Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczynki mam dzis 11 dc od 2-3 niby dni plodne
Nie wiem czy bedzie owulka..oby byla oczywiście
Nie mierze temp w tym cyklu.
Ale co zaobserwowalam to piekny rozciagliwy sluz.niczym bialko jaja kurzego juz dawno nie mialam takiego ksiazkowego .
Ten cykl be wykresow itd.na luzie.dzis dopadne meza -
no ja mialam jeden cykl że no wszystkie znaki na niebie i ziemi mówily nam ze jestemy w ciazy, wszystko,i oboe sie nakrecilismy, pierwszy raz to moj M chyba bardziej sie nakrecil niz ja i gdy sie okazalo ze nie udalo sie (lub bylo samoistne poronienie - nie zdazylismy sprawdzic tego) to wręcz nastepne kilka cykli czułam sie 'pusta' i bezuzyteczna ale trzeba z tym walczyc, przede wszystkim jestes czlowiekiem, kochaną istota ludzką i żyjesz masz swoje misje w zyciu ktore nie sprowadzają sie tylko do rozrodu, nie zyjesz tylko po to, jest wiele innych rzeczy do ktorych jestes bardzo potrzebna światu, i to tyczy sie kazdej z nas. naprawde :* wszystkie jestemy niezastapione w domu, w pracy czy chocby tu, aby wspierac inne dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 14:28
Annie1981, mi_lejdi, stokrotka92, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Baksik83. To zycze, aby luzny cykl byl tym szczesliwym
MiLejdi. Ja probuje pracowac nad nie nakrecaniem, ale nie zawsze to wychodzi. Wrzuc linka do tego artykulu, chetnie poczytam. -
Annie1981 wrote:Baksik83. To zycze, aby luzny cykl byl tym szczesliwym
MiLejdi. Ja probuje pracowac nad nie nakrecaniem, ale nie zawsze to wychodzi. Wrzuc linka do tego artykulu, chetnie poczytam.
Tylko ten artykuł nie po polsku... ani po angielsku
(przepraszam, ze tak tajemniczo, ale czasem się martwię o anonimowość tutaj14.04.2018 Théo -
Hopless. Kazda z nas chce miec dziecko a nie psiaka i dlatego tak ciezko nam nie myslec. Mozna jednak pracowac nad nie nakrecaniem sie. Mysle, ze zbyt duza schiza moze blokowac ciaze a nie ja ulatwiac, bo to jednak duzy stres.
MiLejdi. Rozumiem z ta anonimowoscia, sama czasami tez mam watpliwosci czy moge wszystko napisac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 18:28
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
zFolwarku wrote:Przepraszam, ale zachodze w glowe jak moze odszyfrowac kogos przez link chocby nie wiem w jakim jezyku byl
Hopeless, nie wariuj! Zajdziesz!
Nie o link chodzi Ale o ujawnienie w jakim języku mówię + kilka szczegółów o mnie, które na innych forach padły14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:Nie o link chodzi Ale o ujawnienie w jakim języku mówię + kilka szczegółów o mnie, które na innych forach padły
Domyslam sie, ze nie tylko Ty mowisz w tym jezyku skoro sa w nim pisane artykuly Nie wiem czy ktokolwiek sledzi szczegolowo co kto inny pisze w roznych tematach i postach a potem to analizuje i sklada i rozklada na czesci pierwsze i sprawadza czy to moze pasuje do tego czy innego w realu czlowieka. Chyba nie o to chodzi na tym forum. Przynajmniej ja takie odnosze wrazenieAJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:zFolwarku, ale może rodzina albo znajomi przez przypadek trafią na forum i poskłada sobie puzzle, więc czasami też mam wątpliwości co mogę pisać a co nie.
Aaaa no moze, w ogole mi do glowy nie przyszlo ze ktos taki moglby sledztwa prowadzic. No ale moze... Kurde!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 21:14
-
zFolwarku. Na sąsiednim wątku np mąż jednej z dziewczyn czyta forum. Mój też już wie jakiego mam tu nicka. Nie mam za bardzo przed nim tajemnic, ale jak była mowa o byłych seksualnych partnerach to już się nie wypowiedziałam, bo nie chciałam, żeby on kiedyś się na to natknął, chociaż obiecał, że nie będzie czytał
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Kaan. Na chlodno to raczej sie nie da. Ja jedyny efekt jaki osiagnelam to staram sie juz nie nakrecac rzekomymi objawami ciazy i nie testuje w ogole jak widze, ze tempka przed @ spada. Mimo wszystko na koncu jest przykro. Czytalam nie raz, ze dziewczyny,ktore spisywaly cykl na straty i tak ryczaly jak dostaly @, wiec chyba sie tego nie da uniknac
AiCha. Super, ze owulka wrocila, trzymam kciuki
Cokolwiek byleby się mniej nakrecac.
Kaan -
Annie1981 wrote:zFolwarku. Na sąsiednim wątku np mąż jednej z dziewczyn czyta forum. Mój też już wie jakiego mam tu nicka. Nie mam za bardzo przed nim tajemnic, ale jak była mowa o byłych seksualnych partnerach to już się nie wypowiedziałam, bo nie chciałam, żeby on kiedyś się na to natknął, chociaż obiecał, że nie będzie czytał
Shit! Moj ostatnio tez pytal - co to za rozowa strona, ktora tak ciagle czytasz?!Annie1981 lubi tę wiadomość
-
witam, i ja się wpisuje na 10.12 z testowaniem. To nasz 2cs i mam nadzieje że się uda. Wspomagam się teraz wiesiołkiem, acardem, migdałami, orzechami braz, winem:)(lekarz mi mówił że kiepskie endo, miałam monit owulka była w jednym cyklu napewno)no i testami owu i może temp.. Szyjke może i bym badała ale ni ciula nie wiem jak:( Jedno dziecko już mamy, córkę która w lutym konczy 4 latka i w końcu postanowiliśmy że zawalczymy o rodzeństwo:)
pozdrawiam i za każdą trzyma kciuki!mi_lejdi lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka