Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Halo halo, drogie Panie! Coś u nas tu głucho...
Szykujecie się do świąt albo Mikołajek ?
U mnie żadnych przygotowań, przeprowadziliśmy się niedawno i jeszcze echo bije więc można by pomyśleć o jakichś świątecznych dodatkach. Jakoś nie mam nastroju nawet o tym myśleć.. Deprecha jakaś mnie dopadła. -
ELA_L wrote:Halo, ano głucho, zrobi się ruch końcem listopada 😂
U mnie żadnych przygotowań, przeprowadziliśmy się niedawno i jeszcze echo bije więc można by pomyśleć o jakichś świątecznych dodatkach. Jakoś nie mam nastroju nawet o tym myśleć.. Deprecha jakaś mnie dopadła.
Ela, Ela, nie popadamy w jesienną (c)handre, nie wiem jak się to pisze 🙈
Nowe lokum to świetna okazja do zakupów 😘
Nic mi tak nie poprawia nastroju jak zmiana wystroju, to takie odswiezajace, również dla głowy 😉 -
nick nieaktualnyPowoli kupujemy te wszystkie rzeczy, teraz kupiliśmy w sobotę kwiatka do salonu to od razu milej. W sumie fajnie jak już będzie pachnialo choinką. Racja, że jak się tym zajmie głowę to trochę lżej. A w Mikołajki będziemy mieć rocznicę poznania się z moim mężem i parę lat później w Mikołajki się oświadczył 😊😊
megson91, joana_aska89 lubią tę wiadomość
-
ELA_L wrote:Powoli kupujemy te wszystkie rzeczy, teraz kupiliśmy w sobotę kwiatka do salonu to od razu milej. W sumie fajnie jak już będzie pachnialo choinką. Racja, że jak się tym zajmie głowę to trochę lżej. A w Mikołajki będziemy mieć rocznicę poznania się z moim mężem i parę lat później w Mikołajki się oświadczył 😊😊
To Mikołajki dla Was piękny czas 🤩 my dzień przed mikolajkami pierwszy raz się calowalismy i oficjalnie zostaliśmy para 😂🤭 a tu już 6 lat minęło, nawet nie wiem kiedy 😍 -
Turkusowa90 wrote:Mnie dopadły zatoki i ledwo żyję... Ja już czekam na jakiś wypad i buszowanie po sklepach po świąteczne ozdoby. Chciałabym też sama coś zrobić np.świąteczne skrzaty ze skarpet czy lampiony ze sloikow😊 żeby zabić tą jesienną szaruge😋
Uwielbiam rękodzieło 🤩 parę lat temu bawiłam się solidnie w decoupage, u rodziców na choince co roku wiszą moje bombki 😅 a mój dumny Tata się wszystkim chwali 💓😂
Turkusowa, jak masz jakieś foto swoich dzieł to zapodaj, z przyjemnością popatrzę, może coś w pracy z uczniami zrobię 😉 -
Poproszę o wpisanie mnie na 8.12 💜😘
Migotka, Lalia, boo123 lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
megson91 wrote:Poproszę o wpisanie mnie na 8.12 💜😘
Witamy 😊😊😊
Wpiszemy, tylko nasza Mrs.C gdzieś nam zaginęła 🤔🤔🤔 -
nick nieaktualnyTurkusowa90 wrote:Jak coś zrobię to od razu wrzucę. 😊 ja z moimi w świetlicy to już drugi tydzień robię czapeczki z wloczki. Co roku to dla nich mega zabawa i nawet chłopcy garna się do roboty😄
Ale Ty też pochwal się bombkami☺ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Turkusowa90 wrote:Stosunek LH do FSH powinien być bliski 1, u Ciebie 1,02 także moim zdaniem bardzo ładne wyniki☺
A co do ręcznych robótek też wydawało mi się, że nie potrafię sama nic zrobić, ale pracując w szkole zaczęłam wymyślać dzieciom różne prace plastyczne i tak się w to wciągnęłam, że zaczęłam nawet robić jakieś przeróbki w domu, m. in. przerobiłam lampkę, która się zbiła i został z niej klosz, do ktorego dorobilam podstawę ze sznura, a z ramki ozdobnej z przegródkami zrobiłam taki schowek na biżuterię😆
Ja dzisiaj byłam na badaniach i zrobiłam tsh, glukoze i prolaktyne, jutro wyniki 👍
Po owulacji zrobię progesteron, insulinę i żelazo 💪
Szkoła bardzo inspiruje, ja też z moimi robię różne rzeczy, ale chyba okres świąteczny jest ich ulubionym 🤩 moim zresztą też 🤣 -
Lalia wrote:Ja dzisiaj byłam na badaniach i zrobiłam tsh, glukoze i prolaktyne, jutro wyniki 👍
Po owulacji zrobię progesteron, insulinę i żelazo 💪
Szkoła bardzo inspiruje, ja też z moimi robię różne rzeczy, ale chyba okres świąteczny jest ich ulubionym 🤩 moim zresztą też 🤣
Trzymam kciukasy za wyniki😆Lalia lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
A ja ze swoimi wynikami jutro idę do gina i mam nadzieję że od razu podejmie jakieś działanie żeby to pozbijać. Ale to wcale nie przeszkadza żeby nie działać w tym cyklu bo może coś zaskoczy taki mały mikołajkowy prezent w tym cyklu małe postanowienie żeby nie patrzeć aż tak bardzo na dni płodne tylko działać od początku i cieszyć się tymi staraniami bo później jak pojawi się taki mały szkrab to już trzeba będzie być troszkę spokojniejszym
Lalia lubi tę wiadomość
-
Turkusowa90 wrote:J_meg, bardzo dobre postanowienie, też sobie takie robię w tym cyklu😊
Lalia, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
-
U mnie obecnie 8dc i już zaczął sie płodny śluz i jest go calkiem nie mało (ciekawa jestem czy Niepokalanek miał w tym swój udział, pobudzające mi bardziej hormony do dzialania albo coś). Owu za kilka dni pewnie w okolicach poniedziałku/wtorku... Jak miło że mam wtedy wolne xD 😁