GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zazdroszczę tego luzu'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Kathrine, myślę, że to jeden z lepszych pomysłów Ja mierzę temp., bo w grudniu idę do kliniki i chciałabym, aby mieli wgląd jak się u mnie sytuacja rysuje. Wiadomo badania porobić trzeba będzie itp., ale niech chociaż zobaczą na moje wykresy. Powiem Ci, że od pt.-pon. zrobiłam sobie szlaban na internet i głupie pomysły typu "objawy ciąży np." minęły jak ręką odjął
KAL, Kathrine, 1000 lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Hej babeczki ja po wizycie u endo jest zadowolona wynikami moimi poleciła ovarin i dała skierowanie na prolaktyne z obciążeniem powiedzcie mi kiedy najlepiej ją zrobić? faktycznie w 2-5 dc? Zapomniałam zapytać jedynie co mówiła to by 2 dni przed nie sexić się, nie uprawiać sportów, nie pić alkoholu, przespać całą noc i nie strsować się...
ależ mam ochotę dzisiaj na małża hłe hłe hłe zwłaszcza, że we srode jedzie na delegacje do Niemiec... a mi się owulka zbliża tzn będzie gdzieś 7-10 dni mąż wraca w sobote to cza się przygotować na przywitanie i uczczenie 35 urodzin jego i moich "imieninów" może coś kupić z pazurem hmmmm1000 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
KAL, prolaktynę bada się między 3, a 5 dniem cyklu ( liczy się od pierwszego dnia miesiączki).
To Ty się zastanawiaj jak uczcisz z mężem te Wasze święta ;p Myślę, że Twój pomysł na pewno przypadnie mu do gustu.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ja postanowiłam odpuścić , bo tak o wiele lepiej się czuje.. Wiem że nie każdy lubi żyć w niewiedzy.. Ja jestem z takich osób że jak zacznę coś kontrolować i nie idzie to po mojej myśli to masakrycznie źle to znoszę a jak jeszcze dochodzi do tego duzy stres to już w ogóle... Także biorę się za siebie i wrzucam na luz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 21:08
-
Kathrine wrote:Ja postanowiłam odpuścić , bo tak o wiele lepiej się czuje.. Wiem że nie każdy lubi żyć w niewiedzy.. Ja jestem z takich osób że jak zacznę coś kontrolować i nie idzie to po mojej myśli to masakrycznie źle to znoszę a jak jeszcze dochodzi do tego duzy stres to już w ogóle... Także biorę się za siebie i wrzucam na luz
Kathrine lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
nick nieaktualny
-
Sung dziwna sprawa. Ja stosuje te testy i u mnie kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej 2 razy z robi enia 5 dni pod rząd mianowicie mam późne owulacje około 18-20dc robiłam testy 15, 16, 17, 18,19 i 17 i 18 mega ciemne testowe, ciemniejsze od kontrolnych a 15,16,19 jaśniejsze. Jutro wstawię foto to co pokażeAkceptacja!
-
Sung a może miałaś podejście do owu ale na nim się skończyło i ostateczna owulacja będzie pozniej. Ewentualnie masz wcześniejszą owulację
KAL mialam podobnie, także późna owulacja i same pozytywy tylko u mnie blada (rowna testowemu) była na początku jeden dzień a potem juz same mocniejsze i nie jasniały. Ja to interpretuje w ten sposób, że testy odczytuja stężenie ok. 25 więc jak jest ponad 25 jest ciemny pasek i oznacza, że niedługo będzie owu ale nadal stężenie lh w organizmie rośnie i jest sporo powyżej 25. Po owu spada ale nadal jest ponad granicą 25,więc odczytywane jest to jako pozytyw. Przykładowo w dzien owulacji lh jest ok. 30, 1 dpo 28, 3 dpo 26 itp. - spada ale test czyta to jako pozytyw dlatego też testy powinno się robić do pierwszego pozytywnego testu'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Cześć dziewczyny, podczytuje Was ale dużo mniej w tym miesiącu, stwierdziałam że za mocno się nakręcałam. Obserwuje siebie dalej ale już spokojniej. Mam mnóstwo pracy na głowie więc głowa zajęta wszystkim innym, lepiej się z tym czuję. Pozdrawiam Was serdecznie i powodzeniarocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
Hejka, ja również się z Wami witam . Też myślę, że przyda mi się wyluzowanie od tematu ciąży, od forum.. pewnie będę czytać, ale zmniejszyć muszę częstotliwość ...
Wczoraj byłam u gina, usłyszałam że nie widać oznak aby była owu, że enometrium za cienkie, no i prolaktyna do zbicia. trochę mnie to przytłoczyło i od wczoraj energia ze mnie zeszła.
Zatem trzymam za Wszystkie kciuki ! Gin wczoraj powiedział, że grudzień sprzyja zajściu w ciążę, atmosfera, święta ... oby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 07:46
Helenka_mała, hondek lubią tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Bardzo proszę wpisać mnie na 06.12. Byłam grzeczna w tym roku, więc a nóż-widelec Mikołaj przyniesie mi super prezentWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualny
-
Dominisia883 wrote:Kochana witaj w klubie Ja również wyluzowałam chociaż myślałam, że to nie możliwe . Do tego stopnia wyluzowałam, że nie zaglądam tu codziennie, nie mierze temperatury i w ogóle wszystko mam w nosie . Mam nadzieję, że tak już pozostanie hehe bo czuję się cudnie.
Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki za Wasze opinie godzina testu ta sama, 2 h nie picia (no jeden łyk pewnie).
Sprawdzę dziś o tej samej porze. Ciekawa jestem, bo jajnik kłuje i podbrzusze boli. Ale temperatura nie wzrosła.
Na wszelki wypadek wykorzystałam męża
Moje pierwsze dziecko jest zrobione w grudniuSelina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej niesmialo sie witam z Wami i znowu z rozowa strona;) Niesmialo,gdyz 2 dni temu skonczylam @ a dzis wzielam ostatni tabs i postanowilam odstawic antykoncepcje. Niech sie dzieje co chce,zobbaczymy co przyniesie los:) Malz moj jest zachwycony i chce miec 3 dziecko a ja jako kobieta mam jakies obawy zeby tak do konca sie zdecydowac:) Boje sie chyba,ze nie podolam. Chce miec jeszcze 3 dziecko i jak nie teraz to kiedy? Za niecale 2 tyg koncze 30 lat i to juz nie idzie do mlodosci;) Trzymam za Was kciuki i za II kreseczki a sama poprosze o wpisanie na testowanie na dzien 13.12 Co prawda nie oczekuje po tym cyklu wiele,bo po tabsach raczej cykl bedzie dziwaczny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 14:50