Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlene28 wrote:Twinsowa przykro mi, ale jednocześnie wiem, że Ci ulżyło, bo nie ma nic gorszego niż tkwić w niepewności. Taka ciąża w ogóle nie cieszy, a przysparza tylko stresu, tak jak sama napisałaś. Plusy całej sytuacji widzę 2: Twoje nastawienie i fakt, że to nie była pozamaciczna. Teraz odpoczywaj, a niedługo znowu się uda i tym razem szczęśliwie do 😘
Pszczółko sikaj co drugi dzień to będzie ładnie ciemniała 😊 trzymam kciuki cały czas i myślami jestem z Tobą 😘
Ps. Mnie bolą piersi jakby były poobijane i jestem bardziej wrażliwa na zapachy, ale na szczęście tamte wymioty były jednorazowe i póki co mam spokój. 3 dni do wizyty, trwa wielkie odliczanie...04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Twinsowa, przynajmniej sytuacja się wyjaśniła 😘 masz pewność, że jajowody są drozne, jajniki ładnie pracują, tylko czekać kiedy znowu zobaczysz dwie kreseczki 😘 przytulam mocno 😘
Pszczółka, może z tych emocji nie wylaczylas świateł 😂 bo testy wyraźnie pokazują piękne kreski 🤩
U mnie 28 dc, 13 dpo, cycki bolą, brzuch też a tempka delikatnie spadła więc jutro się okaże co i jak 🤔 chociaż do wczoraj to brzuch mnie bardziej kłuł, jakbym miała kolke, a dzisiaj chyba już tak typowo okresowo ćmiPszczolka36l, motylek1909 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Twinsowa, przynajmniej sytuacja się wyjaśniła 😘 masz pewność, że jajowody są drozne, jajniki ładnie pracują, tylko czekać kiedy znowu zobaczysz dwie kreseczki 😘 przytulam mocno 😘
Pszczółka, może z tych emocji nie wylaczylas świateł 😂 bo testy wyraźnie pokazują piękne kreski 🤩
U mnie 28 dc, 13 dpo, cycki bolą, brzuch też a tempka delikatnie spadła więc jutro się okaże co i jak 🤔 chociaż do wczoraj to brzuch mnie bardziej kłuł, jakbym miała kolke, a dzisiaj chyba już tak typowo okresowo ćmi
Kurczę nie chce nakręcić Ale ja w tej ciąży co zaszlam to też mi gdzieś ok. Nawet 14 dp temp.spadla czy tam nawet 15 dp Ale ja nie testowałem bo.miesiac wcześniej zatestowalam I wychodziły blade krechy I już powoli zaczynaliśmy się cieszyć A tu bach okres za parę dni. Także spokojnie czekaj. Temp. To jeszcze nie wyznacznik 😁 trzymam mocno kciuki bo należy się wam już dzidzia 😁😘Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
AsiaKK wrote:Kurczę nie chce nakręcić Ale ja w tej ciąży co zaszlam to też mi gdzieś ok. Nawet 14 dp temp.spadla czy tam nawet 15 dp Ale ja nie testowałem bo.miesiac wcześniej zatestowalam I wychodziły blade krechy I już powoli zaczynaliśmy się cieszyć A tu bach okres za parę dni. Także spokojnie czekaj. Temp. To jeszcze nie wyznacznik 😁 trzymam mocno kciuki bo należy się wam już dzidzia 😁😘
Asia, temp mi spadła ale do takiej jak przed wczoraj, a ta się utrzymywała chyba przez pół drugiej fazy, więc w sumie prawie cały czas jest na tym samym poziomie tylko z niewielkimi skokami co parę dni 😉 mi jak spada tempka na okres to bardzo gwałtownie, czyli np jak dzisiaj miałam 36,22 to jeśli jutro ma przyjść okres to spadnie poniżej 36,00 pewnie 😉 ja mierze pod językiem, a nie w pochwie to mam ogólnie niższe tempki niż inni, wczoraj na wieczór z glupa zmierzylam w pochwie i było 37,28 😂 ale wieczorem też jest zawsze najwyższa temp więc to kompletnie nic nie znaczy 😁
Plan jest taki, jutro sikam niezależnie od wszystkiego 😁 nawet jak mi się plamienie/okres zacznie to po to by potwierdzić że to @ 😉
Jedyne co mnie zastanawia, to że cały czas mi mega mokro, jak podczas owulacji 😅 tylko to nie taki przezroczysty śluz, tylko bardziej kremowy i zastyga na gaciach w skorupke, sorki za szczegóły 😂
A nie pamiętam czy mam tak zawsze przed okresem 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 09:56
Ounai, motylek1909, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Asia, temp mi spadła ale do takiej jak przed wczoraj, a ta się utrzymywała chyba przez pół drugiej fazy, więc w sumie prawie cały czas jest na tym samym poziomie tylko z niewielkimi skokami co parę dni 😉 mi jak spada tempka na okres to bardzo gwałtownie, czyli np jak dzisiaj miałam 36,22 to jeśli jutro ma przyjść okres to spadnie poniżej 36,00 pewnie 😉 ja mierze pod językiem, a nie w pochwie to mam ogólnie niższe tempki niż inni, wczoraj na wieczór z glupa zmierzylam w pochwie i było 37,28 😂 ale wieczorem też jest zawsze najwyższa temp więc to kompletnie nic nie znaczy 😁
Plan jest taki, jutro sikam niezależnie od wszystkiego 😁 nawet jak mi się plamienie/okres zacznie to po to by potwierdzić że to @ 😉
Jedyne co mnie zastanawia, to że cały czas mi mega mokro, jak podczas owulacji 😅 tylko to nie taki przezroczysty śluz, tylko bardziej kremowy i zastyga na gaciach w skorupke, sorki za szczegóły 😂
A nie pamiętam czy mam tak zawsze przed okresem 🙈
Miałam tak samo... 😉 też ten spadek był lekki i nie pod kreskę. I dużo sluzu I zastygal na biało kremowo... Ale czekamy! ✊Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
01.2021 -
AsiaKK wrote:Miałam tak samo... 😉 też ten spadek był lekki i nie pod kreskę. I dużo sluzu I zastygal na biało kremowo... Ale czekamy! ✊
Nie nastawiam się ani tak ani tak 😁
Jak będą kreseczki to chyba zatancze nago na balkonie 🤩😍
Jak będzie okres, to niech przychodzi szybko i bezboleśnie, bo ja muszę brać przeciwbólowe podczas miesiączki a na sylwestra chce coś się napić a nie lykac tabsy 😂 -
Lalia wrote:Nie nastawiam się ani tak ani tak 😁
Jak będą kreseczki to chyba zatancze nago na balkonie 🤩😍
Jak będzie okres, to niech przychodzi szybko i bezboleśnie, bo ja muszę brać przeciwbólowe podczas miesiączki a na sylwestra chce coś się napić a nie lykac tabsy 😂
Beda mieć sąsiedzi widoki 😁💃Lalia lubi tę wiadomość
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
01.2021 -
Został mi jeden test więc stwierdziłam, że co się będzie marnować i siknęłam. Tak, że od góry:
6dpo
11dpo
12dpo
19dpo (4 dni po terminie @)
Edit: link
https://zapodaj.net/a605e728c8834.jpg.html
Zaraz Was będę nadrabiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 10:59
motylek1909, Kitka_87, Madlene28, BB__Anna lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Został mi jeden test więc stwierdziłam, że co się będzie marnować i siknęłam. Tak, że od góry:
6dpo
11dpo
12dpo
19dpo (4 dni po terminie @)
Zaraz Was będę nadrabiać
Kochana, nie wstawilas linku 😘
Justyna, podglądnęłam Twój wykres i chyba perfekcyjne seksy były przed samą owulacja 😂Ounai lubi tę wiadomość
-
Twinsowa, bardzo mi przykro. Ale podobno puste jajo zdarza się raz. Też chyba by mi ulżyło. Teraz uda się i będzie zdrowa, silna dzidzia. Ale zmieniłabym lekarza, ten Twój to jakiś konował. Kto to widział żeby tak kogoś głupio nakręcac. No i jak mogła sklamac, że coś widzi?
Pszczółka jest piękna kreska, gratulacje! Nie mogę się doczekać Twojej bety! -
Lalia wrote:Kochana, nie wstawilas linku 😘
Justyna, podglądnęłam Twój wykres i chyba perfekcyjne seksy były przed samą owulacja 😂
BTW, nie mogę się doczekać Twojego pozytywnego testu. Czuję że taki właśnie będzie
Wirusy ciążowe wysyłam :
👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾👾Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 10:34
Lalia, Kitka_87, justyna1719 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie staraczki i ciążowe brzuszki 😍
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i jestem oczarowana tym magicznym miesiącem i wysypem ciążowych brzuszków. Ostatnimi czasy nie wypowiadam się w ogóle na forach bo tylko nie potrzebnie się nakręcałam,ale przyjemnie mi się Was czyta i postanowiłam przyłączyć się pod końcówkę grudnia. Na 5 stycznia wypada mi termin @, ale testować chciałabym jeszcze 31.12 żeby przed sylwestrem wiedzieć czy się udało. Natomiast czuję wewnętrznie że nie wyszło w tym cyklu, zero, dosłownie zero objawów, nawet piersi mnie nie bolą. Trądzik dopiero pojawił się wczoraj a nie w 5 dpo tak jak we wcześniejszych cyklach. Śluz niezmiennie lepki w drugiej fazie cyklu (a czytałam że wiele z dziewczyn którym się udało, miały w fazie lutealnej "mokro", dużo kremowego śluzu). Nic nie przemawia za tym żeby miało się udać, ale człowiek jeszcze wierzy, ma nadzieję.
Dziś temperatura (zawsze mierzę w ustach) poszła w górę ale nie wiem czy to dobry znak czy nie niestety w tym cyklu nie udało mi się zmierzyć progesteronu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 10:48
motylek1909, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
-
Twinsowa przykro mi bardzo.wiem jak sie czujesz.
Ze mną w tym cyklu coś dziwnego się dzieje.mam ciągle dużą ochotę na ❤ a to u mnie rzadko się zdarza😁.W każdym razie działamy.coś czuję że owulacja będzie dużo szybciej niż zawsze.Lalia lubi tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
AsiaKK wrote:To będzie dzidzi niedługo 😉 głowę zajmiesz urządzeniem, kupowanie swojego plus twój będzie na miejscu 😁 my wybudowaliśmy dom Ale narazie stan surowy otwarty... decyzję o tym kiedy będziemy kończyć mamy podjąć jak się ciaza pojawi... mieszkamy w Niemczech i pomimo wybudowania domu do końca nie wiemy co dalej 🤔 Ale mi się to trochę nie podoba,bo będę czuć presję z dzieckiem. Tak to byśmy konczyli, planowali... No co z. Zobaczymy co mój na to. Chociaż jego opcja z poczekaniem do ciąży wydaje się rozsadniejsza. Ale co jak co urządzenie mieszkania/ domu to moje kolejne marzenie... uwielbiam to wybieranie... podłogi, ściany, płytki,a potem meble,dodatki 😍
Lalia lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Ounai, może ja nie zrozumiałam Twojego postu, ale na tym zdjęciu miały być testy z 6,11,12 i 19 dc??
Bo mi się otwiera zdjęcie dwóch z 13 dc 😅
Chyba że to mi się testy Pszczółki otwierają, ale klikam Twój link z Twojego posta 😂
Dzięki za trzymanie kciuków 😘
Angel, witaj kochana 😘
Ja mam 28 dc, 13 dpo, według jednej apki termin @ na dziś, według drugiej na jutro, a czuję się niemal jak co miesiąc 😁 bolą mnie cycki od pachy, brzuch pobolewa, a tempka nie spadła pod kreskę 😁
Jedyne co mnie zastanawia, to zamiast bólu całego brzucha, bardziej to kolke przypomina, mam mokro w gaciach jak podczas owu i na razie nie bolą mnie plecy, a zawsze napierdzielaja 🤔
Więc gdyby nie to że baaaardzo baaaardzo wsluchuje się w swój organizm i prowadzę wykres, to nie zauwazylabym tych delikatnych różnic, ale mało kiedy cykle są takie same, więc te różnice mogą świadczyć i o kreseczkach i o @ 🤷♀️
Cieszę się, że dołączyłaś bo u nas fajna atmosfera na wątku się zrobiła, nie tylko staraniowa, ale po prostu fajnie nam się pisze 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 10:56
Angel lubi tę wiadomość
-
Ounai, a tak sobie myślę... Możliwe że oglądałaś zdjęcie testów Pszczółki, a potem wstawilas swój link zamiast swojego? 😅
-
Twinsowa wrote:Kochane źle się poczułam wieczorem i pojechałam na IP. na usg tak jak się spodziewałam nie widać nic w jamie macicy. Na szczęście jajniki ładne, w nich też nic nie widać. Beta spadła do 55.
Odstawilam te zastrzyki, już wczoraj z nich zrezygnowałam.
Teraz zaczęłam krwawic. Także podejrzewam, że nasienie męża jednak jest w kiepskiej formie i prawdopodobnie to było puste jajo plodowe
Jakoś mi lżej bo byłam bardziej zmęczona niż szczęśliwa tą "ciąża"
Załamana nie jestem ☺️☺️
Trzymaj się Kochana ❤️Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Ounai wrote:Lalia, oglądałam testy Pszczolki i najwidoczniej musiałam wkleić jej link. Już poprawione. Życzę Ci jutro takiego tesciora jak ja miałam dzisiaj 😘
Ja wczoraj sobie zrobiłam podsumowanie roku ❤️🎉🎇 na instagramie jest taka możliwość my Best nine. I doszłam do wniosku że miałam fajny rok ❤️ dużo dał, pokazał, nauczył.Lalia, justyna1719 lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualnyTwinsowa wrote:Kochane źle się poczułam wieczorem i pojechałam na IP. na usg tak jak się spodziewałam nie widać nic w jamie macicy. Na szczęście jajniki ładne, w nich też nic nie widać. Beta spadła do 55.
Odstawilam te zastrzyki, już wczoraj z nich zrezygnowałam.
Teraz zaczęłam krwawic. Także podejrzewam, że nasienie męża jednak jest w kiepskiej formie i prawdopodobnie to było puste jajo plodowe
Jakoś mi lżej bo byłam bardziej zmęczona niż szczęśliwa tą "ciąża"
Załamana nie jestem ☺️☺️