Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
KR wrote:Hej dziewczyny, chcialabym dołączyć do grudniowego testowania!
Wypada przed samymi świętami wiec ufam, ze bedzie Aniołek 💚09.09.2017r. ❤
- plamienie kontaktowe i w 2 fazie cyklu
- HSK 09.18 - polipowate fragmenty endometrium z cechami wydzielania w gruczołach
- plamienie kontaktowe i w 2 fazie cyklu
- ELCO 03.19 - biopsja szyjki macicy - przewlekłe zapalenie szyjki macicy
- Bakteria ecoli w szyjce
- HSG 09.19 - ok
- plamienie w 2 fazie cyklu
- inseminacja 03.20
- histerolaparoskopia i drożność 06.20
- endometrioza
- adenomioza rozległa, tylnia sciana macicy
- progesteron
- Mąż - 1% prawidłowych ale duża liczebność plemników -
KR wrote:Hej dziewczyny, chcialabym dołączyć do grudniowego testowania!
Wypada przed samymi świętami wiec ufam, ze bedzie Aniołek 💚
Cześć, witamy, zapraszamy!!
Trzymamy mocno kciuki ✊✊😊😊KR lubi tę wiadomość
-
izqa88 wrote:Hej 😘
Przede wszystkim przyjemnych starań 🤪
Kur...przed wyjściem z pracy o 17 nie sikłam bo trzymałam siury na test owu. Pizga jak w kieleckim i żaden bus nie przyjechał przez 45 min + 50 min w busie + 20 min pieszo z przystanku! Jak wparowałam do domu to ledwo spodnie dałam radę ściągnąć 😂
Teraz leżymy sobie z tżtem przed Tv,drinkujemy i relax. Jutro do pracy oboje więc nie mamy typowego "Friday Feeling"
Izqa, a opłacało się chociaż trzymać siczki? Jak Twój owu? 😂 -
lorinka9191 wrote:Dziewczyny, obyśmy miały przepiękne prezenty pod choinkę w postaci dwóch kreseczek 🍀👣🍀
To byłyby wymarzone święta 😍😍😍lorinka9191 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Ja mam owu za 6-7 dni. Testowanie by było 5.12... Jednak kiepsko to widzę. Niby wszystko jest możliwe, ale wyczuwam że dzień po owulacji może być za późno na grudniową fasolkę a niestety wcześniej nie mamy jak próbować.Lalia lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
nick nieaktualnyLalia wrote:Izqa, a opłacało się chociaż trzymać siczki? Jak Twój owu? 😂
Bladzioch straszny 😂
Teoretycznie owu dopiero za tydzień ale chce robić testy żeby mieć lepszą orientację czy ból/ śluz idą w parze z testami.
Fajnie że nas coraz więcej przybywa 😍 -
AleOla26 wrote:Witajcie
Ja mam owu za 6-7 dni. Testowanie by było 5.12... Jednak kiepsko to widzę. Niby wszystko jest możliwe, ale wyczuwam że dzień po owulacji może być za późno na grudniową fasolkę a niestety wcześniej nie mamy jak próbować.
Przepraszam, Kliknelam że lubię zamiast cytuj 😒
Kochana, nigdy nie wiadomo co do dnia i godziny kiedy dokładnie była owu, więc próbuj 😘
Moja koleżanka wspolzyla z mężem 6 dni przed owu (bo nie planowali dzidzi) i teraz jest w 6 miesiącu ciąży, wniosek z tego taki że albo miała jednak wcześniej owu albo jej mąż ma jakieś hybrydowe plemniki 😜
Więc się nie zniechecaj, wszystko jest możliwe 😉 -
Hej.
Jestem tu nowa i chciałabym dołączyć do wątku w grudniu planowana @ 13.12 wiec może 15.12 będę testować mam nieregularne cykle wiec zobaczymy ☺️Lalia lubi tę wiadomość
I FET: 17.09 ❄️5.1.1 ❤️
7dpt : 59,2; prog: 26,42ng/ml • 9dpt: 142; prog: 32,26ng/ml (306,7%) • 11dpt: 288; prog: 24,16ng/ml (140,7%) • 19dpt: 3991; prog: 13,72 (93,1%) • 21dpt: 6995; prog: 26,65 (75,3%)• 23dpt: 3mm okruszka z ❤️• 7t6d: crl 1,58cm; 174bpm ❤️
Krakovi
4.1.1 ❄️❄️ na zimowisku
11.01.2022-20.03.2022 9t4d (6t1d) 😔💔
01.21 CB 😔💔 -
nick nieaktualnyJa dziś od rana ból jajnika miałam, zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny. Wypiłam dużo wody, żeby mieć czym sikać i powtórzyć i wyszedł bledszy 🤔 no ale zadziałaliśmy na luzie, może się uda. Trochę szybko bo mam długie cykle i nie spodziewałam się aż tak szybkiej owu
Śluz też typowo płodny.Lalia lubi tę wiadomość
-
Kagu3 wrote:Ja dziś od rana ból jajnika miałam, zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny. Wypiłam dużo wody, żeby mieć czym sikać i powtórzyć i wyszedł bledszy 🤔 no ale zadziałaliśmy na luzie, może się uda. Trochę szybko bo mam długie cykle i nie spodziewałam się aż tak szybkiej owu
Śluz też typowo płodny.
Nie znam się na tym dokładnie, ale Dziewczyny na innych wątkach pisały, żeby przed zrobieniem testu owu nie pić 2-3 godz, może właśnie dlatego ten drugi Ci wyszedł jaśniejszy, bo pilaś przed zrobieniem 🙂Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
nick nieaktualny
-
Klaudia9212 wrote:Hej.
Jestem tu nowa i chciałabym dołączyć do wątku w grudniu planowana @ 13.12 wiec może 15.12 będę testować mam nieregularne cykle wiec zobaczymy ☺️
Witamy Klaudia, super że dołączyłaś!
Napiszesz coś o sobie? 😊 Czy masz już dzieciaczki, ile się starcie itd?
Trzymam kciuki za grudniowy test! ✊✊ -
Hej.
Melduję się z testowaniem na 6 grudnia.
Trzymam za, resztę staraczek kciuki, żeby to był ostatni cykl 💪Niedziela_2007, Lalia lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyWitajcie ❤
Mialzm testować w lidtopadzie ale owu dopiero byla wczoraj. Mogę dolaczyc i zapisać się na 01.12?
Mam 30 lat, narzeczony 28. To drugi cykl staran po poronieniu. W grudniu na swieta bierzemy slub, wiec II w grudniu to bylby piękny prezent slubny 😊
Trzymam za nas wszystkie kciuki ✊🤞❤Lalia, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
Pszczolka36l wrote:Hej.
Melduję się z testowaniem na 6 grudnia.
Trzymam za, resztę staraczek kciuki, żeby to był ostatni cykl 💪
Witamy 🐝 kibicujemy, żebyś miała piękny prezent mikolajlowy 😍 -
joana_aska89 wrote:Witajcie ❤
Mialzm testować w lidtopadzie ale owu dopiero byla wczoraj. Mogę dolaczyc i zapisać się na 01.12?
Mam 30 lat, narzeczony 28. To drugi cykl staran po poronieniu. W grudniu na swieta bierzemy slub, wiec II w grudniu to bylby piękny prezent slubny 😊
Trzymam za nas wszystkie kciuki ✊🤞❤
Witamy wśród nas Joanna 😊 mocno trzymam kciuki żebyście mieli wspaniały ślub już z bejbusiem w brzuszku 😍joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny