GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fi0lecik wrote:W końcu zapisałam się na brwi permanentne wiem, ze to nie na temat, ale ciagle to odkładam ze względu na starania o dziecko a teraz mam już po dziurki w nosie takiego myślenia na zaś
I prawidłowo trzeba robić coś dla siebie! Ile czekać będziesz na wizytę? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zyjcie normalnie, cwiczcie, biegajcie, farbujcie wlosy, robcie paznokcie, brwi, pijcie alko, wyjezdzajcie itp. Jak dzidzia się pocznie to przez kilka miesięcy jest zupelnie chroniona, nic sie jej nie stanie. Ja, czując juz ze jestem w ciązy (po owulacji, ale przed spodziewanym okresem), normalnie ufarbowalam wlosy, bylam aktywna, a dzien przed testem zjadlam wielkiego burgera i wypilam drina ;p Podchodzilam do tego na luzie i pewnie tez dosyc szybko sie udalo, mimo mojego wieku i niedoczynnosci.
Tego samego Wam zycze, luzu i szybkiej ciązyHelenka_mała, Dominisia883, Kitkat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFi0lecik wrote:W końcu zapisałam się na brwi permanentne wiem, ze to nie na temat, ale ciagle to odkładam ze względu na starania o dziecko a teraz mam już po dziurki w nosie takiego myślenia na zaś
Brawo! A ja zapisałam się na siłownię,zamierzam pozbyc się odrobiny tego tluszczyku na brzuchu bo wakacje zbliżają sie malutkimi kroczkami i chce być gotowa cieszyc sie figura na plazy
A z tym luzem edwarda to każdy ma inaczej. Do mnie luz wraca po kilku miesiącach lekkiej obsesji ciążowej. Teraz jestem już tym taka zmęczona że nawet nie chcę o tym myśleć więcej musze odpoczac psychicznie. Ja po dwóch "wpadkach" tak sie intensywnie zabezpieczalam myśląc ze zejdę od razu po odstawieniu tabletek a życie to zweryfikowalo wiec też stad te lęki czy aby wszystko jest ok, badania oczekowanie itd. Jak patrzę na moją 12 letnią córkę wzrostu 164 to czuję sie staro juz na dzidzie mimo ze większość dopiero zaczyna myśleć o tym w moim wieku czyli po trzydziestce.
Również życzę wszystkim luzu i powodzenia, ja się z wami żegnam:) Wpadnę raz na jakiś czas zobaczyć co u was słychać:pFi0lecik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny przyłączam się do grudniowego testowania. Może dostaniemy na gwiazdkę upragnione dwie kreski. w
Wszystkim wam tego życzę. Ja testuje 16
Styczeń 2007 synek ❤
Październik 2010 córcia ❤
Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
Listopad 2018 synek 💗 -
Sung wrote:Luz, luzem, ale niezdrowy tryb zycia nie pomaga w zajściu w ciążę. Wszystko z umiarem
-
Lavendova wrote:A z tym luzem edwarda to każdy ma inaczej. Do mnie luz wraca po kilku miesiącach lekkiej obsesji ciążowej. Teraz jestem już tym taka zmęczona że nawet nie chcę o tym myśleć więcej musze odpoczac psychicznie. Ja po dwóch "wpadkach" tak sie intensywnie zabezpieczalam myśląc ze zejdę od razu po odstawieniu tabletek a życie to zweryfikowalo wiec też stad te lęki czy aby wszystko jest ok, badania oczekowanie itd. Jak patrzę na moją 12 letnią córkę wzrostu 164 to czuję sie staro juz na dzidzie mimo ze większość dopiero zaczyna myśleć o tym w moim wieku czyli po trzydziestce.
Również życzę wszystkim luzu i powodzenia, ja się z wami żegnam:) Wpadnę raz na jakiś czas zobaczyć co u was słychać:p
Mam kolezanke w moim wieku, czyli 31 lat, ktora ma juz 2 odchowanych dzieci, wlasnie corke 12 lat i syna bodajze 9. Corka to wpadka. Syn chyba nie. Tak im ostatnio zazdroscilam. Oni wciaz mlodzi, dzieci odchowane, wyjezdzaja sobie wszedzie, ona zaczela fajna prace... A ja dopiero teraz wchodzę w pieluchy ;p Urodzę jak juz bede miala 32. Jak dziecko będzie szlo na studia bede miala 50 lat
-
Hej babolki krejzolki byłam dzisiaj na badaniach moje TSH spadło do równego JEDEN rozumiecie 1 a w sierpniu miałam 5 poczatkiem października 2,5 a teraz 1 jupi córka ze mną poszła i też chciała koniecznie pobrac krew to zrobiłam jej też TSH i morfologie i u dzieci są inne normy od 0,7 do 5,2 i młoda ma 2,5 to chyba dobrze? dopytam mojej endo na wizycie poniedziałkowej
Dominisia883, Sung lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
Dzień dobry zbliza sie grudzien a to na prawde magiczny czas. Ślę moc wiruskow :*:*:* trzymam mocno kciuki
Co do luzu to jest ciezko tak wyluzowac od tak. U nas byla przerwa w staraniach zaczynalam nowa prace i stwierdzilam ze nim wrocimy do staran sprobujemy jeden cykl ale tak na luzie. Czekalismy tez na wyniki kariotypow. No i jak sie okazalo to byl szczesliwy cykl. Kariotypy przyszly okazalo sie ze mam powazny problem ktorego nie da sie leczyc a z zajsciem w ciaze i utrzymanie jej to loteria. Z ta wiedza przed ciaza chyba bym szybko nie zaryzykowala a tak pod moim sercem bije drugie malutkie i Wam zycze tego samego czasami warto znalezc jakis czynnik wyluzującyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 05:01
kasienka1188, pumka1990 lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Witajcie, dołączam! Testuję 16 grudnia:) Trzy lata temu tez liczyłam, że upragnione dwie kreski zobaczę tuż przed świetami. Wtedy musiałam poczekać, jeszcze dwa miesiące, może w tym roku będzie inaczej:) plan działania obmyślony. Wznioski z poprzedniego cyklu wyciągnięte. Jestem dobrej myśli:)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
To ja też się dołączę. Ciężko powiedzieć kiedy będzie owu, bo ten cykl jakiś dziwny (testy owulacyjne wychodzą mi dodatnie od 4 dc;)).
Ale poproszę o wpisanie mnie na 9.12
(i jak zrobię test wcześniej to możecie mnie wychłostać.)Majaaa lubi tę wiadomość
I IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -
nick nieaktualnyEdwarda już Wam mówiłam, żebyście mnie nie rozśmieszały wiekiem jeśli uda mi się zajść to najmłodsze pełnoletnie dziecko będę miała w wieku 60 lat :p i co z tego?
Uważam, że powinno się mieć dzieci kiedy się jest na to emocjonalnie gotowym. Dla jednego to 20 dla innego 40 lat.
Mi dopiero teraz, w tym wieku, dziecko nie będzie w niczym "przeszkadzało".
Jak miałam 30parę lat to chciałam, żeby były starsze, żeby nie było pieluch, uwiązania itp. Teraz chcę pieluchy i uwiązanie
A w temacie: dziś 10 dc i zrobię pierwszy owu test. Zobaczymy na czym stoję.MałaMi90, KAL, 1000, Dominisia883 lubią tę wiadomość
-
KAL, wpisz mnie proszę na 18 grudnia...
Gdybym wiedziała, ze zachodzenie w ciąże jest takie trudne, zaczęłabym sie starać juz kilka lat temu... teraz sobie tylko co miesiąc pluje w brodę, ze za pozno sie za to wzięliśmy...pumka1990 lubi tę wiadomość
-
witaj Majaaa! TO testujemy razem i powiem Ci ze ja 8 lat temu zaczęłam się starać a zaszłam w styczniu. Teraz też bym tak mogła bo Wagi to doby znak zodiaku
Styczeń 2007 synek ❤
Październik 2010 córcia ❤
Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
Listopad 2018 synek 💗