Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:Hopless. Szklane chyba sa lepsze, wiec dobra
Trzeba się jakoś pocieszyć dobry plan to podstawaAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:A ja mam pytanie do osób, które mierzą dopochwowo. Czy mierzycie pod kołdrą? (u mnie w sypialni zimno).
I drugie, rozumiem, ze podczas miesiączki nie mierzycie?mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Jak mierzylam waginalnie to pod kołdrą i w trakcie miesiączki przerwa.
Ok dzięki! i też używam szklanego, tylko jak na razie w ustach. kupiłam elektroniczny nowvum ovula i przestrzegam, głupoty straszne pokazuje.14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:Ok dzięki! i też używam szklanego, tylko jak na razie w ustach. kupiłam elektroniczny nowvum ovula i przestrzegam, głupoty straszne pokazuje.
no z elektronicznych tylko microlife jest takim polecanym termometrem, ja kupialm owulacyjny za 15 zl a zwykly kosztowal 12 (roznica w wiekszej ilosci miejsc po przecinku ) i nie narzekam dobrze dziala i jest wygodny ale zawsze mierze dwa pomiary (jeden za drugim) zeby upewnic sie ze dobrze mierzyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 10:40
-
AiCha4811 wrote:no z elektronicznych tylko microlife jest takim polecanym termometrem, ja kupialm owulacyjny za 15 zl a zwykly kosztowal 12 (roznica w wiekszej ilosci miejsc po przecinku ) i nie narzekam dobrze dziala i jest wygodny ale zawsze mierze dwa pomiary (jeden za drugim) zeby upewnic sie ze dobrze mierzy
-
nick nieaktualny
-
kurcze dziewczyny A ja nie wiem co myśleć 15dc byłam u ginekologa i pęcherzyk mial 19 milimetrów pani doktor mówiła że jeszcze dzień dwa i pęknie, dziś mam 18 dzień cyklu a skoku temperatury nie ma. biore progesteron od wczoraj więc temperatura powinna być o wiele wyższa Nie wiem co jest grane i zaczynam się martwić czy była owulacja i czy będzie
No i jeśli nie było jeszcze to czy tym progesteronem sobie jej nie zahamujeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 12:18
-
A u mnie 12 dc, test owu negatywny. Pierwszy cykl bez karmienia wcale, calkowiy koniec karmienia z poczatkiem cyklu. Chyba owu bedzie pozniej... Najgorsze ze Maz wyjezdza jutro rano i wraca w sob wieczorem. Mam nadzieje, ze nie miniem sie z owu.
-
AiCha4811 wrote:kurcze dziewczyny A ja nie wiem co myśleć 15dc byłam u ginekologa i pęcherzyk mial 19 milimetrów pani doktor mówiła że jeszcze dzień dwa i pęknie, dziś mam 18 dzień cyklu a skoku temperatury nie ma. biore progesteron od wczoraj więc temperatura powinna być o wiele wyższa Nie wiem co jest grane i zaczynam się martwić czy była owulacja i czy będzie
No i jeśli nie było jeszcze to czy tym progesteronem sobie jej nie zahamuje -
dobuska wrote:U mnie był skok temperatury i pęcherzyk nie pękł... byłam pewna, że jakk jest skok to i owulka była, a tutaj pewnosci nie ma...
O lol no co wy dziewczyny mówicie
Hopeless dzięki za info o rosnieciu jaja, nie znałam
Obawiam się dlatego ze u mnie to bywało tak że jak bylam na monitoringu i pecherzyk miał 19mm a pp dwóch dniach brak skoku to nie bylo prawidłowej owulacji tylko pęcherz se pekal w 20 dc kiedy komórka jajowa juz dawno nie żyła bo gotowa była 17 dc na uwolnienie
A raz mialAam owu po stymulacji to 14 dc 19 mm 15 owu a 16 skok piękny do 36.7 a po przyjęciu dupka 37.00
A tu teraz 18 dc i 36.4 no to... sama juz nie wiem. Spisuje ten cykl chyba na straty -
iNso87 wrote:Witam się i zegnam zarazem.
Aicha wypisz mnie proszę z testowania 16.12, nie będę na razie się starac z Malzem o 3 dzieciatko bo 16.12 to mam zdjecie kregoslupa bo mam problemy od porodu ostatniego,i nie wiem czy to rwa mnie atakowala pare razy czy robi się zwyrodnienie albo dyskopatia dolnej czescie kregoslupa:? także musze przesunąć testowanie na jakiś czas,zeby potem w 7-9msc ciąży dac rade chodzic z ciężarem
Wam wszystkim zycze samych pozytywow,przeciez to grudzień będzie! :d musza być prezenty.
Życzę Ci aby to nie byla rwa kulszowa, aby badania wyszły znosnie i żebyś szybko do nas wróciła zr staraniem testowaniem i rozsylaniem wiruskowiNso87 lubi tę wiadomość
-
Już oficjalnie u Was jestem, zołza w końcu przybyła
Datę testowania wybiorę po skoku temp.
Nowości w tym cyklu:
Ja: olej z wiesiołka i syrop Guajazyl w okolicy ovu
Mąż: salfazin i orzechy brazylijskie
temp: po okresie dopochwowo
sex: co 2-3 dzień, w sensie nie codziennie
Może się zdarzyć, że nie będzie w ovu, ale będzie, co ma być!
Agula92 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo