Grudzień 2016 - najcudowniejszy Bożonarodzeniowy prezent - testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie wariujcie tak
Ja w którymś wątku podałam mojego fb i Wielka tragedia się stała...
Ale w stópce mam ig... i jakoś nie mam nic do ukrycia.
Mój B nie lubi tego forum... bo podobnież za dużo przez to myślę o dzidzi...17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Justya. Witaj i powodzenia zycze
Santocha. Mysle, ze mozesz, bo Castagnusa bierze sie caly cykl. Ja wlasnie go wczoraj skonczylam, po 3 miesiacach brania
AJA. Mnie tez dopadaja wyrzuty sumienia, ze spedzam tu kazda wolna chwile. Wiem, ze jest cos nie tak, ale tak ciagnie, ze nie potrafie odpuscic.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ja się jeszcze nie zapisuje na testowanie. Jeszcze przede mną test 23 listopada.
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cookiemonsterka wrote:AiCha możesz mnie wykreślić z testowania jestem zapisana na 1.12. Nie będę psuła statystyk.
czemu sie poddajecie? nawet jak was wykresle to i tak bede pamietac i bede zainteresowana jak wam idziekasiakasia11 lubi tę wiadomość
-
A co do anonimowości, to ja mam chmarę dziewczyn wokół siebie, które się starają. Nie chciałabym, żeby mnie tu znalazły. A np. fakt, ze mówię dajmy na to po szwedzku, może być dużą wskazówką.
Nawet na początku jak debil wzięłam nick, który używają moi znajomi I potem pisałam do OF z prośbą o zmianę.
Poza tym nie wiemy, kto się kryje za awatarem. Może osoba poubliczna? albo ktoś na ważnym stanowisku? każda z nas niech sobie stworzy strefę, w jakiej czuje się komfortowo. Zwłaszcza, że piszemy tu o sprawach bardzo intymnych.
A artykuł postaram się później przybliżyć, ale to nie bedzie nic nowego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 12:23
AiCha4811 lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnyAiCha4811 wrote:cookie is stokrotka no co wy ?? co to ma być za wyłam prosze sie tłumazczyc :p a tak serio, co sie dzieje, dziewzcyny zadna z nas nei wie czy sie uda i kazda wierzy ze tak.
czemu sie poddajecie? nawet jak was wykresle to i tak bede pamietac i bede zainteresowana jak wam idzie
My się z mężem nie staramy. Bo ciężko spiąc osobno i nie odzywając sie do siebie coś majstrowac. Dostanę okres i wracam do anty. -
Nie udzielam sie az tak czesto ale podczytuje, bo pozniej sie tylko nakrecam i caly czas mysle o dziecku. Czemu sie nie udaje i takie mysli juz dziwne
Byłam z tym moim serduchem u lekarza niby wszystko w porzadku lekarz tylko stwierdzil ze serce mi troche za mocno bije i dal skierowanie na wszelki wypadek do kardio. A jutro ide jeszcze przy okazji porobie badania ogolne z krwi i tarczyce. -
Dziewczynki czy orientujecie się ile tych orzechów brazylijskich trzeba wcinać dziennie? ze 2-3 wystarczy:) ?Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
stokrotka92 wrote:My się z mężem nie staramy. Bo ciężko spiąc osobno i nie odzywając sie do siebie coś majstrowac. Dostanę okres i wracam do anty.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Nie wiem czy się zaczynają. Nic na to nie wskazuje narazie. Testy negatywne blade.