja jeszcze do Was dołączę
Testować będę jakoś 9.12., ale gdyby się to miało zmienić to napiszę, bo wizyta u gin za kilka dni i dowiem się wtedy jak tam pęcherzyk i kiedy będę mieć zastrzyk na pęknięcie
Powiem szczerze, że ten rok minął mi okrutnie szybko. Chyba właśnie przez te starania. Rok temu w listopadzie/grudniu myślałam sobie, że pewnie niebawem nam się uda a tu klops. Rok minął i nic. Trochę więcej jest w diagnozie no i dziękować, że trafiłam na świetną ginekolog nareszcie
Wierzę, że w grudniu zobaczymy całe mnóstwo pozytywów na 1 stronie! -
Sung wrote:
Zrób koniecznie powtórkę następnego dnia o tej samej godzinie i pamiętaj aby 2 h przed nim Nie pić. Jednak jestvduza szansa, że owu będzie niedługo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 14:08
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySung wrote:Zapomniałam że emotki ucinaja.
Użyłam żelu conceive, ale więcej nie będę. On ma parabeny w składzie. A ja eko sreko i unikam takich rzeczy. -
Powoli też się do Was przenoszę. Dzisiaj przyjdzie @, temp spada, więc wszystko wygląda jak m-c temu. Możecie mnie wpisać na testowanie na 18.12, bo wtedy mam wizytę u ginekologa i będzie to albo przed samą @ albo już na początku @. Troszkę zaczyna mi brakować nadziei.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySung wrote:Selina, dzięki
Kupowałabym to częściej, bo też mam problem ze śluzem, ale gin kazała stosować żele wspomagające przez cały cykl (bo nie wiadomo czy nie mam wrogiego śluzu), więc zbankrutowałabym chyba Teraz znow co Conceive wracam -
Fi0lecik wrote:W końcu zapisałam się na brwi permanentne wiem, ze to nie na temat, ale ciagle to odkładam ze względu na starania o dziecko a teraz mam już po dziurki w nosie takiego myślenia na zaś
No i bardzo dobrze Kiedy idziesz?
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Hej dziewczyny mogę dołączyć?
U mnie 8 dpo ale po wynikach badań z krwi raczej się nie łudzę na ten cykl i zapisuję się już na Sylwestrowe testowanie
O ile leki dostanę do tego czasu i o ile zaczną działać ale jestem dobrej myśli
Co do odkładania różnych zabiegów mam tak samo i planuję w tym miesiącu na to wcale nie patrzeć. Będzie co ma być i czas się zainteresować sobąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 17:03
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
No dobra, zaczynam kolejny cykl, dzis pierwszy dzien, wiec juz mi lepiej niz podczas czekania na @ w srode robie badania, a potem jade na mini wakacje i do niedzieli porzucam mierzenie temperatury moze chwilowy odpoczynek od pracy, od staran i od wsłuchiwania sie w swoje ciało dobrze mi zrobi
-
1000, ja od piątku do dzisiaj nie wchodziłam na komputer i te 3 dni tyle mi dały, że szkoda gadać. Już dawno nie byłam tak wypoczęta. A temp. i myśli o dziecku? Pfff nawet jak z mężem to nie myślałam o dzidzi. Także trzymam kciuki za wakacje
1000 lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Nikusiia możesz strzykawka bez igły nabrać odpowiednią ilość (8 ml chyba) i wstrzyknać sobie albo tak jak ja zwyczajnie używam do "smarowania" żeby był poślizg i tyle
Nikusiia lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny