Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
joana_aska89 wrote:Witajcie ❤
Mialzm testować w lidtopadzie ale owu dopiero byla wczoraj. Mogę dolaczyc i zapisać się na 01.12?
Mam 30 lat, narzeczony 28. To drugi cykl staran po poronieniu. W grudniu na swieta bierzemy slub, wiec II w grudniu to bylby piękny prezent slubny 😊
Trzymam za nas wszystkie kciuki ✊🤞❤
O, to byłby wspaniały prezent na mikolajki 🙂 trzymam kciuki ✊joana_aska89 lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Lalia wrote:Witamy 🐝 kibicujemy, żebyś miała piękny prezent mikolajlowy 😍
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Ale nas tu sporo w tym cudnym wątku 😊
Dzień dobry wszystkim 😘 -
joana_aska89 wrote:Witajcie ❤
Mialzm testować w lidtopadzie ale owu dopiero byla wczoraj. Mogę dolaczyc i zapisać się na 01.12?
Mam 30 lat, narzeczony 28. To drugi cykl staran po poronieniu. W grudniu na swieta bierzemy slub, wiec II w grudniu to bylby piękny prezent slubny 😊
Trzymam za nas wszystkie kciuki ✊🤞❤
Trzymam kciuki, żebyście pierwszy taniec zatańczyli już we trójkę 👣✊Lalia, joana_aska89 lubią tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Pszczolka36l wrote:Zaczynam powatpiewac czy się uda. Za bardzo mi zależy żeby udało się teraz a wiadomo jak jest.
Naprawdę rozumiem, że bardzo Ci zależy 😘
Ale nie trać nadziei, jesteśmy tu żeby się wspierać i nawet jeśli Ty będziesz wątpić my będziemy Ci kibicować 😉😘Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Witamy Klaudia, super że dołączyłaś!
Napiszesz coś o sobie? 😊 Czy masz już dzieciaczki, ile się starcie itd?
Trzymam kciuki za grudniowy test! ✊✊
Mam 27 lat. To będzie nasze Pierwsze dziecko. Maz nie mógł mnie długo przekonać. To już Będzie nasz 4 cs. Ciagle z mężem pracujemy , bo wykańczanym dom. Widzimy się co drugi weekend wiec ciężko nam się wpasować w moje nieregularne cykle. Badania mam ok tj pisze poniżejI FET: 17.09 ❄️5.1.1 ❤️
7dpt : 59,2; prog: 26,42ng/ml • 9dpt: 142; prog: 32,26ng/ml (306,7%) • 11dpt: 288; prog: 24,16ng/ml (140,7%) • 19dpt: 3991; prog: 13,72 (93,1%) • 21dpt: 6995; prog: 26,65 (75,3%)• 23dpt: 3mm okruszka z ❤️• 7t6d: crl 1,58cm; 174bpm ❤️
Krakovi
4.1.1 ❄️❄️ na zimowisku
11.01.2022-20.03.2022 9t4d (6t1d) 😔💔
01.21 CB 😔💔 -
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:Zaczynam powatpiewac czy się uda. Za bardzo mi zależy żeby udało się teraz a wiadomo jak jest.
Ee no z takim nastawieniem nigdzie nie dojdziemy.
Każdej z nas zależy,jednej bardziej i ma wkrętę na maxa,innej też zależy ale potrafi skupić się na życiu codziennym i nie schizuje na maxa.
Ja osobiście zaliczam się do pierwszego grona jednak robię co mogę,łykam witaminy,mierzę temp,robię testy owu i będę męża atakować. Reszta to już magia i loteria.
Mam przeczucie że czeka nas pełen emocji grudzień 😍Kitka_87, Pszczolka36l, joana_aska89 lubią tę wiadomość
-
Lalia, izqa po półtora rocznej walce mam chyba dołek. Mimo iż mąż bierze leki(kiepskie nasienie) mi gin też dał coś na podkręcanie ale nie na pęcherzyki to przyszedł moment, że czuję i strach(ostatnie wydarzenia u dziewczyb, ciążę pozamaciczne albo biochemiczne) i czuję się wypalona. W tamtym cyklu cieszyła się, że kończy się cykl i zacznie nowy i z moimi lekami i męża już jest szansa. Tak teraz przygaslam. Sorki chyba powinnam chwilowo się usunąć z forum coby nie smecic.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:Lalia, izqa po półtora rocznej walce mam chyba dołek. Mimo iż mąż bierze leki(kiepskie nasienie) mi gin też dał coś na podkręcanie ale nie na pęcherzyki to przyszedł moment, że czuję i strach(ostatnie wydarzenia u dziewczyb, ciążę pozamaciczne albo biochemiczne) i czuję się wypalona. W tamtym cyklu cieszyła się, że kończy się cykl i zacznie nowy i z moimi lekami i męża już jest szansa. Tak teraz przygaslam. Sorki chyba powinnam chwilowo się usunąć z forum coby nie smecic.
Jeśli przerwa od forum pozwoli Ci się zrelaksować to jak najbardziej ale jeśli się chcesz usunąć bo nam smęcisz to absolutnie nie!
Każda będzie miała moment smęcenia a gdzie najlepiej jak nie tutaj?
Przecież nie będziemy tżtom wiecznie biadolić bo trzeba jednak jakiś ogień w związku tlić.
Może zrób sobie chwilowego reseta? Kąpiel,wino,spotkanie z kumpelami albo jakaś randka z tżtem 😉Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
Klaudia9212 wrote:Mam 27 lat. To będzie nasze Pierwsze dziecko. Maz nie mógł mnie długo przekonać. To już Będzie nasz 4 cs. Ciagle z mężem pracujemy , bo wykańczanym dom. Widzimy się co drugi weekend wiec ciężko nam się wpasować w moje nieregularne cykle. Badania mam ok tj pisze poniżej
Klaudia, ja mam 25, też starania o pierwsze dzieciątko, ale obecnie jestem w trakcie 6 cyklu.
Dopóki nie trafiłam na forum nie zdawałam sobie sprawy ile kobiet ma trudności i jakie dramatyczne historie za sobą.
Jedno co się jak na razie nauczyłam, to czekać, a jak długo nic się nie zmienia to badać 😉 -
Pszczolka36l wrote:Lalia, izqa po półtora rocznej walce mam chyba dołek. Mimo iż mąż bierze leki(kiepskie nasienie) mi gin też dał coś na podkręcanie ale nie na pęcherzyki to przyszedł moment, że czuję i strach(ostatnie wydarzenia u dziewczyb, ciążę pozamaciczne albo biochemiczne) i czuję się wypalona. W tamtym cyklu cieszyła się, że kończy się cykl i zacznie nowy i z moimi lekami i męża już jest szansa. Tak teraz przygaslam. Sorki chyba powinnam chwilowo się usunąć z forum coby nie smecic.
Pszczolka, a może zamiast usuwać się z forum, zrób sobie jeden cykl przerwy od starań, tylko jeden, tak żebyś mogła przez ten czas odpocząć od niepewności, oczekiwań, od może wymuszanych starań itd. Dzieciątko jest największym szczęściem, ale potrzebuje też szczęśliwych rodziców 😘 wyjdź z ukochanym na spacer, kochajcie się wtedy kiedy chcecie a nie wstrzeliwujcie się w owulacje, zadbajcie o siebie i o swój związek 😉Pszczolka36l, joana_aska89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ounai ja mam jeszcze 2 miesiące 36lat. Mentalnie czuje się na poniżej 30 ale i moje cialo też na menopauze.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Pszczolka36l wrote:Lalia, izqa po półtora rocznej walce mam chyba dołek. Mimo iż mąż bierze leki(kiepskie nasienie) mi gin też dał coś na podkręcanie ale nie na pęcherzyki to przyszedł moment, że czuję i strach(ostatnie wydarzenia u dziewczyb, ciążę pozamaciczne albo biochemiczne) i czuję się wypalona. W tamtym cyklu cieszyła się, że kończy się cykl i zacznie nowy i z moimi lekami i męża już jest szansa. Tak teraz przygaslam. Sorki chyba powinnam chwilowo się usunąć z forum coby nie smecic.
Każda z nas przechodzi jakiś kryzys związany ze staraniami, to normalne i wcale nie musisz sie odsuwac z forum bo wszystkie rozumiemy te dołki. One wynikają z bezradności, rozczarowań itd... Czasem trzeba w sobie przeżyć ten smutek, wyplakac się, wygadac, wyrzucić te siedzące i klebiace się coraz bardziej przez miesiące emocje.
Chyba ze chcesz odsunąć sie od forum zeby oczyścić glowe i czujesz ze Ci to pomoże to rób co Ci serce podpowiada. Ale jesli czujesz się lepiej gdy mozesz się tu nam wygadac to zostań. A my trzymamy wciąż kciukk by i Wam się w koncu udalo.
Oby ten grudzień okazal się magiczny dla każdej z nas.Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
Ounai, Izqa, pszczolka niezależnie od wieku wszystkie przeżywamy to samo 😘
I wspaniałe jest to że mimo wieku, zawodu, różnych związków i historii mamy wspólny cel i pragnienie i właśnie tu możemy znaleźć zrozumienie i wsparcie 😘
Odzyskuje tutaj wiarę w solidarność jajników 💪💪💪 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Ounai, Izqa, pszczolka niezależnie od wieku wszystkie przeżywamy to samo 😘
I wspaniałe jest to że mimo wieku, zawodu, różnych związków i historii mamy wspólny cel i pragnienie i właśnie tu możemy znaleźć zrozumienie i wsparcie 😘
Odzyskuje tutaj wiarę w solidarność jajników 💪💪💪
Stowarzyszenie zjednoczonych jajników 😎
Ja nadal w pracy 😫
Chyba sobie walnę kąpiel jak wrócę,później coś zjemy,walniemy drinka albo pinć i może uda mi się zaatakować tżta. W taki marazm wpadliśmy na jesień że najchętniej by człowiek tylko spał,jadł & repeat