Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki będę testować razem z Wami 😊 Może w końcu się uda 😊
Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylorinka9191 wrote:Dziewczyny, dopiszcie mnie proszę na 14.12 🍀
Szukałam listy, kto kiedy testuje, ale nie mogę znaleźć, ślepa jestem, czy nie ma tutaj takiej? 🤷♀️
Chyba nie many jeszcze.
Ja to wogole osioł jestem na tym forum,zawsze myślałam że jestem w miarę obeznana z technologią ale tutaj ani subskrypcji wątku nie idzie zrobić ani wejść do ostatniej przeczytanej wiadomości 😂
-
lorinka9191 wrote:Dziewczyny, dopiszcie mnie proszę na 14.12 🍀
Szukałam listy, kto kiedy testuje, ale nie mogę znaleźć, ślepa jestem, czy nie ma tutaj takiej? 🤷♀️
Jest na pierwszej stronie, ale w którymś tam poście z kolei, musisz na pierwszej zeskrolowac trochę w dółlorinka9191 lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Jest na pierwszej stronie, ale w którymś tam poście z kolei, musisz na pierwszej zeskrolowac trochę w dół
Dokladnie 9 post na pierwszej stronie, tam Mrs.C. wstawila listę. -
Mrs.C wrote:Grudniowe brzuszki:
1. Kagu3, Doomi03
2.
3 . Agus92
4. Samosiowa88
5. Lalia
6. Evelle28, Mrs.C, Biedronka89
7.
8.
9. Turkusowa90
10.
11.
12.
13.
14.
15. Boo123
16.
17.
18.
19. Niedziela_2007
20. MO46IKA
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
Legenda:
Kochana może udałoby Ci się zedytowac Twój pierwszy post na wątku i tam wkleić listę żeby była łatwiej widoczna? -
doomi03 wrote:U mnie obecnie 8dc i już zaczął sie płodny śluz i jest go calkiem nie mało (ciekawa jestem czy Niepokalanek miał w tym swój udział, pobudzające mi bardziej hormony do dzialania albo coś). Owu za kilka dni pewnie w okolicach poniedziałku/wtorku... Jak miło że mam wtedy wolne xD 😁
U mnie też owu we wtorek 😂😂 -
Sylwucha wrote:Dziewczynki będę testować razem z Wami 😊 Może w końcu się uda 😊
Sylwucha, oby ten cykl był TYM 😍 -
Dziewczyny, śniło mi się że zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, ale ja byłam tak sceptycznie nastawiona że się w ogóle nie cieszyłam, bo zrobiłam go przed terminem miesiączki i byłam pewna że ten test to blef 🙈
-
Lalia wrote:Dziewczyny, śniło mi się że zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, ale ja byłam tak sceptycznie nastawiona że się w ogóle nie cieszyłam, bo zrobiłam go przed terminem miesiączki i byłam pewna że ten test to blef 🙈
Ejj też mi się dziś śniło ze zrobiłam test i był pozytyw 😂 już nawet nasze własne marzenia nam się śnią xD -
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny, śniło mi się że zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, ale ja byłam tak sceptycznie nastawiona że się w ogóle nie cieszyłam, bo zrobiłam go przed terminem miesiączki i byłam pewna że ten test to blef 🙈
-
doomi03 wrote:Ejj też mi się dziś śniło ze zrobiłam test i był pozytyw 😂 już nawet nasze własne marzenia nam się śnią xD
Doomi, oby to były prorocze sny 😂😂😂😍doomi03 lubi tę wiadomość
-
Turkusowa, Ela, jakbym wiedziała że mój sen obudzi w Was takie koszmary to bym go nie opowiadała ☹️☹️
Naprawdę mam nadzieję, że nam się uda, że wkrótce będziemy mamami 😘Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Turkusowa, Ela, jakbym wiedziała że mój sen obudzi w Was takie koszmary to bym go nie opowiadała ☹️☹️
Naprawdę mam nadzieję, że nam się uda, że wkrótce będziemy mamami 😘
Jasne, że się uda, grudzień skończymy z pozytywnymi testami. I to w realu, nie w snach 💪💪💪Lalia lubi tę wiadomość
-
ELA_L wrote:Nic się nie dzieje. Pokazują te sny, jak starania o dziecko zajmują myśli. Wszystko się skupia na testach, terminach owulacji, miesiączki. Nawet przez sen głowa pracuje.
Jasne, że się uda, grudzień skończymy z pozytywnymi testami. I to w realu, nie w snach 💪💪💪
W pełni się Ela zgadzam z Tobą 💓
Witaj Ounai w naszym zacnym towarzystwie, super że dołączyłaś 😊 Może opowiesz nam troszkę o sobie? -
nick nieaktualnyOunai wrote:Cześć dziewczyny, dołączam do grona wpiszcie mnie na 1.12
Hej 😘
Przede wszystkim przyjemnych starań 🤪
Kur...przed wyjściem z pracy o 17 nie sikłam bo trzymałam siury na test owu. Pizga jak w kieleckim i żaden bus nie przyjechał przez 45 min + 50 min w busie + 20 min pieszo z przystanku! Jak wparowałam do domu to ledwo spodnie dałam radę ściągnąć 😂
Teraz leżymy sobie z tżtem przed Tv,drinkujemy i relax. Jutro do pracy oboje więc nie mamy typowego "Friday Feeling" -
Hej dziewczyny, chcialabym dołączyć do grudniowego testowania!
Wypada przed samymi świętami wiec ufam, ze bedzie Aniołek 💚Lalia lubi tę wiadomość
09.09.2017r. ❤
- plamienie kontaktowe i w 2 fazie cyklu
- HSK 09.18 - polipowate fragmenty endometrium z cechami wydzielania w gruczołach
- plamienie kontaktowe i w 2 fazie cyklu
- ELCO 03.19 - biopsja szyjki macicy - przewlekłe zapalenie szyjki macicy
- Bakteria ecoli w szyjce
- HSG 09.19 - ok
- plamienie w 2 fazie cyklu
- inseminacja 03.20
- histerolaparoskopia i drożność 06.20
- endometrioza
- adenomioza rozległa, tylnia sciana macicy
- progesteron
- Mąż - 1% prawidłowych ale duża liczebność plemników