Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 

Stokrotka strasznie nerwowo podchodzis do tego wszystkiego.

Zeswirujesz jak tak dalej bedziesz niepotrzebnie stresowac.

Przebadaj sie jal najbardziej.wspomagaj suplementami ziolami testami owu.

Ale przedewszystkim wyluzuj stres w niczym nie pomoze wrecz przeciwnie.moze zaszkodzić.

To 3 cs.twoj dopiero.uda sie w koncu zobaczysz.

To moj 6 c.s odpuscilam w tym mierzenie tempki obserwowanie.

Mniejwiecej zobacze kiedy dni plodne.i tyle.

Przestalam sie juz nakrecac.co ma byc to bedzie.

Z takim podejsciem moze sie w koncu uda a przede wszystkim skupie sie na otaczajacym mnie zyciu i waznych osobach.

Stwierdzilam ze starania nie moga byc piorytetem w moim zyciu bo w ostatnim czasie ucieka mi miedzy palcami. zFolwarku, stokrotka92, Kat83 lubią tę wiadomość zFolwarku, stokrotka92, Kat83 lubią tę wiadomość
- 

Na wynik tego testu wpływ ma dużo rzeczy. To ile wypilas. Co jadlas. Ile przed testem nie pilas. O której go robiłaś. Czasem jest też tak ze z różnych powodów jest wyrzut lh ale do ovu nie dochodzi i organizm próbuje raz jeszcze. I znowu jest wyrzut. Warto mierzyć temp bo ona rozwiewa tego rodzaju rozkminystokrotka92 wrote:https://naforum.zapodaj.net/95a3070ec8a8.jpg.html niestety u mnie dziś negatyw. Nie wiem o co chodzi   
- 

Jak Ci idzie odstawianie młodzieży?zFolwarku wrote:Ja bym jeszcze porobila pare dni nastepnych testy. Czasami owu moze sie przesunac.
- 

SuperzFolwarku wrote:Odstawiona bez bólu. Nawet nie zauwazyla  czyli to pierwszy cykl bez karmienia? czyli to pierwszy cykl bez karmienia?
- 

Nie mam już tamtego konta. Trochę mi się w życiu zjebalo i je usunelam.zFolwarku wrote:Tak.

PS. Co z wersja "Abby"? 
- 

Hej dziewczynki Otrząsnęłam się po listopadowej porażce, test pokazał drugą słabą kreskę, ale niestety się nie udało Otrząsnęłam się po listopadowej porażce, test pokazał drugą słabą kreskę, ale niestety się nie udało możliwe, że test wykrył jeszcze zastrzyk z pregnylu. możliwe, że test wykrył jeszcze zastrzyk z pregnylu.

Proszę wstępnie zapisać mnie na 9 grudnia 

Ten cykl zaczynam z ovarinem i pozytywnym nastawieniem   Annie1981 lubi tę wiadomość Annie1981 lubi tę wiadomość

- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Annie1981 wrote:KarolaFasola. Tak to u mnie wygląda:

13 dc to pozytyw.
 Ja chyba tylko ze dwa cykle prz3z ten rok mialam taki pozytyw 
 Ps jak dodajesz zdjęcie żeby sie wyświetliło od razu w poście? ?
- 

Agula92 witaj na grudniowej liście.
 Jeśli ceny przerastają to sprawdzaj leki na apteka-melissa lub doz.pl
 Ja zawsze porównuje te dwie apteki licząc ze w melissie wysylka 6,9 a w doz odbiór darmowy w aptece za zamówienia pow 40 zl

tak w ogóle to myślałam, że to tańsze będzie
 tak w ogóle to myślałam, że to tańsze będzie