Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:AiCha4811. Spokojnie, brak śluzu nie przeszkadza w zajściu Dobrze jak jest, ale bez niego też można zajść. Bierzesz coś na śluz? Mi bardzo pomogło siemię lniane.
inofem ponoc tez jest na poprawe sluzu, pije od meisiaca, siemienia juz dawno nie jadlam, jakis czas pilam wiesiolek ale zbieralo mnie na zyganie po nim wiec chyba niez dazyl zadzialac
ale w dni najbardziej płodne uzywamy conceive bo bez tego ciezko z kochaniem sie czasem saharaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 08:49
-
Basik83 wrote:Heja dziewczyny
Co tam u was?
ja wyslalAm moje.corcie do szkoly a.sama pluszcze sie w wannie dzis wolne to se chwile odpoczne.
Pogoda za oknem nie sprzyja ale ja jestem jakas podekscytowana.
zazdro 600 xD wolne by sie przydało, i tez jestem podekscytowana -
MiLejdi. Wiesiolek mi nic nie dal, ale podobno on zaczyna dzialac po 3 miesiacach. Ja po dwoch zaczelam pic siemie lniane i po tygodniu-dwoch roznica byla kolosalna.
Dalej biore wiesiolek i na dniach bedzie jakies 3 miesiace, ale poprawe przypisuje siemieniu. Podobno na kazda kobiete tez co innego dziala.
Ja wlasnie do pracy jade, wiec nie jestes podescytowana wcale A Wy dlaczego? Testujecie jakos niedlugo?mi_lejdi lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
mi_lejdi wrote:Annie1981 a jak oceniasz wiesiołek?
AJA_S, mi_lejdi lubią tę wiadomość
-
Ja łykam gal w kapsułkach
-
Ha, czyli każda inaczej! To dobrze bo ja kupiłam już ten wiesiołek, a on nie taki tani. Pamiętam, że jak brałam go podczas studiów z powodu bardzo obrzmiałych piersi, to sama zauważyłam efekt uboczny w postaci obfitego śluzu, choć wtedy nie był on pożądany. Więc liczę, że zadziała i tym razem.
Choć ja generalnie nie mam z tym problemu... nie ma takiego punktu w całym cyklu, żeby było sucho. nawet M się śmieje, że raczej, czegoś takiego jak lubrykant nie będziemy potrzebować nigdy.
Ale tu podobno o jakość a nie ilość...14.04.2018 Théo -
Właśnie ten gal jest tańszy niż oeparol
mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
Basik83 wrote:Hej dobuska
mysle ze po malu i nas mogloby szczescie doswiadczyc
Ja w drodze do pracy..
Dzis przynajmniej nie jest tak zimno
Musi nas w końcu doświadczyć, coś czuję w kościach, że to będzie piękny miesiąc! -
Tak! Grudzień musi być nasz
Z tej okazji mam zamiar zmienić termometr z elektronicznego na szklanyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 09:06
-
nick nieaktualny