Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:https://naforum.zapodaj.net/4cfe6837893a.jpg.html
Wiem że brakuje niestety. Póki co u mnie negatywy -
Hej.
Mój maluch dalej chory
Noce nieprzespane. Teraz miałam odespać, ale budzi się co chwilę z drzemki przez katar i kaszel i trzeba go nosić.
A ja mam plan- umówie się na 22 grudnia na wizytę do gina, który prowadził mi ciążę i albo:
1. Będę w ciąży i zobaczę serduszko
2. Będę w okolicy owulacji następnego cyklu i podejrze pęcherzyk.
Choć nie wiem czy za miesiąc nadal będziemy pracować nad rodzeństwem.
Przed samą ciążą z synkiem umówiłam się do gina z planem żeby dał mi skierowanie na badania przed starankami, a jak nadszedł termin wizyty byłam już w ciąży
Może o teraz tak to zadziałastokrotka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Hej.
Mój maluch dalej chory
Noce nieprzespane. Teraz miałam odespać, ale budzi się co chwilę z drzemki przez katar i kaszel i trzeba go nosić.
A ja mam plan- umówie się na 22 grudnia na wizytę do gina, który prowadził mi ciążę i albo:
1. Będę w ciąży i zobaczę serduszko
2. Będę w okolicy owulacji następnego cyklu i podejrze pęcherzyk.
Choć nie wiem czy za miesiąc nadal będziemy pracować nad rodzeństwem.
Przed samą ciążą z synkiem umówiłam się do gina z planem żeby dał mi skierowanie na badania przed starankami, a jak nadszedł termin wizyty byłam już w ciąży
Może o teraz tak to zadziałasantoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Zgadzam się z Hopeless. Rób dalej testy, a może pozytyw był w 12dc.
Nie czuję żeby był wczoraj. Ostatnio jak zaczęłam pić inofolic to jak była owulacja to mnie wszystko bolało tak że jak siadałam to wszystkie wnętrzności czułam cała macice wiecie pewnie o co chodzi a w tym cyklu też pije i nie czułam nic takiego. Może dlatego że dołożyłam teraz ten oeparol?! Pojęcia bladego nie mam. Ostatnio krechy były piękne i nie było wątpliwości że jest owu a teraz ... -
zFolwarku wrote:Ten nick nowy jest mniej optymistyczny...
-
Wiesiolek nic Ci nie zepsuł. To tylko olej. Może Ci śluz poprawić ale nic więcej nie zrobi.
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92. To, że w poprzednim cyklu miałaś mega ból owulacyjny to nie znaczy, ze już tak zawsze będziesz miała. Ja w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek też miałam silny ból i cieszyłam się, bo wiedziałam, ze owu jest.
Z każdym kolejnym cyklem już mi ten ból słabnie, aż się boję, że w końcu przestanę cokolwiek czuć
Wiem jednak, że ból owulacyjny nie jest do końca wyznacznikiem owulacji. Może tak być, że u jednej kobiety raz boli a raz nie i to jest jak najbardziej normalne.
Może być, że u Ciebie jednak owu będzie dość późno. Może organizm się teraz przygotowywał, ale coś nie wyszło i później wyjdzie. Może też tak być, że już miałaś owu z nietypowymi objawiamy. Trzeba dalej organizm obserwować, bo to wszystko to gdybanie.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
stokrotka92 wrote:To ja nic już nie wiem. Żeby się nie okazało że znowu płodnym będę miała w okolicach 30 dc bo oszaleje chyba z tak długimi cyklami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny..
Obecnie jestem po stracie dzidziusia w 10tc (dokładnie 7.11).. Ponieważ lekarz dał mi zielone światło od początku grudnia (mam przez miesiąc tabsy anty) proszę o wpisanie mnie na 31.12 mam nadzieję że rok mimo wszystko zakończę pozytywnie