Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
AiCha4811 wrote:Ja chyba tylko ze dwa cykle prz3z ten rok mialam taki pozytyw
Ps jak dodajesz zdjęcie żeby sie wyświetliło od razu w poście? ?
Mi piękne pozytywy wychodzą dopiero po ciazy i to takie ze jeszcze mocz się dobrze nie wciąga w test a już widać wynik.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/268bb42ccd8b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 08:54
-
Oookeeey dzięki ciekawe czemu po ciąży może chodzi o to ze gospodarka hormonalna się stabilizuje po ciąży (albo rozstraja ale raczej te pierwsze) . Żywię ogromną nadzieję że uda mi się i bez pozytywnego testu owu zajść w tą cudowną ciążę, a potem to juz jakoś będzie pójdzie za razem chyba
-
nick nieaktualny
-
AiCha4811. A czemu miałaś tak mało pozytywnych testów owu? Masz jakiś problem z owulacją?
Zdjęcie ładuję na stronie http://pl.tinypic.com/?t=postupload, rozmiar ustawiam na Website, bo inaczej będzie za duży i się tu nie zmieści. Kopiuję link zaczynający się i kończący się na
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
AiCha4811 wrote:Oookeeey dzięki ciekawe czemu po ciąży może chodzi o to ze gospodarka hormonalna się stabilizuje po ciąży (albo rozstraja ale raczej te pierwsze) . Żywię ogromną nadzieję że uda mi się i bez pozytywnego testu owu zajść w tą cudowną ciążę, a potem to juz jakoś będzie pójdzie za razem chyba
-
Hopeless wrote:Nie wiem dlaczego ale jak się starałam o córkę za pozytyw uznawalam ten najciemniejszy z całego miesiąca i z takiego ciemnego ale negatywnego jest moje pierwsze dziecko
Ja już nie ufam testom owulacyjnym. Miałam dwie takie same, mocne kreski ok 9dc (sprawdziłam to u ginekologa i wtedy pęcherzyk miał zaledwie 13mm) i potem zrobił się drugi raz pozytywny ok 16dc i na następny dzień była owulacja potwierdzona na usg. Niby wskazuje mi wzrost lh ale ten pierwszy pozytywny test może być mylący.
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:stokrotka92. Czemu nie udostępniasz wykresu? Może jak zaczniesz mierzyć tempkę to łatwiej byłoby interpretować? Tak, to się wykańczasz tą niepewnoscią.
Annie1981, AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:AiCha4811. A czemu miałaś tak mało pozytywnych testów owu? Masz jakiś problem z owulacją?
Zdjęcie ładuję na stronie http://pl.tinypic.com/?t=postupload, rozmiar ustawiam na Website, bo inaczej będzie za duży i się tu nie zmieści. Kopiuję link zaczynający się i kończący się na
dzięki za kolejna wskazówke tak mam problem z owulacją, od ślubu kiedy rozpoczelam wspolzycie hormony troche mi sie pozmienialy i miałam problemy z tarczyca i prolaktyną, do tego jajniki troche skłonne do PCOS,mialam clostilbegyt wprowadzony na 2 miesiace i sie jajnik przestymulował, urosł bardzo bolał i powiedzialam ze nie chce juz tego brac choc pierwszy cykl z clostilem byla owulka ale nie zaskoczylo, teraz mam nadzieje ze sie juz bedzie odbywac owulka normalnie, od miesiaca pije inofem, łykam lukrecje od 1 do 14 dc, łykam korzen maki taze no ppokładam nadzieje w naturalnych srodkach + żel conceive -
kaka470 wrote:ponawiam prośbę o wpisanie mnie na listę
-
nick nieaktualnyBasik83 wrote:Stokrotka wrzuc na luz
Kochaj sie z chlopem dla przyjemnosci nie dla obowiazku czy stwarzania malego czlowieka
Co drugi dzien i sie uda
U mnie właśnie w tym problem ze nie lubię seksu.wręcz mnie on denerwuje, wkurza. Ale to dłuższy temat. -
AiCha4811. Miejmy nadzieję, że te przeboje z owulką masz uż za sobą
stokrotka92. Pod wykresem musisz kliknąć na 'Udostępnij wykres'. Potem przechodzisz do zakładki 'Wykresy na tablicy' i klikasz 'udostępnij dla wszystkich'.stokrotka92 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny