Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Veni. Witaj
MiLejdi. Zgadzam sie z Toba. Ja tez bym chciala troche anonimowosci tu zachowac, chociaz to nie jest latwe. Nie chcialabym np zeby znajomi z pracy znali kolor mojego sluzu, bo i o takich rzeczach piszemy. Taki przyklad tylko.
Stokrotka. I co to zmieni, ze przestaniesz sie starac? Czy maz wtedy zacznie sie do Ciebie odzywac?
Musisz z nim pogadac tak czy siak i wtedy zdecydowac czy chcecie sie dalej starac, a nie rezygnowac pod wplywem klotni.Veni, AiCha4811, AJA_S lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Annie oddzywac się nie zacznie ale nie chce zachodzić w ciążę i później ciągle się z nim kłócić i się denerwować. Nie ma sensu sprowadzać na świat dziecka jeśli między nami nie gra.
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ resztą dużo by mówić ... tak w skrócie ... sam stwierdził że on już nie wie czy chce mieć ze mną dziecko . Nasz kur... powiedziałam mu że jest dzieciakiem który się zdecydować nie potrafi nie potrafi wziąć sprawy w swoje ręce i tylko czeka aż ktoś za niego zdecyduje . Zawsze ja się o wszystko martwię , zawsze ja decyduję bo on mówi ,, jak chcesz " ... i się nie oddzywa.
Ja nie wiem czy ja aż taka zła jestem ? Wszystko się psuje przez ten głupi seks -
nick nieaktualnyJeszcze najgorsze jest to że on jest zdania ,, pff to ty będziesz siedzieć z dzieckiem w domu i JE wychowywać a nie ja " i chyba to boli najbardziej. nie mam siły się z nim kłócić i tłumaczyć mu że powinien uczestniczyć w życiu dziecka. Wolę nie krzywdzić drugiego dziecka dopóki on nie zmieni podejścia. Jak się córka urodziła to nawet jej na ręce wziąć w szpitalu nie chciał. Dobrze że była siostra to mu dziecko do rąk z zaskoczenia dała.ale do roku czasu dziecko ojca nie miało bo tak jakby z boku stał.
-
Stokrotka. Piszemy na dwa watki o Twoim malzenstwie
Zgadza sie, nie ma sensu zachodzic w ciaze jak jest tak zle miedzy Wami. Od kilku dni jednak probujemy Cie uswiadomic, ze rozmowa to podstawa. To nie dziala tak, ze Ty bedziesz czekac az on sie zmieni. Sama tez musisz popracowac nad soba. Seks to jest bardzo wazna rzecz w zwiazku a nie taka glupota jak piszesz.
A maz moze bal sie brac dziecko na rece. To ze stal z boku to wielu facetow tez tak ma, bo oni nie czuja kontaktu z dzieckiem, z ktorym nie mozna sie porozumiec. Druga sprawa, ze kobiety tez czesto odsuwaja facetow od opieki nad dzieckiem.AJA_S lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Stokrotko współczuje, widać że masz swoją dumę też która nie pozwala rozpocząć rozmowy, i pewnie uważasz że on jej nie chce. Ja miałam też rozkminki po urodzeniu dziecka (bo do rozwiązania było wszystko jak w filmie idealnie) a później wielkie bachhh . urodził nam się wcześniaczek i wszystko było nie tak jak sobie wymarzyliśmy, śmieszne nie, życia zawsze ustawia do pionu. On się nie wtrącał, to ja siedziałam z dzieckiem w domu, woził wszędzie ale stał z boku, jeszcze problemy z jedzeniem (chlustała na prawo i lewo)więc nawet nie bardzo chciał ruszać:)wkur..wiałam się i rzucałam dupą bo mnie szlak trafiał bo inaczej wyobrażałam sobie go w roli ojca. Nawet nie chciałam rozmawiać bo to przecież ON powinien przyjść. Ale złamałam się bo nie tak miała wyglądać nasza rodzina. Jedna rozmowa, druga, schowałam dumę i poprosiłam o to samo. Bez szczerej rozmowy nic nie będzie, i nie 10minutowa tylko taka dłuższa:) ja pamiętam tą rozmowę jak nigdy. Bo wszystko wisiało na włosku ale mąż zrozumiał i ja zrozumiałam go bo wcześniej on mi nic nie tłumaczył tylko ja nabierałam do głowy.
powodzenia...mi_lejdi, Annie1981, AJA_S, AiCha4811 lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
No rozmowa to podstawa trzeba przyznac...ale mimo ze ty nie lubisz sexu..jest on rowniez wazny.
Zcala caly zwiazek.facet potrzebuje jak sie w taki sposób okazuje mu bliskosc.
Zreszta mi tez lubie sex .bo wtedy wiem ze oprócz tego ze mnie kocha to jeszcze pożąda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 16:47
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Justya85 wrote:witam, i ja się wpisuje na 10.12 z testowaniem. To nasz 2cs i mam nadzieje że się uda. Wspomagam się teraz wiesiołkiem, acardem, migdałami, orzechami braz, winem:)(lekarz mi mówił że kiepskie endo, miałam monit owulka była w jednym cyklu napewno)no i testami owu i może temp.. Szyjke może i bym badała ale ni ciula nie wiem jak:( Jedno dziecko już mamy, córkę która w lutym konczy 4 latka i w końcu postanowiliśmy że zawalczymy o rodzeństwo:)
pozdrawiam i za każdą trzyma kciuki!
To będziemy razem testowac i też 2cs. Trzymam kciuki!Kaan -
Kaan wrote:To będziemy razem testowac i też 2cs. Trzymam kciuki!Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
mi_lejdi wrote:A co do anonimowości, to ja mam chmarę dziewczyn wokół siebie, które się starają. Nie chciałabym, żeby mnie tu znalazły. A np. fakt, ze mówię dajmy na to po szwedzku, może być dużą wskazówką.
Nawet na początku jak debil wzięłam nick, który używają moi znajomi I potem pisałam do OF z prośbą o zmianę.
Poza tym nie wiemy, kto się kryje za awatarem. Może osoba poubliczna? albo ktoś na ważnym stanowisku? każda z nas niech sobie stworzy strefę, w jakiej czuje się komfortowo. Zwłaszcza, że piszemy tu o sprawach bardzo intymnych.
rozumiem totalnie, mam w pracy kolezanke ktora sie stara i nie chcialabym zeby moje osobiste szczegoly tu znalazła -
mi_lejdi wrote:A co do anonimowości, to ja mam chmarę dziewczyn wokół siebie, które się starają. Nie chciałabym, żeby mnie tu znalazły. A np. fakt, ze mówię dajmy na to po szwedzku, może być dużą wskazówką.
Nawet na początku jak debil wzięłam nick, który używają moi znajomi I potem pisałam do OF z prośbą o zmianę.
Poza tym nie wiemy, kto się kryje za awatarem. Może osoba poubliczna? albo ktoś na ważnym stanowisku? każda z nas niech sobie stworzy strefę, w jakiej czuje się komfortowo. Zwłaszcza, że piszemy tu o sprawach bardzo intymnych.
A artykuł postaram się później przybliżyć, ale to nie bedzie nic nowego.
Racja!
-
stokrotka92 wrote:Annie oddzywac się nie zacznie ale nie chce zachodzić w ciążę i później ciągle się z nim kłócić i się denerwować. Nie ma sensu sprowadzać na świat dziecka jeśli między nami nie gra.
no akurat z tym nie da sie nie zgodzic, to racja, dziecko ma byc owocem milosci, u nas czasem seks na zgode bardzo sie sprawdza ale nie robimy tak czesto, moze u was tez zadziala :* i akurat gol padnie ?AJA_S lubi tę wiadomość
-
u mnie tez jakaś czarna magia ze sluzem
wczoraj na wizycie u gina dowiedzialam się że BA ! 19 mmm pecherzyk i owulka jak sie patrzy wymarzona, wiec dzis/jutro powinien pekac a tu sahara przy czym dwa dni temu mokro wodnisto -
AiCha4811 wrote:cookie is stokrotka no co wy ?? co to ma być za wyłam prosze sie tłumazczyc :p a tak serio, co sie dzieje, dziewzcyny zadna z nas nei wie czy sie uda i kazda wierzy ze tak.
czemu sie poddajecie? nawet jak was wykresle to i tak bede pamietac i bede zainteresowana jak wam idzie
Dziewczyny Wam życzę owocnego w dwie kreski miesiącaPozytywne nastawienie -
Dawno nie zaglądała. Ładnie się lista zapełnia.
Ja objawy płodności rozpoznaję głównie po szyjce macicy, śluz jest tylko dodatkowym potwierdzeniem, temp nie mogę mierzyć bo wstaję do dzidzi.syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17